Gradinita Scooby Doo
Raspunsuri - Pagina 7
DADI spune:
Ciudata e putin spus,despre aceasta Savu!Cred ca ar trebui sa avem mare grija pe mana cui ne dam copiii pt. ca altfel vom regreta mai tarziu!dar sa recunoastem ca ne e mai comod pt. ca e mai aproape de casa.
![]()
Anady_Diana spune:
Hai mai fetelor... chiar...Ma sperie ceea ce spuneti! Eu oricum incerc sa ma apropii de educatoarea fiului meu, care mi se pare o femeie draguta si la locul ei. Si care chiar imi place! Sper sa nu am probleme, dar chiar trebuie sa discut faza cu meniul si orarul/saptamana, ca doar o fac pe banii mei, nu?
costelusa spune:
DADI...aproape de casa?
Ojumatate de ora de casa...duminica 10minute.Cu masina. Am ramas la aceasta gradinita pentru o educatoare-fosta educatoare la stat-care era foarte buna, blanda, ii invata o gramada de lucruri...Iar la vremea aceea, ingrijitoarele erau foarte prompte, curate, atente. Sa speram ca isi va recapata echilibrul aceasta gradinita.
Referitor la dna Savu-nu cred ca ar lovi vreodata un copil, dar o cred in stare sa se certe cu vecinul(cunosc chiar conflictul), sa tipe de fata cu cei mici la el, si mai cred ca ar fi in stare sa ii injure pe parinti, asa cum ai spus tu, dar...dupa o usa inchisa.
mandi spune:
quote:
Originally posted by mandiFetelor, m-a bucur sa vad ca observati si voi,lucruri nu tocmai bune despre patroana
![]()
gradinitei S.D. Si acum sa va povestesc aventura mea in aceasta gradinita.Am ajuns acolo dintr-o intamplare nefericita. S-a desfintat gradinita Martinel si noi sigur ca ne-am dus acolo unde s-a dus
educatoarea noastra la S.D., insa copilul meu si inca doi fiind prea mici pentru grupa mare, au fost repartizati in grupa mijlocie, grupa in care puisorii s-au obisnuit si mergeau cu foarte mare drag, datorita educatoarei care avea un stil aparte de a-si atrage dragostea copiilor.Chiar o iubeau pentru ca nici acum dupa 6 luni , puiul meu nu a uitat-o!In gradi a fost un eveniment nu-mi amintesc exact ce eveniment, dar s-au facut filmari pe nepusa masa la toate activitatile, au avut teatru si copiii sunt copii, stiti doar, nu stateau chiar sfinti, mai radeau, se mai jucau ,bineinteles cu fiica d-nei Savu
pe care sigur ca n-o vedea nimeni cand sarea de pe un copil pe altul(ca doar era fiica patroanei
).Drept urmare puisorul meu impreuna cu alti 5 copii, au fost pedepsiti
luati de la ora de muzica si bagati in sala de grupa in urma, atentie unor TIPETE,
URLETE ADEVARATE " BAGATI-I IN CLASA CA M-A ENERVATI RAU DE TOT, PARINTII NU-S IN STARE SA-SI EDUCE COPIII , IN LOC SA-I DUCA LA TEATRU, II DUC IN MALL,DE AIA SUNTEM UN POPOR DE INCULTI SI DE HANDICAPATI"; am CD cu aceste cuvinte ale d-nei Savu
.Dupa alte 4-5 zile a fost un accident minor in gradi, intre o fetita de la grupa mare si o d-soare ed. care era noua.Nu pot sa va spun ce mi-a fost dat sa-mi auda urechile! Am stat aprox. 40-50min sub geam si-am ascultat cum patroana a interogat tipand la fiecare copil in parte " daca este adevarat ce spune fetita" si nu o sa ma credeti daca v-a spun ca aceste lucruri au avut repercursiuni grave asupra acestui copil (cosmaruri, dislocari de dinti in timpul somnului). Dupa toate acestea eu si inca o familie am hotarat sa ne retragem copiii.
