Gradinita Scooby Doo
Raspunsuri - Pagina 6
mandi spune:
Costelusa, vei observa lucruri si probleme mult mai serioase.Noi ne-am indragostit de aceasta gradinita la prima vedere si pe urma de educatoare, fata de care am tot respectul , nu stiu daca mai este in gradinita pentru ca un obicei prost la Scooby-Doo este acela de a scihimba personalul la 2-3 saptamani cel putin ingrijitoarele, cunosc cazul concret al unei ingrijitoare de nota 10 care dupa 3 saptamani a fost data afara fara nicio explicatie.
Anady_Diana spune:
Multam de raspuns, Costelusa.Daca fiica ta e in grupa mare, nu inseamna ca e in grupa cu fetita doamnei Savu? Sau poate au mai multe grupe mari, asta nu stiu, cert e ca la noi, la grupa mica, e o educatoare forate simpatica, cat despre ingrijitoare, cred ca sunt aceleasi pentru toti copiii, ca am vazut cum alearga prin toata gradinita. Mi s-au parut destul de "implicate" in a-si face treaba, insa, vezi, al meu e prea mic - nu prea vorbeste...detaliat - asa ca eu nu am cum sa obtin informatii pretioase de la el. E bine ca m-ai pus in garda, am sa fiu atenta la detaliile in cauza. Cat despre consistenta meniului - sper sa mai putem discuta la sedinta..o imbunatatire, ceva, nu? Acum eu personal am o FFF MARE problema: copilul meu incepe sa nu mai vrea sa mergem la gradi, nu din cauza locatiei, din contra, cere sa-l duc la copii, ci...din cauza masinii noastre...vomita in fiecare dimineata in masina, la fiecare drum...si ajungem la gradi storsi si fara vlaga, azi chiar a plans...CE MA FAC ??? E cel mai mare stres al meu, de parca nu-mi era suficient stresul cu acomodarea...Va implor, dati-mi solutii !!! Nu tine nimic, am ajuns sa-l tin in brate in fata...contrar principiilor mele...si nimic...Astept
costelusa spune:
Nu va speriati, dragi mamici de Scooby-dubisti, dna Savu stie tot. Eu am norocul ca fetita mea-da, e in grupa cu fetita dnei Savu-spune tot. Am o reteta speciala, ne transformam in personaje de desene animate. Iar ieri, Elina i-a spus Dariei cum au fost foarte grabite doamnele ingrijitoare, cum au avut grija mare de cei trei(?!) care nu vor sa manance(foarte mandra ca una dintre acele persoane era ea), cum s-a spalat pe dinti cu periuta si dna Dana stat langa ei, cum toata lumea i-a vorbit foarte frumos.Si ca sa va dati seama ca aflu destule, o sa va povestesc ceva: la inceputul acestui an nu eram siguri ca vom putea plati gradinita pentru urmatorul an si am anuntat acest lucru, cu rezerva ca pana la 1oct vom lua o decizie si anuntam. Ce credeti ca imi spune fetita mea, dupa cateva zile de la discutia pe care am avut-o la gradi? "Mami, da' eu daca nu ma mai duc la Scooby, unde o sa ma duc, aici la gradi langa casa, cum se cheama, ca ma intreaba doamnele mereu". Va dati seama ca faza cu periuta si spalatul pe dinti cu degetelul a fost povestita in detaliu si cu of.
Personalul s-a schimbat. Fetita mea si acum e suparata ca numai e cu dna Leni. Dupa dna Leni au stat in vara cu dna Tamara, iar la inceputul acestui an a fost dna Vali. De cateva zile nu o mai vad, in schimb a aparut o domnisoara simpaticuta. Nu mi-a zis nimeni nimic.Doar fetita mea: "dna Vali a plecat la alta gradi, acum stam cu dra Ana Maria."
Dintre ingrijitoare, numai e decat dna Dorina. Restul sunt noi. Si probabil mai blege. Scuze, dar nu imi explic altfel nimic din gafele lor.
A, mai e o bubita-buboaie-bubuloaie. Gustarea de dupa somn e simbolica. Saptamana trecuta,nu-mi amintesc in ce zi, fetita mea mi-a zis ca au primit O GOGOASA! Doar una, pe cuvant, am cercetat. Cica a mai cerut, dar se terminasera...auzi, o gogoasa!
Referitor la bebe in masina, imi pare rau, nu am reteta, noi nu avem astfel de probleme, iar o prietena cauta si cauta solutie de trei ani...
A, despre dra Cristina si fetita mea a zis ca e foarte buna!
