Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doina te si eu si weekend placut daca nu mai apuc sa scriu pana pleci.
Crystina sanatate multa lui Lilisor si multi pupici. Speram sa nu fie nimic grav.
Delidana gata cu munca? Te bucuri de weekend?

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, salutul orasul, ma dixtrez, da' fugi in pat la somn, ca te bat!

Nastad, te pup.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

zuzilicea sotul tau e leu?
io sunt leoiaca si n-am prins ideea cu horoscop bun, ci doar ca nu-s diplomata, lOl:)))))))))))

gata, am fugit la biblioteca

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Zuzilici, nu te odihnesti nici pe ultima suta de metri. Nu poti sau nu vrei sa-ti iei concediu? Vrei sa nasti la servici, calculand salarii ?
Mersi de sugestii.

Tzuni, vrajeala mare horoscopul asta.
Azi nu gatesc nik, am facut ieri 2 feluri: ficatei si mazare si am pe azi. In schimb, am dat-o pe curatenie.
Distractie faina la mare. Sa ne aduci briza marii si vreo 2 scoici.

Crystina, cum se simte Lilly? I-a scazut febra?
Sa nu-i dai antibiotic...
Am fost zilele trecute cu Ius la medic, sa vada evolutia fontanelei (inca nu i s-a inkis). Printre altele, l-a ascultat si i-a verificat gatul. cica are putin rosu in gat si sa-i dau un antibiotic. I-am spus ca-l tratez homeopat si n-o sa-i dau antibioticul prescris.
Ai mare grija, unii medici sunt darnici tare cu antibioticile.
Pupici

Eftimie, ai savurat aseara meciul?

Ioana, cand ai timp spune-ne cum te descurci cu cursurile, cu Delia. Ai timp sa le faci pe toate?

Va pup pe toate!
Sunt prin zona, daca ma lasa Iustin...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

zuzilicea sotul tau e leu?
io sunt leoiaca si n-am prins ideea cu horoscop bun, ci doar ca nu-s diplomata, lOl:)))))))))))

gata, am fugit la biblioteca

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Nu draga, eu sunt leoaica ... el e cu mostenirea.

Mergi la inceput

Tzuni cred ca si daca ma bat singura tot nu dorm. nu stiu ce am de m-am trezit ca de pe la 1:30 si iaca e aproape 4 si eu pauza sa dorm. Ba mai mult acum mi s-a facut si foame.
Vorba sotului: Am inceput sa fac din noapte zi. Dar nu-s eu de vina ... Isabella ... cred ca ma pregateste pentru ce va fi sa vina.
Carmen cred ca de la 1 Aprilie ori renunt definitiv ori ma bag la part time. Sa vad cum ma mai simt. Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30
[
Azi nu gatesc nik, am facut ieri 2 feluri: ficatei si mazare si am pe azi. In schimb, am dat-o pe curatenie.

Multzumesc pentru idee, maine gatesc mazare!
Iustin-ochi albastri!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
cred ca de la 1 Aprilie ori renunt definitiv ori ma bag la part time. Sa vad cum ma mai simt. Te [/blue]

[

Pai ar cam fi cazul!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna ziua, dieta merge bine, fara abateri deocamdata, nu-mi vine sa cred, sper sa nu ma abat pana luni nici de la regim si nici de la sport. Ieri am facut 12 minute in plus poate o sa reusesc sa fac doua programe. Acum fac un program de 20 de minute pe eliptica in care primele 10 minute creste rezistenta de la 1 la 5, alte 5 minute oscileaza si ultimele 5 minute scade de la 5 la 1. Imi doresc sa ajung sa fac 2 programe asa pe zi.

Tzuni, multumesc pentru horoscop.

Mephala, mi s-a facut o pofta de mazare, de luni skimb regimul si includ si o portie de mazare cu suc de rosii.

Pupici tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Am mai revenit si eu sa nu ma uitati ca in curand o iau si eu de coada ca.....nu prea mai e laptic decat...asa...cam 2-300 ml / zi. Cate gravidutze in lista!!! Felicitari!!! Diana din lista sunt eu????sau e o alta Diana gravidutza???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput