Gradinite... si iar gradinite
Raspunsuri - Pagina 9
Anady_Diana spune:

Precizare pentru Costin-Andrei si pentru toata lumea: nu au dormitoare separate la Scooby-Doo, se doarme in aceleasi sali de curs...din pacate. Si tot din pacate am vazut asta la majoritatea gradinitelor vizitate, asa ca am zis - poate cer eu prea mult ca vreau dormitor separat, eu stiu...cu toate ca la banii pe care ii dam...
La Mica Printesa au, cica, dormitor separat, dar e de fapt un pod cu aer conditionat (
) unde dorm toti copiii de-odata!!!! Asa ca...dati si voi o idee, ce ar trebui sa alegem....![]()
Anady_Diana spune:
Si..revin De dimineata am vizitat Happy Kids Club....dezamagire totala, dar totala!!! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cum poti numi gradinita un loc unde pe noi ne-au invitat sa intram incaltati, ca nu au papuci
, (cu toate ca afara cam era noroi), unde copiii erau amestecati, grupa de pitici era la etaj, acolo unde se ajungea pe niste scari mari si incovoiate, iar peste toata harmalaia ce trona in jur era un aer inchis...de-ti venea sa-ti tragi palme...Numai bun de dus copilul...Si ceea ce ne-a frapat rau, dar rau de tot, a fost faputl ca parca nu stiau cum sa scape mai repede de noi!!! cu toate ca ne programasem telefonic...Si in biroul directoarei (o tipa tare fitzoasa, in blugi si cu buricul la vedere) se fuma ca la turci, si era un curent groaznic...Dar taxa era in randul lumii - 8.000.000, ca doar...Aveti grija...Si ni s-a atras atentia ca nu se primesc puii bolnavi, dar la grupa mica tusea o fetita de ti se rupea sufletul
Si cica functionau de 5 ani...Mai bine lasati-o balta...noi mai cautam,
vad ca mai rau se poate, oare binele unde-o fi, o fi in vacanta???
ingridnen spune:
Acum vreo 2 luni am fost si eu in vizita la Scooby-Doo. Am vazut si curtea, e mica rau...care 300 metri patrati..cred ca sant maxim 60 mp acolo... intre case si imprejmuita de un gard de lemn...
Urmaresc toate postarile cu gradinite si sant tare dezamagita - atatia bani si conditiile lasa de dorit..
Ingrid si Cristi 3 ani si 1 luna
Anady_Diana spune:
Pentru Loreena: Gradi Happy Kids Club este pe str. Moise Nicoara nr 11 (pe langa Restaurant Picadilly - zona Muncii). Sper ca nu ai copilul acolo...............![]()
Loreena spune:
http://www.kidsclub.ro/
eu aici o am, dar stiu ca se numeste simplu kids club; vad ca adresa coincide; eu o am la cealalta adresa din Floreasca, de pe chopin 2B; am facut o legatura cu biroul unde se fumeaza
; asa e si aici, sunt 2 directoare; la nicoara e Maria parca si aici la noi Diana; oricum noua ne-a placut mult de Diana si am stat o gramada nu a vrut sa scape de noi
; Carla a stat in timpul asta la grupa; iti pot spune ca eu am avut varicela si cand intr-o dimineatza Carlei i-a aparut pe fatza o bubitza (cu toate ca nu cred ca a fost varicela pana la urma
) educatoarea m-a sunat si mi-a spus si sotul s-a dus si a luat-o; pana atunci a stat cu ingrijitoarea separat de copii; oricum e posibil sa fie diferente intre cele 2 sedii si bineinteles si alti angajati; si da si la noi taxa e de 8 mil, dar se plateste 50% pentru perioadele in care lipseste......asta nu prea mi-a convenit![]()
Poze cu toata Familia
zizee spune:
quote:
Originally posted by Anady_Diana
Asa am facut, Zanazanelor, dar nu mai am acum nevoie de alte date...Ieri am vizitat doua gradi, total diferite, zic eu. Iata, deci, parerea mea pt cei interesati:
1. Gradinita SFINTII IMPARATI C-TIN SI ELENA: mi-a lasat o impresie ff buna, inca de la intrare. Totul era ferecat, se intra accesand o sonerie, totul era supravegheat cu camere video. Te intampina chiar baiatul patroanei, un tip deloc fals, chiar spre modest parca.Am vizitat tot ce se putea (mi-a placut ca nu ne-a permis sa intram in spatiile copiilor cu incaltamintea de afara!), totul era impecabil, super-curat. Bucataria parca era rupta din Alba ca Zapada.., totul era curat, spalat si la locul lui, copii erau linistiti si, ceea ce m-a impresionat, era un baietel de la grupa mijlocie care nu vroia in ruptul capului sa plece cu mami acasa - asta spune multe, nu?
Apoi, dupa vizitarea spatiilor, am fost poftiti in biroul directoarei, unde...am fost real surprinsi placut de faptul ca de pe monitorul acesteia se puteau vedea real (imagin + sonor)toate incaperile gradinitei, tot ce se petrecea acolo dar si in jurul cladirii. Iar ceea ce ne-ar face sa ducem imediat puiul acolo a fost faptul ca ei trimiteau aceste imagini on-line (cu parola) si tu iti puteai urmari copilul oricand puteai !! Asta mi s-a parut ff bine-venit... Aveau un singur inconvenient: curtea esr ff mica, insa salile si culoarele erau mari, luminoase, spatioase. Cladirea este noua si asta se vede in tot ce e acolo... A, iar grupele erau dispuse / etaje in functie de motricitatea copiilor: la parter cei mici, la 1 cei mai marisori, mai sus...Super asa, nu?
...