DADI spune:

Da Costelusa, din pacate aceasta este problema cea mare a gradinitelor particulare. O educatoare vine, alta pleaca , la fel se intampla si cu ingrijitoarele si bucataresele. Nici nu stiu pe ce criterii sunt angajate. Am stat de vorba cu mama unui baietel care tocmai a fost dat afara din gradinita Scooby-Doo si mi-a povestit foarte multe lucruri , cum ca "d-na" Savu este o dulceata de om pana iti inscrii copilul si-i dai banii, pe urma nici nu te mai
suporta sa stai mai mult de 5-10 minute in curtea gradinitei de parca ai sta pe banii dansei nu pe ai tai! Eu mi-am inscris copilul la gradinita de stat unde stiu ca educatoarele sunt testate , bucataresele sunt calificate si pentru aceleasi activitati platesc 1.800.000/luna( au calculatoare,limbi straine engleza/germana.![]()
costelusa spune:
Da, dna Savu are momente cand e ciudata. Dar eu stau putin in curtea gradinitei pentru ca de obicei ma grabesc. Cand am vrut am ramas, pur si simplu, "sa vad cum se mai joaca pe aici copiii" si o trimiteam pe fetita inapoi la copii. Si ma asezam pe bancuta. Iar cand am avut de discutat, m-am asezat la masa si am vorbit ci dna Savu si o ora. Daca am treaba, am, daca trebuie sa rezolv ceva, incerc. Cand am avut reclamatii, am anuntat-o ca o astept, indiferent cata treaba are. M-a enervat o singura data, cand ii cerusem de trei ori o hartie si ea continua sa ignore cererea-adica uita-si i-am zis ca astept, sa nu se grabeasca. Atunci s-a strambat cand s-a intors cu spatele si a bombanit"m-a omorat"(o stresasem), catre doi parinti care o asteptau deasemenea. Nu i-am zis nimic, ceilalti au vazut ca am fost pe faza. Am luat hartia si mi-am vazut de drum. Dar cum s-a intamplat cu copilul dat afara? Sunt foarte curioasa. Poti sa-mi spui?
Alte probleme nu am avut cu dna Savu, din contra, a solutionat rapid toate reclamatiile avute in timp.
costelusa spune:
Dar ma doare...educatoarea, daca pot sa spun asa. Si iata ca pot. Ce-mi placea a plecat, ce-mi convenea nu e la fetita la grupa.
Anady_Diana spune:
Costelusa, multam pentru informatiile extrem de bine-venite, puse aici despre gradinita "noastra". Mi-a sarit in ochi rau de tot treaba cu meniul care, recunosc...ma cam pune pe ganduri. Cum ar trebui pusa problema aceasta pentru a se obtine o solutionare pe plan general, adica sa nu se inteleaga ca eu cer sa-i dea copilului meu un supliment si drept pentru care sa fiu privita...intelegi tu. La noi e doar inceputul gradinitei si nu prea stiu ce implicatii ulterioare are o asemenea discutie, mai ales ca nu am de unde sa stiu daca si alti parinti sesizeaza sau nu acest minus. Tu ai adus vorba despre asta - ce raspuns ai obtinut? Si da, Dna. Savu a cam fost ocupata in ultimele zile, asa ca nu am mai insistat sa discutam cu dansa, am lasat-o pe sapt. viitoare. Tine-na la curent.
costelusa spune:
Din ce am observat eu, alte gradi au 3mese si 2 gustari, la acelasi program. Stiti ce au avut copii de la sd alaltaieri, la gustare? Clatite. Si ieri covrigei. Uite-asa mor eu de inima. Noua ne e greu oricum sa dam 8mil pe luna, da' sa-i mai dau si pe mamaliga cu branza si covrigei e prea de tot! Saptamana viitoare voi merge eu sa o iau pe fetita de la gradi si o sa-i spun eu dnei Savu. Cred ca ar fi bine sa ii mai spuna cineva. Dar sunt extrem de curioasa ce reactie va avea, ea nu stie daca din 1 oct fetita mea mai vine aici sau nu. Va tin la curent. Apropos, mai stie cineva ceva despre lectiile de pian, sau unde au disparut fisele alea multe? Saptamana trecuta am primit doar 3!!!
Anady_Diana spune:
Costelusa, tu primesti vreun program saptamanal cu activitatile pe care la are grupa copilului? Ca eu n-am primit nimic, si vreau sa solicit unul, ca macar sa vad si eu cand si ce face el acolo. Nu?
La ce fise te referi?
DADI spune:
Intr-adevar,directoarea este lipsita de profesionalism si va veni ziua cand te vei convinge si tu.Si ai grija ca am vorbit cu o mamica care spunea ca a surprins-o pe aceasta directoare,"d-na",cum tipa in curte la niste vecini ca o descreierata,copiii fiind in jurul ei;vorbea efectiv ca la usa cortului;alta mamica care are fetita in grupa mare a surprins-o cand tinea un baiat destul de maricel de mana si tipa la el ca-l bate daca mai face...Tot aceeasi mamica a auzit-o dupa ce a inchis usa vorbind oribil de vulgar la adreasa ei. Poate ca mai aveti timp sa va convingeti si voi!
![]()