Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 6

Liana30 spune:
io una nu inteleg deloc de ce va framantati atat...
stati muica potol..ca daca vine..vine...daca nu..nu..
ce rost mai are stresul asta????
ajutati cu ceva daca stiti mama ei de concentratie???????
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
Buna Ioana: bine-ai venit p-aci!
Lianooo: stiu ca ai dreptate, usor de spus sa te relaxezi dar greu de facut ... io una RECUNOSC nu pot sa ma relaxez ... de-abia astept ziua de vineri, numai la asta ma gandesc ... uuuuffff
bubuleana

Ioanatugs spune:
Daca dansezi inseamna ca ai un motiv ! Ne spui de ce esti as fericita?
Ai vreo veste buna?
ioana

Helenutza23 spune:
buna fetele.
ce e cu Anutza? o fi fugit repede la gravidutze? ati cautat-o pe acolo?
hai Anutza nu ne mai tine...

carla2005 spune:
Hop si eu...raportez ziua 27, parca nu mai am nici un simptom nici de rushi nici de sarcina...luna asta am luat niste magneziu cu vit. B6 si probabil din cauza asta nu am simptom de rushi.
Rushii in mod normal imi veneau intre Z22-27, ultimele doua luni mi-au venit numai la 29 de zile si mi-au dat super emotii...dar degeaba! acum nu mai inteleg nimic...nu am sani durerosi cum aveam deobicei inainte de CM, burtica ma inteapa usor dar nu ma mai doare bazinul cu picioare cu tot de simteam ca ma rup atunci cand imi venea CM si plus ca dorm dusa aseara am adormit de la 9.30 iar deobicei inainte de CM cateva nopti aveam insomnii! Mai am o stare de ameteala ...dar cred ca e de la primavara... offfff eu sper totusi!

Madana spune:
Liana hai ca eu nu am mai dansat demult , eee, ee, cum e?
Ioana Liana este o veste buna, te rog sa ma crezi. Ai face bine sa dansezi si tu ca sa vezi ce super e (chiar si cand nu ai un motiv anume). Bine ai venit iubita. Tin pumnii pt. ISA care abia ai facut-o.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"