Culmea nesimtirii a fost atunci cand noi ne-am cerut dosarul si diferenta de bani nici n-a avut bunul simt aceasta
Savu sa dea ochii cu noi si a trimis-o pe d-na Lenu fata de care bineinteles ca noi ne-am scuzat si i-am spus ca atunci cand am inscris copiii in gradi am convenit cu Savu
si acum nu are bunul simt
sa iasa sa stea de vorba cu noi! Exemplul nostru l-au urmat si alti trei parinti in urma evolutiei negative pe plan afectiv si emotional. Asa ca aveti mare, mare grija si succes!
babykiss spune:
buna tuturor!
mai mamaicilor ...dupa ce am citit ce tot scrieti aici am inceput sa cad serios pe ganduri...in ce loc mi-am dus copilul si cu ce oameni l-am lasat?!!oare pot fii atat de rai si dezinteresati sau asa de buni actori in fata mea? dupa care m-am gandit mai bine si mi-am spus:"Oare nu ne lasam prea mult influentate una de cealalta?oare nu ar fi mai bine sa vedem cu ochii nostrii ce se intampla acolo ianinte de "a ne pune strengul de gat" singure si de a nu mai dormi noaptea?eu am un baietel din luna martie acolo si pot spune ca suntem extremi de multumiti...este prima noastra gradinita(recomandata de o prietena care are si ea copiulul acolo) si ne-am adaptat grozav...in ciuda micilor schimbari...de pesonal..sa le numim asa...in ceea ce priveste nemultumirile legate de meniu/orar cred ca totul poate fi solutionat prin disutii cu doaman Savu...eu am intrebat de la bun inceput de tot ceea ce va beneficia copilul meu si mi s-a explicat totul clar si pe indelete..nu vreau sa ridic gradinita in slavi dar pot spune cu mana pe inima ca sunt fff multumita de tot!!!invatam...(atat cat ne permite varsta),mancam tot,zambim si abia asteptam sa vina urmatoarea zi pt a ne juca iar cu copiii...felicitari intregului personal pt rabdare si dedicare(cel putin in cazul lui bebe au avut nervi de otel,fiid un rasfatat al mamei)...
DADI spune:
Sigur ca dupa o usa inchisa,Costelusa!Dar nu ti se pare o mare marlanie sa ai copilul la ea si pe banii tai sa fii injurata si boscorodita pe la spate?!
E firesc asa ceva?Nu cred ca o gradinita cu o asemenea patroana
isi va recapata vreodata echilibrul!Stiu sigur de la unchiul meu care e inspector la inspect.scolar al sectorului 3 ca aceasta gradinita nici macar nu e acreditata,abia acum si-a depus dosarul!
Anady_Diana spune:
Nici la noi nu e deloc aproape de casa, dar mi s-a parut cea mai "calda" atmosfera aici, atunci cand am vizitat gradinite pentru inscriere. Sper sa nu fiu dezamagita prea curand, pentru ca m-am saturat pana peste cap de ceea ce urmeaza dupa prima impresie in mai toate cazurile si situatiile...Intelegeti voi contextul...Gradinita NU e acreditata?????? Si da, NU are termopane (citeam pe aici ca sunt obligatorii la gradinite). Sa auzim de bine, sa fie bine...Apropos, amaici de la "gradinita noastra", ati avut probleme iarna din cauza lipsei termopanelor, cum e cu caldura...totul e bine?
costelusa spune:
Nu e acreditata???? Mie mi-a spus ca este. Si nici nu am intrebat-o, era bucuroasa, mi-a zis singura...tot dna Savu. Referitor la termopane, chiar langa blocul meu e o gradi de stat foarte bine cotata, fara termopane. Nu sunt sigura ca sunt obligatorii. Oricum, la gradinita sd nu au fost probleme cu frigul, nu s-au imbolnavit copiii. Aceasta e o info obtinuta de la un parinte-fiica mea e din mai aici.
