Gradinita Scooby Doo

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costelusa spune:

Nicio clipa nu am reprosat educatoarelor ceva-pe ultima nu o stiu bine inca, am vorbit foarte putin cu ea. Fetita mea vorbeste foarte frumos despre educatoarele de la gradi(le stie pe toate) si despre ingrijitoare(mai putin"fata aia care m-a pus sa ma spal tot cu degetelu' pe dinti"). Pana la urma a ajuns sa ma distreze chestia asta, va dati seama, alea innebunite sa o aibe totusi spalata pe dinti, i-au pus pasta pe deget...Singura injuratura pe care a cules-o a fost: "te baga tati la inchisoare"-sotul meu e contabil, deci clar replica e de la un copil de "cadru"...
La aceasta gradinita se vorbeste frumos copiilor, foarte frumos chiar. Sunt dusi la baie-nu lasati singuri, stersi la fund, spalati pe maini.
Marele meu noroc e ca fata mea e cam...paracioasa. Si despre copii, si despre doamne. Nimeni nu striga la copii, nimeni nu bate copiii. Cea mai mare amenintare e...ca sunt dusi la alta grupa-ce rusineeee, copil de grupa mare sa fie dus la grupa mica, chiar si pana in praaaag....
Probabil ca cele mai experimentate cadre auxiliare s-au ocupat de grupele mici de la inceputul noului an, ramanand incepatoarele cu grupa mare-am uitat sa va spun ca fiica mea are totusi 4 ani si doua luni, deci cam...talamba si ea ...
Stati linistite, dra de pian vine, mi-am auzit aseara niste ragete la "pian"(de jucarie) si am adus vorba despre ce se mai intampla la gradinita. Si engleza se face, da' germana"nu azi".(ce fericire pe ea...)
Stiti pe cine pupa fata mea mai cu foc si cu cine rade mai tare, si pe cine soarbe din priviri? Tocmai pe monstruoasa dna Savu! E nebuna, dar nu cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandi spune:

mamici care aveti copii la s.d ,propuneti instalarea camerelor web si chiar ca nu mai aveti de ce sa v-a faceti probleme.Eu i-mi vad puiul cand vreau.La gradi C-tin si Elena asa este. Nu mai sunt stresata, nu-mi mai fac nicio problema si e ok. In ceea ce priveste problema termopanelor nu este adevarat ca sunt obligatorii.Din toate gradinitele din bucuresti cam 50% au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaPauna spune:

Ma scuzati ca va corectez dar nu s-a intamplat deloc asa. Eu am ajuns la gradinita in acea dupaamiaza sa-mi iau copilul acasa iar doamna Datcu discutand cu dna. Savu, in curte, de fapt mai mult tipand, de fata cu toata lumea prezenta, i-a adus la cunostinta acesteia din urma ca urmeaza sa nu-si mai aduca copilul la gradinita din cauza maririi taxei, ba chiar ca isi va face dansa o gradinita particulara pentru ca vede ca se castiga foarte bine si chiar o ruga pe doamna Savu s-o consilieze cu sfaturi atunci cand se va intampla acest lucru, aceasta acceptand.
Asa ca lucrurile nu sunt chiar cum par sau cum se transmit de la unul la altul.

quote:
Originally posted by DADI

Cu Alexandru Datcu s-a intamplat in felul urmator:cand a mers mama lui la gradinita si a intrebat ca ce primeste copilul mai mult pe plan educational daca taxa a majorat-o de la 6.500.000 la 8.000.000 lei, pur si simplu a doua zi i-a fost pus copilul in brate,i-au fost restituiti banii si a fost dat afara din gradinita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farmi2006 spune:

Buna fetelor!Credeti ca s-ar supara ft.tare d-na savu daca a-ti ruga-o sa va prezinte toate actele personalului angajatanalizele la zi ,studii,acreditare,avizul de la medicul psihiatru(psiholog),pentru cadrele didactice ca sunt apte de a preda in invatamant( unele faceau tratament psihiatric,daca nu stiati)si analizele la zi ale copiilor(asa pentru linistea voastra).Am lucrat o luna si jumatate in aceasta gradinita:nu stiu in ce calitate,ingrijitoare,bucatareasa,femeie de servici,supraveghetoare,adica intelegeti le faceam pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by farmi2006

