Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc, anya!

Miruna a primit de la TCM acest www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0009810" target="_blank">ceas si niste jucarii si pantofi albi cu inimioare roz de la C&A (evident, mai ieftini decit la noi).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, si Irina s-a oferit sa mi-l trimita luni, prin posta. Ca sa nu te mai incurc pe tine, ca esti ocupata cu impachetatul si apoi cu durumul, am sa o rog pe Irina sa mi-l tirmita pe DVD. la aman2

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ceasul...
plecati la Botosani pe viscolul asta? sau s-a mai potolit pe acolo? drum bun va uram si noi !!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ok codruta!
Bianca, culmea culmilor e ca noi mergem la Botosani sa ne schimbam cauciucurile de iarna (pe care le-am cumparat de acolo eu asta-toamna) cu cele de vara (ce care le-am lasat la maica-mea in boxa). Dar daca nu se topeste zapada, o sa venim ca pe schiuri cu caucioacele de vara, la vale pina la Bucuresti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Foarte dragutz ceasul.

Da si Galati a nins asta noapte..acum e soare ...sper ca maine sa fie bine.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Marinela eu stiu ca kk moale poate face chiar de la temperatura.
Ioana drum bun :)sa inteleg ca fugi de acasa ca sa nu faci tort maine?
Vreau si eu Babye dar pe cd-uri ca nu mi-a crescut DVD

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irina hai ca imi devine simpatic tatal tau la cat de plastic il descrii. Ce tare faza cu USB-ul.

Baicualina bine ai venit printre noi (oare de ce imi suna numele tau cunoscut?)

Uite cine tinea vremea in loc. Pai Ioana adu odata caucioacele alea sa vina primavara.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Mai fetelor,am fost jos sa iau niste acte din masina mi-am dat seama ca am lasat-o deschisa cand m-am intors ieri din parc.....

Mergi la inceput

Bine ai venit Alina!!! am remarcat ora la care ne-ai scris...6 si ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna ziua la fete!
Sunt pe fuga ca nu am ajutoare si fetii ii trebuie papa, joaca, tinut in brate si altele specifice.
Ioanadaca mai esti prin zona te anunt ca ai bona exemplara, nu a lasat Mirunica sa bazaie, a plimbat-o cand se plictisea, a tinut-o in brate sa socializeze cu 3 bb-i (Yarina, Alex si Clara),i-a dat sa pape suc (aproape tot bibele) si cand s-a apropiat ora de masa a plecat sa hraneasca fetita. Oricum daca a dormit asa bine este clar ca bona si-a facut treaba

Mergi la inceput