Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

N-au dat raportul: Ioana, Ange, Nora, Mihaela A, Lacri, Georgiana, Lulu, Miag, Puskin, Mariana, Mamicadulce. Stiu ca Mamicadulce e bolnava, Miag e plecata si Nora se cintareste miine, miercuri. Restul fetelor, va astept!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Felicitari celor care au slabit: Carolinah, Mik, Aime, Tzuni, Cookie, Olo, Dani, An_k, Zfcristina, Eftimie si Sigrid!
Carolinah, Eftimie, Aime si Tzuni, mai aveti putin si atingeti tinta!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Roxana Am vazut pozele din vacantaa..... vreau si euuuu la zapada.Nu shtiu sa schiez si imi e si cam frica (cred ca as tipa de m-ar auzi intreaga partie si imprejurimele ) dar cu saniuta sau chiar si cun sac de plastic tot m-as da.

Crystina Sanatate multa si un pentru Lilly!

Carmen
Eu de saptamana viitoare as vrea sa tin regimul ala cu papa din 2 in 2 ore.
07:00-cafea +1 cub zahar
09:00-un ou fiert
11:00-un mar
13:00-o lingurita stafide
15:00-100 g branza de vaci
17:00-2 cremwursti sau 100 g parizer
19:00-1 felie de paine prajita + 1 ceai diuretic

Ce zici ,il tinem impreuna???

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bonjour si de la mine !
Crystina - sanatate lui Lily
Delidana - poate tu nu mai ai de unde slabi
Pupici speciali pe burticile naostre !
Bun venit fetelor noi si trecere rapida la mentinere !

Si sa va scriu meniul, dar nu va speriati, pur si simplu simt non-stop ca mi-e foame ...
deci de 17 p ... economisesc cica 3 p ...
1 felie paine graham = 2 p + 1 iaurt micut light = 1 p, 2 mere, 1 corn ca m-au corupt colegii = 4 p, cartofi si o salata imensa = 2 p
si la cina paste de 6 p cu sos de rosii si ciuperci si branzuta topita iute de 2 p + o portocala.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetelor,

Intru repede si scurt sa va salut si sa va zic ce e cu mine. Am fost plecata saptamana trecuta la Istanbul 3 zile, astazi la 15.15 plec la Praga si ma intorc joi seara.

N-am avut timp nici de sala, am mancat aiurea ( niste baclavale bune pe acolo )...nu m-am cantarit, nu m=am masurat. Probabil stagnez, dar de pierdut am pierdut cred vreo 2 cm...fac masuratorile cand ma intorc.

Nu ma dati disparuta, revin curand .

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele
Am vb cu mamicadulce si e un picutz mai bine, si la raport 80.500.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna!

Ocupata cu tot felul de treburi la care m-am supus singurica si de bunavoie, n-am mai apucat sa stau pe net.

Revin dupa amiaza, sper.
Pupici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Vad ca toate suntem femei ocupate in mare viteza de scris. Asa ca ma conformez si bag si eu rapid meniul de azi:
MD= 2 felii biscuiti wassa si un iaurt mic cu 0,1%
Prinz = salata fructe
Cina = salata verde cu rosii si castraveti si probabil fripturica de vita

Hai va pup!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata slabutelor! Am intrat si eu repede sa vad castigatoarea concursului si cand colo ... nada. In orice caz vad eu pana nasc cine a castigat. Ins apana atunci felicitari tuturor care au slabit , mai mult noroc sau ambitie celor care s-au mentinut si celor care s-au ingrasat isi primesc ele portia de la shefa.
Crystina multumesc mult de intrebare ... a trecut. Asta-i viata si cu bune si cu rele trebuie s-o parcurgem. Acum am alt necaz ca mi-au aparut asa niste firisoare de vergituri si daca ma vedeti in fiecare seara cred c apun o tona de crema "antive..." ca sa nu se mai extinda. Ce parere aveti, o sa scap de ele dupa ce nasc? Sau asta mi-e norocul? Ma bucur ca Lily e mai bine is multi pupici si ei si tie.
Sigrid un dulcel si pentru tine si te rog sa-i transmiti Ancutei multa sanatate din partea mea. Nu mai zici nimic de balerina ta. Nici un spectacol, nimic?
Doina sa-ti traiasca printesa ca tare frumusica s-a mai facut. Si burtica ta arata super.
Olo sanatate multa si ma bucur ca ai ganduri marete cu maratonul. Asa mobilizare si vise mai rar.
Tzuni saru'mana pentru apa da zau' ca nu trebuia s-o bei. Am inteles c-ati avut parte de-o vreme superba. Astept si eu pozele cand ai timp. Abia astept sa-i vad burtica Pumpkinei. Sper sa nu ma lasi cu ochii in soare ... ninsoare ca de fapt asta s-a anuntat la noi zilele astea.
Carmen cand ne-arati si tu burtica? Hai ca deja nu mai am rabdare....Cat despre poftele tale tre' sa recunosc ca suna foarte apetisant. Ochii albasti!
Delidana o fi sarpele ala rau, dar lasa-ma sa-ti complimentez artistul inca o data. M-am indragostit de lighioana numai din cauza pozei ... ma termina berbantul asta al tau. Lucreaza in advertising or what?
Mey, Roxana mama dar tu esti miss acolo mai fata... eu am impresia ca-ti place cu noi de aceea zici tu ca tii dieta. Am dreptate sau ba. Da sa stii ca noi te tinem aici si daca treci la mentinere, pe bune!
Miag te printre bagaje si sper sa ne scrii mai des cand te intorci. Sa ne spui cum ai petrecut, ce cadou te-a impresionat mai mult si tot asa.
Ioana cum merge studiul? Iti place? E ce te asteptai?
CarmenE vad c-ai rezolvat-o cu PC-ul si vad ca si cu dieta la fel de bine iti merge. Felicitari!
Danat stai linistita ca dupa sarcina parca vad ca si eu tot la categoria grea ma sa intru ... si la inaltimea mea ... nici nu vreau sa ma gandesc.
Fetelor nu mai pot sa scriu. Deja am facut roman si bebelina da semne de neliniste ... nu-i mai place pozitia sezanda a memei cand ea abia are loc sa se intinda cand sta si mami mai relaxata in pat. Va sarut pe toate cele care nu le-am pomenit pe-aici si sper sa recuperez mai tarziu.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Zuzilici, 38w2d... what? Adica nasti dintr-o clipa in alta? Mama mia, da' ce-a trecut vremea. Nastere usoara iti doresc, ca parca vad ca ne anunti peste o saptamana ca sunteti bine mersi acasa si Isabella a avut 3.1 Kg!!!

Fetelor, eu am mult de lucru si intru numai asa ca sa fac o pauza si sa avd ce s-a mai intamplat pe aici. Va pup pe toate.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput