Nou stil de viatza (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Crystina, uite aici o poza cu un "www.squarethoughts.com/album.php?p=00045&a=4&pg=1&t=1" target="_blank">intrus" facuta in curtea noastra. Ce se vede in spate e poarta.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

tu vorbesti serios sau faci misto de noi?
moamaaaaaaaa,brrrrr am pielea de gaina.eu iubesc serpii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Vorbesc serios si poza e pe bune. Din fericire, era doar un pui, ceva mai gros decit un deget si foarte haios, atita timp cit esti la distanta. Intr-un timp gaseam si cite 3 pe zi...bine ca n-a venit mama lor sa-i caute.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana,dar voi iesiti in curte?
as intzepenii sa vad astfel de uratanii prin curtea mea.
ieri am strans decoratiile de craciun de pe balcoane si mi-a cazut un paianjen pe maneca
am urlat de au iesit vecinii crezand ca am inebunit
wow!iti admir curajul.
eu plang dupa caldura,dar acum nu-mi mai trebuie.mai bine frig si zapada decat caldura care aduce musafiri nepoftiti

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca astazi dimin. am baut o cana d eceai cu lamaie.Cred ca am un secol de cand nu am baut ceai
E tare bun! Si cu un sendwich a cote tareee bine merge
O dau pe ceai ca pe dieta e mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Deliuta aoleu..mie nu-mi plac serpii. Sincer mi s-ar fi facut rau acolo..Serios, as fi facut infarct sa am o intalnire cu asemenea individ. Cred ca lista cu fetele care planuiau sa te viziteze s-a micsorat simtitor

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
mai aveti o viteza la scris..........ceva de speriat.
nu ,nu am dat bir cu fugitii ci nu am mai avut cand sa intru (vineri am citit ce ati sccris dar nu am reusit sa scriu,sambata am iesit dupa 2 saptamani de "inchisoare"-casacu Fabian si nu am pierdut timpul ci am umblat toata ziulica,apoi duminica am fost la gratar la iarba uscata si azi la fel am umblat)Doamne ce bine este afara.
eu m-am tinut f bine de dieta asa ca.....uraaaaaaa ...dar ma cantaresc maine seara (mai ales ca m-am apucat miercurea trecuta dar si ca pt atunci ma duc la mama ,ea are cantar).
vineri si sambata nu mi-a fost foame deloc,nu stiu cum ,chiar am mancat cu gandul sa nu-mi fie rau mai tarziu.
nu am mancat dulciuri deloc.
va multumesc!numai voi mi-ati insuflat atata putere ca sa ma tin asa tare
La multi ani la toate sarbatoritele am vazut ca au fost mai multe in toate aceste zile si cu tot cu pritesele si printii vostrimulta sanatate si tot ce este mai bun si mai frumos in lumea asta va doresc
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Delidana,rezultatele la concursul cu talia cand le aflam?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Mi-a fost asha un dor de voooi.....dar am avut treaba cu , carul.Am facut pomana Sambata pentru bunica sotului si binenteles ca bagai si eu cateva sarmalute de post si oleaca de coliva scoateti biciul ca eu merg sa ma imbrac gros pt. ca nu suport loviturile
In schimb am bagat abdomene la greu(nici mie nu-mi vine sa cred) am ajuns in 3 zile la performanta de 150-200 de abdomene pe seara,nu va zic ce febra am avut.... dar merita efortul(zic eu).
Raportul pentru azi este de 80.5kg.in centimetrii este diferenta in minus de 2 la burtoisi nimik la solduri si cu toate astea mi-am luat pantalonii cu un nr. mai mic(sincer nu mai inteleg nimik)

Si ca sa mai descretesc un pic fruntea ,azi cand m-am vazut cu taica'miu m-a intrebat:
-Ce faci, te duci la piscina?
(Eu)Nu,de ce ma intrebi?
-Pai vad ca ti-ai luat colacul de salvare !!!

Pup toate fetele si toate burticile si merg sa "bag" niscaiva abdomene .

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Danat nu te lasa,
primele 2-3 zile sunt cele mai grele, bea multa apa si mananca maine cantitati putin mai mari(3 rosii in loc de 2 si carnita putin mai multa), trebuie sa slabim!
Succes!

Delia wow, chiar ca esti curajoasa cu asa dihanii, cred ca m-as bloca in casa, cum zice ange, la un mic paianjen tip pana vine cineva sa ma salveze.

Noapte buna!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Iaca vin si eu spashita
c-o naframa-n varf de batz
...
N-am rima sa va zic ca am 59.5 kg si astept bicele si porcii de rigoare si anume vreo 3 la numar! Pana la vara sper sa ajung si eu sa slabesc la kilele dorite, asa ca ma mai vajai pe aici, da de da de se ia si pe mine sporl de la unele dintre voi

Delidana, io de-l vedeam pe ala miku la mine in curte, slabeam instant 3 kg, jur!

Pana una alta incarc poze din vacantza, revin in scurt timp cu ele in varf de ... link

Roxa-boxa

pozeeeeeeeeeeleee de la schiiii

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput