Gradinita Scooby Doo
Deschid deja al 3-lea sau al 4-lea subiect despre gadinite
Recunosc ca este o problema care ma framinta real de cev a timp, mai ales ca am fost/ vazut niste variante dar care nici una nu m-a convins 100% pina acum.
Am vazut si gradi Scooby Doo, stiu ca e relativ nou deschisa, mi-a placut cel mai mult, din mai multe puncte de vedere. As vrea insa sa stiu si parerea unor parinti care au copilasii acolo, una e sa vezi in vizita gradinita si alta zilnic, si sa iti mai sufgereze si copilasul prin evolutia lui cam ce se intampla la gradinita.
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti, daca e ok, cum sunt educatoarele, conditiile?
Multumesc!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Raspunsuri
zanazanelor spune:
Chiar ieri am vorbit cu o mamica (prietena de familie) ce urmeaza sa-si inscrie acolo baiatul. I-a recomandat-o o alta prietena de familie care are acolo copilasul. Iti pot spune ca am auzit numai lucruri bune despre ea.
Sasha.p spune:
Danatule, eu nu vreau sa il mut pe Sasha, dar imi place numele gradinitei .... Zi si tu, unde este ..etc.
Pupici,
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
ana-oana spune:
eu am fata acolo, din decembrie, de cand s-a deschis.
stati ca plange kupilu', revin
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
ana-oana spune:
asaaaa...
eu personal sunt ffff multumta pt ca fie-mea e fff multumita si fericita, se duce cu placere la gradi.
au trei grupe, la grupa mica (2-3 ani) sunt 4 copii, la grupa mijlocie (unde e ana) au 6 copii iar la grupa mare au 7 copii.
sunt intr-o vila pe la tineretului, cu o curitica in spate, directoarea mi-a spus ca deja se duce sa le cumpere tobogane, leagane, balansoare ect.
mancarea se prepara acolo, NICIODATA ana nu a venit acasa deranjata la burta sau mai stiu eu cum. din contra, intr-un we a facut o indigestie cam nasoala, vomita mai tot ce manca, luni cand am dus-o la gradi le-am spus si i-au facut separat mancare de regim.
directoarea se implica f mult, le aduce teatru de papusi, le serbeaza zilele acolo, ii filemaza, ii pozeaza.
la sf de saptamana iti da acasa un dosarel cu tot ce au facut in sapt respectiva.
au asistenta zilnic, medic pediatru o data pe luna.
au bucatar de meserie, 2 sau 3 ingrijitoare.
anu' trecut de craciun erau doar 7 copii au facut o serbare super , le-a adus un mosh ca in basmele copilariei mele, daca eu am fost impresionata de el, va dati seama ce a fost pe capu' astora mici.
nu stiu ce sa va mai zic, intrebati-ma.
ps nu e gradinitza mea
, pur si simplu sunt multumita de ea.
O. 
Nicolae IORGA
danat spune:
Anca (Sasha.p) gradi se afla spre Sincai, dar pe partea dinspre blocurile de vis-a vis de liceu. Nu stiu cum sa iti explic mai clar, daca vii dinspre podul timpuri Noi este pina ajungi la intersectia cu Sincai. In spatele blocurilor sunt case...pe-acolo!
Mie mi-a lasat o buna impresie gradinita, iar doamna directoare mi s-a parut o persoana cu mult bun simt si corecta.
Ana-oana sigur nu esti tu directoarea?!
Glumesc...
Ma bucur ca spui ca este ok, inteleg ca fetitza ta este mai maricica , baietelul meu face abia 3 ani in toamna. Ne-a povestit si noua ca se ocupa de ei chiar ea personal, sta acolo toata ziua, ca e si fetitza dinsei acolo, dar vreau sa stiu daca fetitza ta a si invatat ceva de acolo?! Ca doar sa se joace nu ma multumeste, chiar daca copilul se simte ok. Ca pe urma nu as vrea sa fie fraier fatza de alti copilasi de varsta lui.
