Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Zuzilici, 38w2d... what? Adica nasti dintr-o clipa in alta? Mama mia, da' ce-a trecut vremea. Nastere usoara iti doresc, ca parca vad ca ne anunti peste o saptamana ca sunteti bine mersi acasa si Isabella a avut 3.1 Kg!!!

Fetelor, eu am mult de lucru si intru numai asa ca sa fac o pauza si sa avd ce s-a mai intamplat pe aici. Va pup pe toate.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Saru'mana intr-adevar a trecut vremea ... cat despre Isabella dupa aproximatiile medicului se pare c-ar avea in jur de 3200 gr si poate veni dintr-o clipa in alta. Sper doar sa nu vina prea repede ca parca inca nu sunt pregatita. Cred ca-i mai mult teama de a naste ca daca m-as trezi cu ea in brate as fi ce-a mai fericita.
Spor la treaba si sper sa ai si zile mai usoare.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

am intrat numai sa vau cate un pupic la toate
deseara va spun cat am.
am plecat ca am treaba

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Va pup.
Observ ca la categoria grea va fi bataie saptamana asta; majoritatea avem 80,5kg.
Danat, ce meniu subtire, dar totusi consistent
Zuzilici, da' ce-a trecut vremea...Deja esti in ultima suta de metri...Mi-aduc aminte ca in ziua anterioara nasterii, m-au sunat aproape toti cunoscutii, fara un motiv anume si mai toti imi spuneau caa cine stie daca ne mai vedem/auzim pana nasc si eu ma intrebam ce le-o fi venit.A doua zi i-am sunat sa le spun ce copil reusit am.Tocmai nascusem.Bineinteles ca s-au mirat toti, eram doar in 36 saptamani, dar daca Edi s-a grabit sa vina, cee era sa fac? Bafta si nastere usoara
Carmen, maine-poimaine ne spui si tu ca ai nascut.De Doina nici nu mai spun, ea e inaintea ta. Va dau pe obrajori la toate burticile.
Mamiica dulce, te imbratisez si iti urez multa sanatate.
Salutari la toate si ne auzim dimineata.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Zuzilicea - mai ai un pic, chiar ca a trecut vremea Doamne ajuta sa ai o nastere rapida si usoara si o super bebelina mancacioasa si somnoroasa

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, chiar ca esti cu un picior in prag daca pot sa zic asa. Nastere usoara iti doresc si eu, cine stie cind ne mai vedem. Si eu ii zic sotului ca pozele facute de el sint reusite dar el zice ca spun asa ca deh, sint nevasta-sa si vreau sa-l incurajez. E un hobby de-al lui, printre altele cum ar fi calculatorul. O sa-l bat la cap sa mai urce niste poze pe site, mai ales ca acum se intoarce cu "materie prima" din tara.
Danat, meniul tau de azi arata foarte bine dar mie mi-ar fi foame doar cu o salata de fructe la prinz.
Meniul:
MD: 1 banana, cereale cu iaurt si citeva migdale
P: un sandvis cu cascaval, salata
C: un piept de pui prajit la teflon + mustar, salata.
Intre mese: citeva felii de pepene, 1 mango, 1 mar.
Mi s-a facut greata de la puiul ala gol doar cu salata. Acum savurez o limonada cu miere si sper sa-mi treaca.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

POZE DE LA MARE

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mai pune o data link-ul la noul subiect.
Capitolul 96 este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72789" target="_blank">aici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata.
Roxana,arati super.Chiar ma intreb de ce nu esti la mentinere alaturi de Klaus si ce/pe unde vrei sa mai slabesti?
Pozele sunt superbe si sotul e buuuun .Sa-ti traiasca si el si dulce si sa fiti sanatosi.
Delidana, foarte reusite pozele tale.Cea cu sarpele mi-a adus aminte ce nu-mi place la tarisoara aia (ca ce-mi place stiu deja)
Roxanicea, din cate stiu nu esti in lista noastra, ramai?

Nu stiu ce sa mai mananc .Apropo de mancat, raportul meu nu e chiar super, dar sa zicem ca sunt multumita 80,5kg.Mama lui de prag !Da' si cand l-oi trece...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

buna! nu sunt pe lista..ca nu am vointza.....dar va urmaresc de ceva timp. eu sunt o fire statica...si mi-e jena intre voi cele active si cu ambitzie.cand ma apuc si eu serios de treba va cer sa ma punetzi pe listutza. ok?

merci mult!!!!!!!!!

pupilici!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by crystina

Neata fetelor!

Doina, cum s-a descurcat carliontata la gradi?

Multa sanatate piticutzei!

Oana e dubios de cuminte, nu plange dupa noi.E cea mai mica din grupa si totzi copii o protejeaza.O lasam de la 8 la 11.30, ii dau mancarica de acasa dar mananca cu ceilaltzi copii, la masutza.
Sun foarte multzumita chiar daca e obositor...ma culc dupa 12 noaptea si la 6.30 ma trezesc.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Doina sa-ti traiasca printesa ca tare frumusica s-a mai facut. Si burtica ta arata super.
[

Multzumesc mult!
Despre vergeturi nu stiu ce sa-ti zic, nu am avut cu Oana si vad ca nici acum, oricum unge-te in continuare, poate dispar dupa nastere.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput