Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
BiuMil spune:
Buna dimineata...
Azi ne-am trezit devreme, la 6.30!!! si mi-e un somn...brrrr!
am retinut cateva subiecte. In legatura cu statul in carutz, si eu am inceput sa il mai ridic... insa nu cadem de accord (eu si fii-miu)asupra gradului de inclinare...
nanadana, ai pregatit mancarica de seara? vesnica mea intrebare: merge si asa?
apropo de soferie, m-am prgramat pe 1à aprilie la examen...da plimbati-va linistite copii, pt ca il dau la Tulcea...dupa aia va anunt eu cand ies pe strada...
codruta_grg spune:
Mama merge maine la Bucuresti, oare poate intra in posesia CD-urilor sau DVD-ului cu Baby Einstein de la careva dintre voi?
Sau ramane cum am stabilit noi, Ioana?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Mama are treaba la Romexpo......deci cineva din zona daca este, sa nu faceti km....
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
b_irina_c spune:
'neata!
Marlena si mie imi place poza respectiva. Cu multe obiecte dace asa ca un caine. E tare mandru de el ca tine ceva in gurita si sta tantos sa-mi arate .
Nanadana, Sofia, Maddy !
Sofia asa mult imi plac mesajele tale! Zau ca ar trebui sa scrii o carte ceva... Bafta cu jobul (daca e platit binisor eu zic ca ai sanse sa gasesti o bona ca oricum iei si 3 mil de la stat, deci de la tine din salariu mai adaugi doar diferenta). Si da ai un GLOW ROZ (cred ca eu sunt ultima utilizatoare de internet explorer ) care dupa parerea mea arata foarte bine!
Vera intoarcem Iuliei ca ne e tare dor de ea.
Maddy sanatate multa Biancai!
Anto eu cred oarecum in deochi . Dar mai de graba dau vina pe "schimburile de energii". Tatal meu a citit multe despre asta si tot incearca (spre disperarea mea) sa-si testeze nergiile pozitive, zice el, pe noi. Cand era mic Vladut (de vreo 2 luni) a incercat pe el (isi plimba mana deasupa lui f. concentart) si Vladut urla de fiecare data (eu nu eram de fata si nu stiam ce are copilul). Cand l-am prins l-am certat si i-am zis sa nu mai faca asa ceva. Acum nu mai face si bb e OK in preajma lui. Eu cred in energiile oamenilor si sunt unii care "strica" echilibrul bbilor noastri , fara nici o intentie rea.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
continuare....
baicualina bine ai venit la noi !
Bianca bine ai venit il lumea mea . Azi am dormit mai mult... pana la 6.40 deci 25 de minute in plus !
In carut si eu il ridic cand e treaz sa vada si el lumea. Oricum acum sta bine in fundulet si cate 15 min, deci ii dau inainte cum se zice .
Hai sa va zic faza tare de acum vreo 2 zile dar tot uit ... Stateam si vb pe MSN cu sotul cu bb in brate (asa facem noi cumparaturi, eu ajung acasa si-i scriu lista cu ce trebuie cumparat de pe o zi pe alta ). Bb sugea linistit calblul de la aparatul foto (care era conectat la calculator ). Si pov eu ce povestesc cu sotul si imi apare mesaj de atentionare "Unknown USB device"... La care eu ma gandesc... iar e virusat, inchid mesajul si d-i taclale in continuare... dupa 1 min iar mesaj "the USB device it's not working properly"... hmmm... si apoi ma prind care era "device-ul" care nu functiona corect... Vladut... m-am amuzat bine si i-am luat cablul din gura ca era plin de scuipat .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
'neatza,
Noi tocmai am papat fructele de dimineata. Am reusit sa il fac sa se trezeasca la 8.45 astazi ..bineinteles ca se trezise iarasi la 6 si l-am adormit..la 7.30 iar s-a trezit si iar l-am adormit [:d].
Irina si eu folosesc tot Internet explorer desi sotul foloseste Mozilla Firefox.
Biacualina bine ai venit ..mi-a placut foarte mult citatul de la sf. mesajului tau.
Multumim Dana si Irina ca ne-ati admirat!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Neata fetelot!
anya, noi foloseam punga si cutia de servetele goala de mai de mult, dar acum i-am dat si pampers-ul drept jucarie educativa, multumesc de pont. La noi nu merge cu servetelele, Miruna baga absolut tot in gura, din prima, nu asteapta sa le rupa mai intii.
nanadana.
codruta, eu pot sa-ti trimit BabyE prin posta, dar sa-mi zici exact cum sa ti-l impachetez, ca sa nu ajunga bucati-bucatele la tine!
cristina, ma bucur ca ancuta e mai bine.
Ma apuc de facut bagajul: strins patut, strins bouncer, etc. Sper sa termin pina plec.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Bine ai venit baicualina!
Fata mea a dormit de ieri la 9 pina azi la 9 fara 15. Si s-a trezit cu ochii umflati de somn.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
marinela79 spune:
'Neata.Am facut si noi vaccinul si suntem tare maraiti.Imi spuneti va rog daca in urma vaccinului ar putea aparea scaune mai moi decat de obicei, ca vad ca Iaris asa si-a inceput ziua si cu un pic de febra pe care am combatut-o deja cu Panadol.De febra stiam deja ca poate sa apara dar nu si scaune diareice.
Alina si Diana, bun venit
AnoanelaLa multi ani cu intarziere, dar eu sunt mai handi si va citesc, asa cum ziceti voi, pe diagonala si mai sar cate ceva si uit si uite asa, ca mamele nebune dupa pruncii lor.Sincer va admir faptul ca va puteti descurca cu toate si cu bebeii.eu de abia reusesc sa fac o mancare si un pic de curatenie si ,gata ziua.Ma solicita la maxim piticu'.Mi-e dor sa intorc casa pe dos, ca-n vremurile bune, sa spal tot din dulapuri, sa ma cocot in varful mobilei pt cel mai mic fir de praf, dar "ciuciu", n-am timp.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)