Apropos fiindca tu esti deja de-a casei pe acolo, ai idee, au locuri pt toti in patuturi? Mi s-au parut cam putine....![]()
Astept orice alte detalii imi poti da. Multumesc!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ana-oana spune:
datateule,
nu sunt eu directoarea , dar sa stii ca si eu sunt cu bun simt si corecta
cand a inceput ana gradinita avea aprox. 3 ani si 2 luni.
a invatat o gramada de lucruri, dar chestia asta o descopar pe parcurs, pt ca nu vine acasa si zice: uite ce poezie am invatat azi, sau ce cantecel etc. (am citit in dolto ca nu trebuie sa te enervezi/superi daca odrasla nu iti spune ce a facut in ziua respectiva la gradi/scoala pt ei traiesc in prezent, nu au notiunea de ieri, mai devreme etc.) cand imi da la sf de sapt dosaru cu activitati, acolo sutn si poeziile/cantecee si descopar ca le stie pe toate. sau o mai apuca prin casa cantatu' in engleza, nu prea inteleg, dar vinerea ma lamuresc
. la un mom dat chiar mi s-a parut ca a luat-o pe repede inainte, pt ca erau putini copii stateau toti la gramada si facea ce fac cei din grupa mare: cifre, multimi, chestii d'astea. venea acasa si se aseza la masuta ei sa faca lectii, ca la gradi. ma rog, eu nu prea ma stresez cu invatatu' (deocamdata) ii spun sa se duca la gradi sa se joace, sa-si intalneasca prietenii, sa se distreze, sa doarma si sa manance. ca, pe langa treburile astea , mai invata si cate ceva, e OK. plus ca imi place mult de educatoarea anei, e o ardeleanca (dupa accent) de nota 100.
cu patuturile nu stiu ce sa iti spun, cred ca au loc toti, uite o sa intreb. dar stiu sigur ca nu toti copiii sunt la program lung.
despre directoare sa stii ca ai dreptate, e zbuciumata uneori, dar poti sa vb cu ea daca nu iti convine ceva (am avut o sg data o neintelegere cu adusu' acasa, adica ei au crezut ca ne ducem noi sa o luam, noi am crezut ca o aduc ei, asa ca fata a stat pana pe la 7 la gradi - nu s-a mai repetat de atunci , din fericire).
una peste alta, ma repet: sunt multumita deocamdata.
iti doresc sa gasesti o gradi de care sa fii multumita si la care sa iti trimiti puiul fara grija.
O. 
Nicolae IORGA
Pegasis spune:
Fetele care aveti copiii inscrisi la Scooby Doo, as vrea sa ma ajutati si pe mine va rog cu un raspuns la intrebarea unei prietene care vrea sa-si duca baietelul acolo:
"Am fost si eu chiar ieri la Scooby Doo. Singurul comentariu al meu e referitor la scarile acelea stramte care urca la bucatarie si la grupele mari? Mie mi s-au parut cam periculoase."
Sint intr-adevar? Sint supravegheati permanent la urcare si coborire? S-a intimplat vreodata vreun accident?
Multumesc.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
costelusa spune:
Referitor la scari, marturisesc ca si eu m-am uitat lung la ele cand am fost sa vizitez gradinita. Am aflat insa ca niciun copil nu merge neinsotit nici macar la toaleta. Am copilul la aceasta gradinita de putin timp, dar sunt incantata. Era foarte speriat si fugea de copii, nu dormea la pranz, mesele durau de la 1h in sus, etc. Dupa trei zile mi-a spus numele catorva prieteni de la gradi, in a patra zi m-a certat ca m-am dus prea devreme sa-l iau si nu terminase desenul...Acum nu avem probleme cu masa, doarme, nu plange cand merge la gradi-e adevarat ca pe drum inca incearca sa ne convinga ca ar fi mai bine daca am sta toti acasa-si o iubeste pe doamna educatoare!!!
Aceste lucruri va sunt povestite de un parinte care si-a vazut copilul plangand o luna pe vremea cand mergea la o gradi de stat. Nu fac apologia gradinitelor particulare, totul tine de daruirea oamenilor care lucreaza cu piticii. Recomand SCOOBY DOO.
Anady_Diana spune:
Fetelor, vad numai laude despre Scooby-Doo!Si eu caut o gradi pt Ryan .El are numai 2 ani, imi recomandati Scooby-Doo si in acest caz? Sunt incantata de nr. mic de copii in grupe, asa cum spuneati voi mai sus. E acreditata?
costelusa spune:
Am vazut un baietel care avea sub doi ani. Era foarte linistit, se plimba de zor cu o doamna ingrijitoare si facea cu mana. Trebuie sa mergi, sa vezi clar despre ce e vorba. Faptul ca doi-trei parinti sar in sus de bucurie nu inseamna ca ti-ai rezolvat problemele. Vino la gradi, stai de vorba cu directoarea, pandeste doi-trei parinti...