Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT SI FARA ABATERI!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by nastad

Zuzilici

Cristina, multa sanatate piticutzei si un de la noi!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Multumesc mult!

Azi am papat cereale cu lapte dimineata,acum spanac cu 2 oua si mai tarziu inca nustiu dara cred ca doar un mar sau doua si o cana de lapte cu cacao.
Pupici la toate slabanoagele si la toate burticutele.
Week-end placut!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Capricorn
Nervozitatea te poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastreaza-ti calmul si dedica-te unor activitati de rutina. N-ar strica sa fii mai tandru(a) cu partenerul(a) de viata.

Cam aiurea!!! De ce sa fiu nervoasa? mai ales azi? Am luat salariu, am luat si o prima babana, am pierdut ceva de care vreau neaparat sa ma lipsesc (nuste grame de sunca), e WE.
Nu e bun horoscopu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la fete cucuiete !
Sanatate tuturor, mai ales puilor bolnaviori !
Tzuni - sar`na de horoscop ... nu prea a gresit, io`s leu
Sigridutza - nu-mi scrii disociatul tau pls pls pls

Un we fain tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

"Scorpion
In prima parte a zilei, este posibil sa ai mici dificultati in camin. Cu o vorba buna sau un mic cadou, poti dezamorsa o situatie tensionata. O vizita la prieteni, in cursul serii, readuce armonia si buna dispozitie in relatiile parteneriale."

Mai la mine cred ca s-ar potrivi horoscopul, am avut o mica problema de rezolvat dupa-amiaza (in loc de dimineata ), iar acum, seara (la mine) sint in vizita la prieteni, adica aici cu voi.
Tzuni, tu chiar pleci la mare sau ne-ai tras o pacaleala de 1 Aprilie dar asa mai devreme ca sa fii sigura? Nu e cam frig acuma la mare?!?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, Delidana, chiar merg. Nu e o gluma de 1 aprilie! E frumoasa marea primavara! Daca nu am crezi, intreab-o pe Zuzilici! Si daca nici asa nu crezi, vino sa vezi!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nastad, week. fain si tie!

Dordia, Diana e alta .
Te asteptam printre noi cand termini cu alaptatul.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ma gandeam eu...ca eu nu am cum sa fiu. Deja m-ati uitat se pare!!! Dar o sa revin si o sa va amintiti de mine!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dordia, nu cred ca fetele te-au uitat, caci ai mai trecut pe la noi. N-aveai cum sa fii tu Diana , ca doar nu esti iar insarcinata, nu?
Poti sa-i spui Deliei sa te treaca si pe tine, la prieteni dragi, cu . Asta pana cand vei fi trecuta in lista.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna seara dragelor
Dordia, te pun pe lista daca vrei la "gravidutze si mamici", asa cum a zis Carmen, dar va trebui sa treci mai des pe la noi.
Tzuni, te cred, daca asa zici tu.... Vrem poze!
Meniul:
MD: papaya,1 mango, cereale cu lapte de soia
P: mamaliga cu brinza + 1 ou prajit (ce bun a fost, nu mai mincasem de mult ) + salata
C: o salata: 1 piept pui prajit, brinza Feta, cam 100g fasole verde inabusita, totul taiat bucatele si amestecat cu ulei de masline. Bun.
Intre mese: 2 mere, 4 felii pepene.
La un moment dat mi se facuse o pofta mare de ceva dulce si am mincat un baton de cereale cu aroma de scortisoara.
La sala n-am mai ajuns pentru ca a intervenit ceva neprevazut si a trebuit sa-mi modific planurile. Sper sa mai ajung weekend-ul asta. Azi am avut o energie incredibila , cred ca se compenseaza cu ziua de ieri.
Va pup si va mai astept si miine!
Sint prin zona.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput