Simptome!!! - 9

Simptome!!! - 9 | Autor: bubulina1

Link direct la acest mesaj

Va invit la un nou capitol. Am impresia ca in curand vom afla inca o veste buna!

Speranta moare ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Dbunny crede-ma ca nu la tine ma rasteam...in nici un caz, imi pare rau daca asa am lasat impresia... ci la testul ala deh! sunt si eu suparata pe teste eronate si inca nu mi-a trecut de tot. acum, citind si raspunsul tau am inteles ca testul ala chiar putea sa arate si 3 linii... in fine, nu stiam, intr-adevar in romania inca nu au aparut decat alea care arata chiar daca nu esti
orice test ai folosi, iti doresc sa fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dbunny, Tabi, Anutza, Helenutza:

bubuleana

Mergi la inceput

vaaaiii ce pupici dulcici
merci...la fel
p.s. ce pupacioase suntem! cand o sa am un bb cred ca o sa il pap de atati pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Helenutzanu te preocupa, avem chestiuni mai urgente pt care sa ne batem capu.De ex. sensatia de stomac intors pe dos ce-o am acum. Incep sa cred ca testu meu o iesit bine: pozitiv de-a binelea. Vai fetelor, am o foame-n mine... si numa acu 2 ore ce papash .
Hai sa ne pupam toate impreuna... facem hora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Bubuleana,nu te mai stresa cu testele,ca si asa mai ai 1 2 zile si stii exact cum stai
anutza,imi pare rau pt tine sincer,mergi insa te rog la un medic bun sa rezolve problema asta mare cu ciclul tau;iti tin pumnii pe mai departe si numai bne
Dbunny,

Mergi la inceput

Anutza iti tin pumnii ...sa fie bebeeee
..te inteleg cu "dormitul"..si eu pana sa aflu rezultatul la beta hcg, vreo 3 zile m-am trezit la ora 5 si ceva, ma gandeam intruna.
hai, o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor am si eu o nedumerire... azi z10: end. 5mm, OD f. 16mm, OS 3f. 10mm (clomifen z5-9).Problema este ca si ieri seara si vad ca si azi simt durere in dpreptul ovarelor la inceput in dreapta acum simt si pe stanga. De la ce poate fi? Un evetual efect al clostybegit-lui?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

buna seara fetelor
acum vin de la doctorita mea. m-a consultat, mi-a facut si eco, si mi-a zis ca ovarele imi sunt tot inflamate si mucoasa uterului o vede inflamata, ca ar zice ca am facut o metroanexita, ca asa pare, dar ca la sani ea vede semne de sarcina si m-a programat maine dimineata la analiza betahcg. maine seara la 8 imi ia ea rezultatul si imi zice ce facem mai departe..
de-abia astept sa treaca orele.. nu mai pot.. sa imi tineti pumnii!! orice ar fi e de bine.. ca si daca nu sunt gravida imi da alt tratament dupa care o sa imi vina si mie probabil ciclul si poate nu o sa ma mai doara nici burta..
asta a fost cel mai lung si cel mai naspa CM din toata viata mea..
va dati seama ca io nu pot sa dorm la noapte, nu? cine mai sta pana tarziu? poate ne tinem de urat.. oricum, am citit zilele astea atat de multe despre simptome, despre anexite si sarcina ca deja nu mai sunt site-uri pe net-ul asta pe care nu le mai stiu.. oi vede io cu ce imi ocup timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Anutza,ma bucur sa aud ca nu sunt probleme mai
garve,pt ca imi faceam sincer griji!totusi,eu nu inteleg ,daca tu esti deja in ziua 51 sau 52,cum nu se vede sarcina daca ea exista?? Oricum,daca esti graviduta,nu crezi ca ar fi mai bine sa incerci sa te odihnesti un picut?Bea un ceiut cald sau un pic de lapte cald,fa ceva ce te relaxeaza si dormi un pic da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

melutzica eu nu zic ca sunt gravi de 52 de zile.. am avut niste pb.. ziua 30 beta hcg negativ..in ziua 36 am inceput un tratament pt anexita.. ziua 40 am facut eco si mi-a zis ca s-a spart un chist folicular.. nu stiam ce inseamna si am prestat la greu ca ma gandeam ca e acelasi lucru ca atunci cand zic fetele care fac monitorizari ca li s-a spart foliculul.. la 6 zile am avut o sangerare mica si de atunci ma dor sanii si ciclul adevarat nu mi-a venit.. un test cu o a doua liniuta slaba.. si cam asta e.. nu stiu daca sunt gravida.. aflu maine.deci daca e o sarcina e de curand.. de-aia nu mai inteleg ce e cu mine.. bine intre timp m-a speriat o ecografista ca acel chist folicular care s-a spart.. de fapt lichidul x este de fapt extrauterina lucru care s-a infirmat la urmatoarea ecografie.. in fine.. o asa amestecatura de simptome si de dureri numai mie mi se poate intampla.. vad io maine ce este.. dupa betahcg..
intre timp ma rog la dumnezeu sa se termine totul cumva sa ajung si eu normala din nou

Mergi la inceput