Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna ziua la mamici si bebici!

Raportez: febra 38.5, durere de corp si de gat, tuse, frisoane si parca sunt batuta. Pe langa asta n-am nici gaze, asa ca n-am cu ce sa-i fac lui Ciprian supa (noroc ca Iustin are de ieri piure de legume), iar afara e un frig ingrozitor. Parca e 24 ianuarie, nu 24 martie.
Cristina, oscilo e foarte bun. Daca ma gandesc acum imi pare rau ca nu i-am dat si eu lui Iustin cand a avut mucisori. Lui Ciprian i-am dat si i-au trecut mai repede decat lui Iustin, plus ca nici n-a tusit de loc, pe cand Iustin da.
Oricum noi suntem fani homeopatie si numai cu "bilute"(cum le zicem noi) ne tratam. Inclusiv CA si FE tot asa le luam.
Ioana, mai pleci la Boston pe vremea asta?
Caut si eu o bona, de fapt o tanti care sa ma ajute cu teoristii ca nu fac fata singura, iar tataie care ne-a ajutat pana acum pleaca la tara. Am sunat la doua agentii sa vedem ce ne prezinta.

Va pup!

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor multumesc pentru calda primire!
vad ca sunteti foarte active!

eu prea am ce scrie insa va citesc pe voi si invat !pupicei!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mercic Alinam si Anyapt raspunsuri.E tare ciudat, niciodata nu a avut reactii de la vaccin, cel putin nu asa, mai facea un pic de febra, dar acum plange si e agitat,si cred ca si dintii sunt vinovati ca am incercat sa-i masez gingia si nu ma lasa sa-i bag degetul in gurita.
Ioana sa ai drum bun si sa va intoarceti cu caldura ca ne-am saturat de frig.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

ma primiti si pe mine in clubul vostru?Sint si eu o mame fericita de baiat si de fetita.s-a nascut in iulie 2000 iar Alexandra in 13 octombrie 2005 la ora 23.20 min.dupa un travaliu mult mai usor ca primul.Nu am de mult internetul dar de cind v-am gasit va citesc cind am timp[cind doarme Alexandra sau noaptea dupa ce se culca caci pina atunci,{ dupa ce vine de la gradi. la ora 16} se pune el stapin pe calculator.

Mergi la inceput