Buna fetelor!Credeti ca s-ar supara ft.tare d-na savu daca a-ti ruga-o sa va prezinte toate actele personalului angajatanalizele la zi ,studii,acreditare,avizul de la medicul psihiatru(psiholog),pentru cadrele didactice ca sunt apte de a preda in invatamant( unele faceau tratament psihiatric,daca nu stiati)si analizele la zi ale copiilor(asa pentru linistea voastra).Am lucrat o luna si jumatate in aceasta gradinita:nu stiu in ce calitate,ingrijitoare,bucatareasa,femeie de servici,supraveghetoare,adica intelegeti le faceam pe toate.

Si tot asa ca tine personalul din MAJORITATEA gradinitelor particulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mi-am amintit ce o chestie urata legat de aceasta d-na Savu. Cand am sunat sa ma interesez de gradinita, s-a apucat sa-mi spuna la telefon cate-n luna si-n stele, ca nu are intelegere din partea parintilor, ca asteapta cooperare etc. Ca ea l-a obisnuit pe un copil sa bea laptele din cana, in loc de biberon, si a spus parintilor sa nu-i mai dea cu biberonul, sa ii dea cu cana, dar parintii continua sa-i dea cu biberonul si ca asta e de-a dreptul nesimtire si nepasare fata de copil din partea parintilor. Mi s-a parut foarte urat sa faci nesimtiti niste parinti care cotizeaza si iti cresc lunar afacerea cu o suma deloc de neglijat. Asta spune ceva despre caracterul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandi spune:

da Anemona, tie ti-a dat lectii la telefon cum sa-ti hranesti copilul dar mie si la inca vreo 10-12 parinti ne-a fixat sedinta cu parintii in care ne-a explicat cum sa ne educam copiii, dandu-se exemplu pe ea "cand a prins-o pe fii-sa de par si i-a croit cateva la fund nici pas nu mai zicea, si acuma ea doar trebuie sa se uite la fetita si nu mai are probleme pt. ca a stiut cum sa o educe" sau sa va spun de ce a facut sedinta cu parintii de fapt: avea un parinte care intarziase cateva zile cu taxa gradinitei si ar fi trebuit sa-l puna la punct in fata parintilor prezenti, bineinteles ca acesta nu era de fata dar oricum nu a scapat nebarfit pe toate partile.Educatoarea nici nu avut loc sa spuna ceva in legatura cu evolutia copiilor pt. ca trebuia sa ne tina noua patroana lectia de educare a copilului (de fapt cred ca nici nu au voie educatoarele sa ia legatura prea mult cu parintii copiilor). Ceea ce te-a instruit pe tine Anemona la telefon, pe noi ne-a instruit in sedinte si nu scapa cel iesit pe usa nebarfit de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia-simona spune:

Nu stiu ce s-a intamplat aici dar ce am citit in ultima vreme pe forum ma ingrozeste.Nu pot sa cred ca toate parerile de aici sunt chiar obiective pentru ca si eu am copilul la aceeasi gradinita si il iau in fiecare seara foarte multumit si dornic sa se intoarca a doua zi la gradi.
In legatura cu d-na Savu cred totusi ca se exagereaza.Intr-adevar este o persoana directa si care tine fraiele strans dar de cate ori am avut ceva de spus m-a ascultat si imediat am vazut rezultatul dorit.
Cat despre conflictele cu ceilalti parinti stiam chiar de la d-na Savu si cred ca toata lumea isi da seama ca lucrurile nu sunt doar alb sau negru.
Din punctul meu de vedere sunt foarte multumita pentru ca aici copiii sunt foarte bine supravegheati.Noi am mai fost la gradinita URSULETUL DE PLUS de unde mi-am luat copilul muscat de fata si maini imediat dupa ce l-am lasat dimineata si nu au catadicsit sa ma anunte ci am observat cand m-am dus eu sa iau copilul.Mentionez ca nimeni nu dezinfectase ranile si copilul plansese toata ziua dupa cum arata.Reactia directoarei de acolo a fost socanta pentru noi.Nu numai ca nu a luat masuri dar ne-a vorbit foarte urat in incercarea ei de a ne determina sa nu o dam in judecata.Asa ca atunci cand am venit la S.D. eram patiti la modul dureros si nu prea mai aveam incredere in nimeni insa de 9 luni suntem aici si ne este bine.Speram ca si de acum inainte va fi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farmi2006 spune:

