Gradinite... si iar gradinite
Raspunsuri - Pagina 10
anemona spune:
Am vizitat si eu Scooby Doo si nu pot sa zic ca am cazut pe spate. Conditii comparabile cu ale multor alte gradinite.
Ce nu mi-a placut:
- copiii se uitau la tv, unii stateau tolaniti pe jos si erau la un metru de ecran, dar nimeni nu le zicea ca sunt prea aproape si sa se ridice. Asta pe langa faptul ca eu nu sunt de acord cu tv.
- parchet acoperit cu carpetele mici, de care copiii mai mici se pot impiedica sau pot aluneca
- sala celor mici foarte micuta si saracacioasa
- alte chestii care mi se par prea subiective ca sa le spun aici
Ce mi-a placut:
- vestiatul de la intrare, cu dulapioare individuale
- faptul ca nu ne-a lasat sa intram incaltati, ci ne-a dat niste papuci (se putea si mai elegant, dar tot e bine si asa).
Managera este o persoana charismatica, dar nu m-a convins. Cred ca mai are foarte multe de invatat in acest domeniu.
Mi-a placut totusi ca i-am facut o anumita sugestie, initial a respins-o cu vehementa, dar, dupa 20 minute in care am discutat despre alte aspecte, a revenit la acea sugestie a mea si mi-a zis ca s-a gandit la ce i-am spus si ca o sa modifice, ca i se pare o idee buna. Am apreciat faptul ca a recunoscut ca era mai bine asa, nu e putin lucru.
Totusi nu ne-am inscris acolo.
Amira2005 spune:
Eu sunt membru nou dar va urmaresc de cand eram gravida. Am o fetita de 1 an si 4 luni si sunt in aceeasi situatie de a gasi o gradinita particulara. Am vizitat gradinita Smiley deoarece este foarte aproape de servici. Prima impresie: este f.mica, era dezordine totul ingramadit, nu stiu chiar si cei 11 copii unde au loc. Oricum o sa ma mai gandesc datotita locatiei.
Daca cineva are copilul la Petrutz (pe aceeasi strada cu Smiley),va rog sa-mi spuneti sau alte pareri de la alti parinti cu copii la Smiley.
Am fost si la Little One si mi-a placut mult dar este putin cam departe.Nu am vazut in gradinita,ca la altele, planse desene ale copiilor pe pereti, jocuri educative....
Eu caut o gradinita in zona Pta Victoriei, Gara de nord, Pta Domenii In jur de 8 mil.
Va rog sa ma ajutati daca aveti informatii sa pot lua o hotarare
cgaby spune:
amira - scuze ca te intreb, dar e chiar necesar sa fie plansele copiilor pe pereti??? eu te contrazic! la little one sunt la intrare pe panou "capodoperele" copiilor. cine stie...poate ai fost luni dimineata...sau n-ai fost atenta.
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Amira2005 spune:
CGaby ai dreptate, eram doar curioasa, nu este acesta un motiv sa nu aleg aceasta gradinita, mai ales ca mi-a placut foarte mult.
Sa nu uit, ai un baietel tare frumos, poate imi dai si cateva detalii despre educatoarea lui. Singura problema ar fi distanta care nu este foarte mare(Crangasi) si totusi am facut 25 min cu masina din cauza aglomeratiei.
Daca stii ceva despre Harry Jr. mi-ar fi de folos.
Va pup
Karina spune:
quote:
Originally posted by Amira2005
Eu sunt membru nou dar va urmaresc de cand eram gravida. Am o fetita de 1 an si 4 luni si sunt in aceeasi situatie de a gasi o gradinita particulara. Am vizitat gradinita Smiley deoarece este foarte aproape de servici. Prima impresie: este f.mica, era dezordine totul ingramadit, nu stiu chiar si cei 11 copii unde au loc. Oricum o sa ma mai gandesc datotita locatiei.
Daca cineva are copilul la Petrutz (pe aceeasi strada cu Smiley),va rog sa-mi spuneti sau alte pareri de la alti parinti cu copii la Smiley.
Am fost si la Little One si mi-a placut mult dar este putin cam departe.Nu am vazut in gradinita,ca la altele, planse desene ale copiilor pe pereti, jocuri educative....
Eu caut o gradinita in zona Pta Victoriei, Gara de nord, Pta Domenii In jur de 8 mil.
Va rog sa ma ajutati daca aveti informatii sa pot lua o hotarare
Viziteaza si Happy Univers
Str. Dr. Nicolae Tomescu nr. 18 , sect.5 - Cotroceni
0722.924.622
312.35.93 ; 0788.170.792 ; 0788.170.793
poate iti place.
Noua ne-a placut, era a doua optiune.
www.happyunivers.ro
Karina
Amira2005 spune:
Karina, iti multumesc mult pentru raspuns si o sa vizitez si eu gradinita.
Gaby, mi-a placut prezentarea ta despre Smiley. Am inteles de la directoare ca din toamna taxa o sa fie 6.500.000 si o sa dea drumul si la camerele de supraveghere prin internet. Locul de joaca este cel mai frumos pe care l-am vazut chiar daca gradinita este mica si sper ca totul sa mearga bine cu aceasta noua conducere. Daca ai noutati anunta-ma. Gradinita este la un minut de serviciul meu si de aceea vreau sa fiu sigura ca totul este ok. Fetita mea este foarte energica si ii plac mult copii si de aceea nu vreau sa o las cu o bona(si nici nu am incredere in ele).
cgaby spune:
amira - multumesc de aprecieri!![]()

eu sunt foarte multumita de gradinita (little one). si stefan e un baiat "extrem" de energic as putea spune!
educatoarea lui stefan o cheama mihaela si e foarte draguta. stie sa se faca ascultata. mie imi place foarte mult.
pupici si succes.
cgaby spune:
amira - de unde il stii pe stefan???
eu stau in 13 septembrie si fac 25 min pana la gradi. voi o luati pe podul grant, de asta faceti mai mult...
ati aflat ca e epidemie de varicela?
Karina spune:
quote:
Originally posted by Amira2005
Karina, iti multumesc mult pentru raspuns si o sa vizitez si eu gradinita.
Gaby, mi-a placut prezentarea ta despre Smiley. Am inteles de la directoare ca din toamna taxa o sa fie 6.500.000 si o sa dea drumul si la camerele de supraveghere prin internet. Locul de joaca este cel mai frumos pe care l-am vazut chiar daca gradinita este mica si sper ca totul sa mearga bine cu aceasta noua conducere. Daca ai noutati anunta-ma. Gradinita este la un minut de serviciul meu si de aceea vreau sa fiu sigura ca totul este ok. Fetita mea este foarte energica si ii plac mult copii si de aceea nu vreau sa o las cu o bona(si nici nu am incredere in ele).
Amira, nu vreau sa fiu bagareata, dar gindeste-te bine inainte de a hotari pt. o gradinita. Viziteaza cit mai multe ca sa poti alege mai bine.
Gradinita Smiley are conducere noua si mie mi s-a parut ca directoarea nu prea era in tema... E bine intentionata, are si fetita tot acolo, dar mie mi s-a parut ca e un fel de "supraveghere copii".
Noi am vizitat cred ca vreo 15 gradinite si pina la urma am ales una in Sincai, desi noi stam in Drumul Taberei, fiindca ni s-a parut cea mai potrivita. Dar daca nu va fi asa, vom cauta alta... E f. greu sa te hotarasti...