Nou stil de viatza (95)
Raspunsuri - Pagina 11
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Doina, La Multi Ani pentru ingerasul carliontat! Sa-ti traiasca si sa te bucuri ea! Ti-am vazut burtica..dragalasa rau!
Multzumesc mult!
Cristina siLilly Elisa (27.10.2003)
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Doina, ce noroc pe capul meu...
Eu tzi-as fi dat tort dar.....vrei sa ma biciuiasca fetele?
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
crystina spune:
Delia, pai io faceam infarct, pe bune! Trebuie sa fii "tare" la faze din astea..mie mi se inmoaie picioarele si la vazul unui paianjen amarat!
Si cum l-ati dat afara pe serpalau?
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
L-a dat sotul afara cu matura, dar era derutat bietul sarpe ca a facut ocolul bucatariei, se baga prin cele mai imposibile colturi de unde n-aveai cum sa-l scoti. Eu eram dupa usa
, dadeam directive, vezi ca e acolo, sub masa, pe aragaz, etc. Pina la urma a reusit sotul sa-l indrume catre usa care dadea afara si asa am scapat de el. N-am vrut sa-l omorim si din fericire am reusit. Daca il prindeau ciinii, adio sarpe...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Da, da..asa sunt si eu cu directivele.
Lasa, bine ca e sotul curajos. Si tu..acum m-am prins..de-asta frecventezi asa des sala: ca la "intalniri" din astea de gradul zero sa fii in forma s-o iei la sanatoasa! ![]()
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
He he, daca ma vezi ce viteza prind in cazuri de urgenta....![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ange spune:
nastad,la multi ani fericiti!
si daca nu ma vad fetele vreau si eu o bucatica mica,micaaa de tort![]()
Delidana spune:
Ange, stai la rind...![]()
danat spune:
Delidana, deci inaltimea e 1,78 m, kilele 96 (mama lor....
) si tinta 75.
Apropos fetelor ca va ziceam si eu ca de azi sunt la Scarsdale....cred ca am imbulinat-o si nu stiu daca voi poutea sa-l tin. Cred ca din cauza micului dejun (juma de grapefruit si o felie de paine prajita si cafea) am o aciditateeeeee......am crezut ca imi va trece dupa prinz (3 felii inguste de piept de pui gratar cu 2 rosii micutze). Dar parca mai tare ma ustura stomacul
Nici n ustiu ce sa fac zau! Si ma simt si foarte foarte slabita, parca sunt ametita asa. Cel putin pina acum cand tineam cu salate si proteine ma simteam mult mai in putere. Nici nu stiu ce sa fac ![]()
Sunt tare dezorientata!
Pupici si spor la slabit!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Delidana spune:
Crystina, uite aici o poza cu un "www.squarethoughts.com/album.php?p=00045&a=4&pg=1&t=1" target="_blank">intrus" facuta in curtea noastra. Ce se vede in spate e poarta.