quote:
Originally posted by farmi2006

Da,Delia te cred ca esti multumita de serviciile de la sd pt. ca Alexandra ta este inca micuta si nu-ti poate spune despre meniu,despre orele la care se serveste masa,despre cat de variat este meniul si cat de bine este gatita mancarea.Nu-ti spune nici cati copii sunt bolnavi in gradi,ea stie ca acolo are copii,se joaca si e fericita,iar realitatea este aceea ca Alexandra era cel mai ingrijit copil din gradinita(la activitati langa educatoare,in curte langa educatoare sau in brate)si cu toate acestea in 29 iunie(era penultima mea zi in gradinita)am asistat la o discutie intre savu si educatoarea care era la grupa fetitei.savu ii spunea educatoarei ca sunteti ft. nemultumiti de ea si ca vreti sa o mutati pe Alexandra din grupa dansei,ca va nemultumesc activitatile,ca nu este supravegheata suficient si ca sunteti niste ciudati.Dupa 10 minute a ajuns tatal Alexandrei sa o ia acasa.savu l-a condus la poarta si acolo a inceput sa i-o barfeasca pe educatoare.Am auzit eu personal.Poate ca sotul tau isi aminteste ca eram si eu acolo in preajma lor si inca m-a intrebat dansul ca de ce sunt suparata sau nervoasa.Deci daca tu Delia ai crezut ca doar tie ti s-a plans cat sunt de dificili alti parinti, tot asa s-a plans si altora despre tine,mine si altii.Te asigur de asta.Eu am lucrat pe post de ingrijitoare,dar in aceasta perioda scurta,am facut de toate:am fost si bucatareasa in aceasta perioada si ,atentie, dintr-un piept de pui am facut 40 de snitele.Alexandra nu stia sa-ti spuna cat de mare a fost snitelul ei.Am facut ciorba la 39 de copii dintr-o telina,2-3 morcovi si cateva maruntaie.Dupa-masa stateam cu cei mari,care de fapt ar fi trebuit sa faca limba engleza sau germana.Da,se facea din cand in cand,o ora impartita la 3 grupe.Au fost nemultumiri din partea parintilor de la grupa mare.Iarasi ma intorc si iti spun ca Alexandra era prea mica ca sa-ti poata spune ca o ora de muzica, de dans,de limba straina era impartita la 3 grupe.Acesta ar putea fi un raspuns si pt. Irina Pauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaPauna spune:

Da si iti multumesc tare mult de raspuns. Si ca spui lucrurilor pe nume.
Intr-adevar ma gandesc cum ai putut sa gatesti 40 snitele dintr-un piept de pui sau o ciorba dintr-o telina pt 39 copii. Si de ce?
Si ma intreb cum aratau si ce gramaj aveau?
Si ma mai intreb pe cine sa cred, pentru ca sint in situatia Deliei, dupa o groaznica experienta TOT la ursuletul de plus, am ajuns la sd si de 6 luni pare ok. Si Ana-Maria e multumita si nu zice nimic de rau, ma rog, are 2 ani jumatate...
...nu stiu...sint tare confuza si mirata si nu stiu ce sa fac...

...Eu am lucrat pe post de ingrijitoare,dar in aceasta perioda scurta,am facut de toate:am fost si bucatareasa in aceasta perioada si ,atentie, dintr-un piept de pui am facut 40 de snitele.Alexandra nu stia sa-ti spuna cat de mare a fost snitelul ei.Am facut ciorba la 39 de copii dintr-o telina,2-3 morcovi si cateva maruntaie.Dupa-masa stateam cu cei mari,care de fapt ar fi trebuit sa faca limba engleza sau germana.Da,se facea din cand in cand,o ora impartita la 3 grupe.Au fost nemultumiri din partea parintilor de la grupa mare.Iarasi ma intorc si iti spun ca Alexandra era prea mica ca sa-ti poata spune ca o ora de muzica, de dans,de limba straina era impartita la 3 grupe.Acesta ar putea fi un raspuns si pt. Irina Pauna.

Mergi la inceput