Dadi, sigur ca gestul e oribil-sa injuri un parinte, am spus doar ca o cred in stare. Dar tie-sau copilasului Alexandru, chiar nu i s-a intamplat nimic frumos la aceasta gradinita? Dincolo de dna Savu. Nu ii iau apararea, pur si simplu nu cunosc toate detaliile conflictului .E clar ca e mai zbuciumata de fel, dar gradinita nu e rea, sa fim seriosi. Cel putin nu era rea...
Anady_Diana spune:
Chiar asa, Costelusha, hai sa auzim si lucrurile bune...Ca doar copiii stau cu educatoarele si ingrijitoarele, nu cu directoarea. Asa ca incep eu: fi-miu s-a inteles bine cu educatoarea din prima zi, poate si pentru ca aceasta a dat dovada de tact cu el. Nu este un copil rasfatat, chiar deloc, dar are si el personalitatea lui de "adolescent" de 2 ani, nu? Iar la plecare credeti ca pupa din proprie initiativa bucatareasa si educatoarea daca se rastea vreuna la el? Eu sunt convinsa ca NU, pentru ca acasa, daca il admonestez eu, se uita chioras la mine un timp si "e suparat"...imi cunosc marfa. Pe mine ma bucura atitudinea lui de pana acum...vom vedea mai incolo...Sa auzim de bine, va pup.
Anady_Diana spune:
Am zis ca vorbim de lucruri bune, dar cel mai bun lucru ar fi ca si la "gardinita noastra" sa apara camerele web...Spun asta pentru ca am intrat din curiozitate pe site-urile mai multor gradinite pe care le-am vizitat atunci cand ii cautam puiului o gradinita, si vad ca majoritatea au acum montat acest minunat sistem de monitrizare a activitatilor din gradinita. Si multe dinte ele arata chiar rau in comparatie cu Scooby-Doo, chiar nu ma asteptam....Lasa ca va fi bine, nu-i asa?

Fetelor, m-a bucur sa vad ca observati si voi,lucruri nu tocmai bune despre patroana
gradinitei S.D. Si acum sa va povestesc aventura mea in aceasta gradinita.Am ajuns acolo dintr-o intamplare nefericita. S-a desfintat gradinita Martinel si noi sigur ca ne-am dus acolo unde s-a dus
educatoarea noastra la S.D., insa copilul meu si inca doi fiind prea mici pentru grupa mare, au fost repartizati in grupa mijlocie, grupa in care puisorii s-au obisnuit si mergeau cu foarte mare drag, datorita educatoarei care avea un stil aparte de a-si atrage dragostea copiilor.Chiar o iubeau pentru ca nici acum dupa 6 luni , puiul meu nu a uitat-o!In gradi a fost un eveniment nu-mi amintesc exact ce eveniment, dar s-au facut filmari pe nepusa masa la toate activitatile, au avut teatru si copiii sunt copii, stiti doar, nu stateau chiar sfinti, mai radeau, se mai jucau ,bineinteles cu fiica d-nei Savu
pe care sigur ca n-o vedea nimeni cand sarea de pe un copil pe altul(ca doar era fiica patroanei
luati de la ora de muzica si bagati in sala de grupa in urma, atentie unor TIPETE,
URLETE ADEVARATE " BAGATI-I IN CLASA CA M-A ENERVATI RAU DE TOT, PARINTII NU-S IN STARE SA-SI EDUCE COPIII , IN LOC SA-I DUCA LA TEATRU, II DUC IN MALL,DE AIA SUNTEM UN POPOR DE INCULTI SI DE HANDICAPATI"; am CD cu aceste cuvinte ale d-nei Savu
Culmea nesimtirii a fost atunci cand noi ne-am cerut dosarul si diferenta de bani nici n-a avut bunul simt aceasta
Savu sa dea ochii cu noi si a trimis-o pe d-na Lenu fata de care bineinteles ca noi ne-am scuzat si i-am spus ca atunci cand am inscris copiii in gradi am convenit cu Savu
sa iasa sa stea de vorba cu noi! Exemplul nostru l-au urmat si alti trei parinti in urma evolutiei negative pe plan afectiv si emotional. Asa ca aveti mare, mare grija si succes!