anady, suna super, am cautat si eu info pe net despre aceasta gradinita si tot ce am reusit sa aflu e ca e acreditat si ca se afla pe strada labirint. sint in plin labirint al amintirilor despre numele acestei strazi care ceva-mi spune dar deloc nu stiu ce
madade spune:
quote:
Originally posted by zizeequote:
Originally posted by Anady_Diana
Asa am facut, Zanazanelor, dar nu mai am acum nevoie de alte date...Ieri am vizitat doua gradi, total diferite, zic eu. Iata, deci, parerea mea pt cei interesati:
1. Gradinita SFINTII IMPARATI C-TIN SI ELENA: mi-a lasat o impresie ff buna, inca de la intrare. Totul era ferecat, se intra accesand o sonerie, totul era supravegheat cu camere video. Te intampina chiar baiatul patroanei, un tip deloc fals, chiar spre modest parca.Am vizitat tot ce se putea (mi-a placut ca nu ne-a permis sa intram in spatiile copiilor cu incaltamintea de afara!), totul era impecabil, super-curat. Bucataria parca era rupta din Alba ca Zapada.., totul era curat, spalat si la locul lui, copii erau linistiti si, ceea ce m-a impresionat, era un baietel de la grupa mijlocie care nu vroia in ruptul capului sa plece cu mami acasa - asta spune multe, nu?
Apoi, dupa vizitarea spatiilor, am fost poftiti in biroul directoarei, unde...am fost real surprinsi placut de faptul ca de pe monitorul acesteia se puteau vedea real (imagin + sonor)toate incaperile gradinitei, tot ce se petrecea acolo dar si in jurul cladirii. Iar ceea ce ne-ar face sa ducem imediat puiul acolo a fost faptul ca ei trimiteau aceste imagini on-line (cu parola) si tu iti puteai urmari copilul oricand puteai !! Asta mi s-a parut ff bine-venit... Aveau un singur inconvenient: curtea esr ff mica, insa salile si culoarele erau mari, luminoase, spatioase. Cladirea este noua si asta se vede in tot ce e acolo... A, iar grupele erau dispuse / etaje in functie de motricitatea copiilor: la parter cei mici, la 1 cei mai marisori, mai sus...Super asa, nu?
...
anady, suna super, am cautat si eu info pe net despre aceasta gradinita si tot ce am reusit sa aflu e ca e acreditat si ca se afla pe strada labirint. sint in plin labirint al amintirilor despre numele acestei strazi care ceva-mi spune dar deloc nu stiu ce, mai precis sint in totala ceata, ma poti ajuta deci cu un reper, o adresa de web, ceva? mercic!
www.gradinitadecopii.ro
amarantina spune:
quote:
Originally posted by Anady_DianaSalutari la toata lumea - am fost ieri la Scooby-Doo! Am o parere buna, va expun argumentele, poate mai intereseaza pe cineva:
1. Curtea mi s-a parut OK, mare, numai buna de alergat.
2. Directoarea - Dna Savu, ff dulce - doar e manager, nu?
3. Curatel, ce sa zic, in bucatarie arata chiar bine si mirosea asa bineeee
3. Salile mi s-au parut cam mici si nu mi-a placut ca se dormea tot acolo...
4. Ceea ce chiar nu mi-a placut a fost ca nu prea ni se pot arata copii dupa diplomele de studii ale cadrelor...de ce?
5. Dar parerea generala e buna si in lipsa de altceva...cred ca vom merge acolo din toamna, dar mai vedem si alte locatii intre timp. Va pup si astept si alte pareri.
Directoarea e f dulce, dar vorbeste dezacordat.
Si ca sa desfiintez si eu un pic: personalul... lasa mult de dorit. Nu au doctor. E unu' care vine de 2 ori pe luna si sta 1 ora. La minunatele optionale copiii nu fac nimic pentru ca nu apar profesorii.
Fetelor, nu mai cautati gradinite care sa aiba dormitoare separate. Si la unele gradinite exclusiviste copiii dorm in aceleasi sali unde se joaca, de ex. Lauder. E bine sa inveti copilul sa doarma oriunde ii pui un patut. Pe ideea asta merg si cei cu bani: daca oricum il tin in lux acasa, macar la gradinita sa nu fie atat de luxos, sa se invete si asa, ca nu stii ce iti rezerva viata.

Salutari la toata lumea - am fost ieri la Scooby-Doo! Am o parere buna, va expun argumentele, poate mai intereseaza pe cineva: