Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
locca spune:
Buna dimineata
Am retinut dintre subiecte cel cu deochiul, in care eu nu prea cred. Pe de alta parte prea se intampla si la noi ca de fiecare data cand zic ceva de bine de copil copilul sa se "strice", asa ca nu mai stiu.
Azi dimineata s-a trezit ragusit si fornait . Nu vreau sa-l duc la tanti asta din cartier care iar o sa-mi zica sa-i dau antibiotic, asa ca apreciez maxim un sfat sau recomandare de medicament (altul decat paracetamol) in caz ca lucrurile devin mai nasoale. Nu are febra. Dar ce fac daca incepe sa tuseasca sau ii curg mucii nasol de tot?
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Anto, cu intarziere la multi ani si din partea mea! sa fii sanatoasa si fericita cu familia!
Ioana, drum bun la Boston! Ce-mi place de voi ca va plimbati asa mult si cu bebe si fara...
Ioana75 spune:
Multumesc de urari fetelor. Sa vedeti ce soare o sa iasa dupa ce imi schimb caucioacele. Parol.
Crista, multumesc mul. Serios. Te rog, oricind o mai vezi, poti sa-mi scrii un mesaj mic, aici sau pe yahoo messenger (am user iturcanu); unde ti-e tie mai usor. Eu peste o saptamina vreau sa ma intorc la munca, si cred ca o sa stau ca pe ghimpi. Ma ia cu plinsul de pe acum. Inca o data iti multumesc, mi-a mai crescut increderea in bona cu un milimetru.
Bianca, bine ca n-au stiut si hotii ca ai lasat masina deschisa. Dar tu lasi acte in masina, ai curajul asta? Noi nu lasam nimic.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Anya20 spune:
Alina - bun venit!
Mary - se poate sa faca scaune diareice dupa vaccin.
Ruxandra - banuiesc ca este vorba despre o viroza care n-are cum sa treaca cu antibiotice (dupa cum bine te-ai gandit), dar nici cu altceva. Isi face treaba cateva zile si apoi trece. Poti insa sa combati simptomele: febra (paracetamol - asta e!), mucii (daca apar trebuie scosi cu ser fiziologic, marimer etc si pompita sau aspirator sau cum poti tu mai bine). Pt tuse n-ai ce sa-i dai deocamdata, mai ales ca nici n-a aparut. Asa ca ramane de vazut. Poate nu e ceva serios. Daca mai apare ceva, scrie.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
cge spune:
Ruxandra, poti sa ii dai lui Matei si Oscciloccocinum (de care eu tot pomenesc pana va plictisesc). Ii dizolvi o doza intr-un bibe mic cu ceai sau apa sau suc, ce beti voi. Eu nu am dizolvat deloc in lapte, nu imi inspira incredere.
Daca e la inceputul bolii, cred ca o doza pe zi preventiv ar fi ok.
Anya- mama Anyei, tu ce parere ai ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Anya20 spune:
Cristina - e o idee foarte buna cu oscilococcinum. Mai ales ca e la inceputul bolii.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Ioana75 spune:
Cristina, chiar vroiam sa-ti spun cit te admir ca ai rabdare sa scrii numele medicamentului asta complicat de fiecare data. Eu ma gindeam cum l-as fi prescurtat eu, sa-l fac de vreo 3-4 litere.
Ruxandra, sanatate multa lui Matei. Noi avem de mai putin de 2 ani masina, inainte de ea ne sculam cu noaptea in cap ca sa prindem trenurile de mers la ski, munte Boston, etc. Era criminal.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Vera despre tatal meu multa lume zice ca e simpatic , numai eu am o problema cu el .
Ioana fii barbata cu intorsul la munca!!! Daca vrei sa plangi hai pe la mine ca te tratez eu . Ai inceput sa le lasi singure acasa, nu doar pe afara?
Ruxandra sanatate lui Matei! Si Vladut a avut intr-o zi muci, dar au trecut singuri de la sine...
Bianca bine ca nu ti s-a furat nimic. Eu nu am masina, dar varul sotului cand vine in Buc isi scoate si radioul/Cd playerul din masina si le aduce in casa .
AlinaM daca tot umblu pe la posta sa-i trimit Baby E Codrutei fac si pt tine CD-uri.
acum iar ma bag in seama, sper sa dau dovada de mai multa seriozitate decat cu batista Inei (inca odata scuze)
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
Ioana, super faza cu pitu care iti da raportul despre bona...e bine sa ai un spion... nu erau chiar acte (CI e la Tl, certificate nu prea mai avem)...Erau niste facturi, declaratii...
of, si eu cand ma gandesc ca trebuie sa fac bagaje ca sa plecam la Tl...plus ca as vrea sa iau si carutul, ca sa ne plimbam pe faleza si catelul, care pana acum calatorea in portbagaj, dar nu cred ca ne mai ramane loc!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Va multumesc frumos, Alina mama Anyei si Cristina! Si celorlalte pentru urari!
Sper sa ramana macar la stadiul actual. Intrebam de alte medicamente pentru ca el nu are febra. Daca face febra ii dau paracetamol. Ii zic acum sotului sa ia oscilo ala .