Gradinite... si iar gradinite
Raspunsuri - Pagina 11
Marina spune:
karina...asa poate o sa ne vizitezi ca stam fix la sincai![]()
La ce gradi ai inscris ficioru'?
Va pupam
Amira2005 spune:
Karina, multumesc pentru sfaturi si noi am ramas cu aceeasi impresie despre Smiley. In legatura cu Happy Univers, am sunat si primesc copii de la 2 ani si 6 luni.
CGaby, am gasit niste poze de la o serbare puse chiar de tine unde l-am vazut si pe Stefan (blondut cu ochi caprui mari),nu-i asa?
L-am vazut si pe baiatul lui Boeru scump foc si el la ziua lui.
Ideea este ca nu mai stiu in ce parte s-o iau. Cand ma bucur mai tare ca am gasit o gradinita,apare ceva postat de rau sau care imi plac sunt ori prea departe ori prea scumpe. Daca nu ma grabesc cred ca n-o sa mai gasesc locuri.
Azi sper ca o sa vad o gradinita sau doua si va anunt. Stiti ceva de gradinita Healthy Children (str. Octav Cocarascu nr. 57), Zgubulici (Titulescu cu Banu Manta)sau Monicrem (Clucerului)?
Gaby spune:
Amira...cu mine vorbeai?![]()
Ai vazut Smiley? Ti-a placut? povestestem.... ca-s curioasa, cineva din exterior, desigur...ii palpitant! Acum nu prea imi mai convine... sunt mai multi copii si...
tot atatea educatoare...dar am inteles ca se mareste stocul!Sa auzim de bine,
GAby
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
www.banisiafaceri.ro
Amira2005 spune:
Gaby, ce nu iti mai convine? Te rog nu ma descuraja pentru ca e singura gradinita care a mai ramas pe lista mea. Am fost de doua ori si prima data nu am fost foarte incantata deoarece mi s-a parut foarte mica si pentru ca imediat am vazut gradinita Little One care este mult mai mare si frumoasa dar prea departe. Acum, dupa atatea cautari si chiar dupa parerile tale vrem sa optam pentru Smiley. Directoarea ne-a spus ca daca o sa se inscrie mai multi copii (dar nu mai multi de 7 intr-o grupa) o sa mai faca angajari. Te rog daca mai stii ceva sau poti sa-mi dai un sfat astept cat mai repede.Cati sunt in grupa ta acum? S-au mai inscris copii intre timp? Erai tare multumita si asta m-a impulsionat si pe mine.
De vizionat gradinite m-am saturat! Sa va povestesc pana nu mi se trezeste fetita: am sunat la Healthy dar se pregateau de plecare si nu au vrut sa astepte 20 minute si oricum au un program prost, fix pana la ora 17. Am sunat la Zgubulici, nu mai aveau locuri dar nu au au vrut sa ne lase sa vedem gradinita. Concluzia: plini de figuri ca si la Petruzt. Ne-am dus la Harry jr. unde ne-a primit o fata draguta si bine intentionata care ne-a spus ca se vor muta intr-un sediu nou. Gradinita in interior arata prost amenajata si fara dotari.Nisiparul era de groaza, casuta copiilor murdara...nu mai dau detalii. Isi vor schimba numele in Casuta Piticilor . Tariful foarte atractiv: program lung pana la 19.30 5.500.000(ciudat)
Am vrut sa intram si la gradinita Monicrem dar este atat de urata pe ext. ca ne-am razgandit, plus ca am citit numai lucruri proaste despre ea.
Sper sa aveti mai mult noroc ca mine. Bafta!
cgaby spune:
amira - harry jr e cea din spatele spitalului grigore alexandrescu??? daca da, nu ti-o recomand!![]()
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Gaby spune:
Stai calm![]()
asta e acum: de cave vreme Razvan pierde cate ceva...sosete, sapca... se vede ca au mai venit 4-5 copii si educatoarele nu mai fac fata, parerea mea! Dar - vor mai angaja, si se fac deja modificari, vor muta bcataria pentru a avea mai mut spatiu in casa, si cred ca va fi bine ...acum depinde cat este de mare copilul si cum se lucreaza cu el..Eu sun cu ochii in 4 pt ca azi o colega mi-a spus ca nu poate sa-si dea copilul la scoala in clasa 1 pt ca educatoarele (la stat)nu-ilasa...iau trimis la psiholog, cica nu s-a lucrat cu el destul, nu este atent,...bla, bla si eu acum sunt, si am fost in general, de parere ca gradinitele particulare sunt bune, DACA au grupe si se lucreaza cu ei pentru dezvoltarea lor armonioasa si daca au pedagogi adevarati...Aici la gardi pana in prezent este ok, si asa sper sa fie...De la toamna sigur voi avea alte cerinte pt ca Razvan va avea 4ni jumatatea si vreau sa invete mai multe lucruri..oricum este ok, stie in 3 luni f,f multe lucruri invatate acolo. Engleza, franceza...cat se poate la varsta lor, jocuri, prin asta sunt atrasi sa invete si asta e foarte bine la varsta asta...hai ca mai intru si maine, ca zi avem febra cu totii...e de rau!A, singura problema este vesnica raceala, mucozotati...de cand suntem la gradi si pana in zilele noastre! ![]()
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
www.banisiafaceri.ro
Karina spune:
quote:
Originally posted by Amira2005
... Concluzia: plini de figuri ca si la Petruzt.
Amira, povesteste-mi ce ai vazut la Petrutz. A fost una din gradinitele la care am renuntat sa mergem in vizita (parca fiindca aveau catering, dar numai stiu exact). Vreau sa stiu si eu ce am "pierdut"
Gaby spune:
"serviciul" meu este langa Petrutz. Acolo nu au curte, lipsa total, plus ca "patronii" locuiesc la etaj si nu au mancare propie...catering. Cam atat vad eu...![]()
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
www.banisiafaceri.ro
Amira2005 spune:
CGaby, Harry jr. este pe langa Manastirea Casin si se vor muta la piata Domenii unde au inchiriat o vila mai frumoasa dar conducerea este aceeasi. La ce mizerie era cand am fost eu nici nu-mi pasa ca se vor muta intr-o vila noua.
Karina, la Petrutz prima data am vorbit la telefon si mi-au spus ca nu au locuri, ca ei au copii de miliardari si de aceea totul este strict la ei.... dar intr-o zi am putut sa vad gradinita impreuna cu directoarea care este foarte draguta. Au doar 2 grupe si este foarte curat dar camerele cam intunecoase. Ai senzatia ca iti lasi copilul la cineva acasa nu la gradinita. Dupa amiaza sunt doar 4-6 copii in toata gradinita. Curte intr-adevar nu au dar duc copii in parc ceea ce mie nu imi convine. Imi place mai mult la Smiley.
Gaby, cred ca o sa devenim colege. Directoarea este tare de treaba la fel ca si educatoarele, atmosfera placuta(de gradinita) ceea ce nu am gasit la Petrutz. Fetia mea s-a simtit tare bine in parculetul lor, care cum am mai spus este cel mai frumos pe care l-am vazut. Am simtit ca fetita mea va fi bine acolo si sper din tot sufletul sa nu ma insel.
Gaby spune:
MA bucur ca va=ti hotarat
si sper sa ne dai de veste ca sa ne si intalnim....la gardi.
Unde lucrezi ca am inteles ca esti aproape de gradi, poate suntem colege si nu stim...![]()
Un weekend placut tutror!
www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
www.banisiafaceri.ro