Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 7

Tabitha spune:
Bubuleana, Liana si toate celelalte, cu sau fara simptome:
Katthy: vezi ca clomifenul duce la dezvoltarea insuficienta a endometrului, care este bine sa fie minim 8.
Tin pumnii tuturor celor care astepat rezultatul si bafta multa la toate fetele bune!

baicualina spune:
fetelor ma primiti si pe mine
nu stiu ce se intampla insa rusii intarzie...si simptome nic!!!
prima zi a CM a fost 21februarie insa de prestat am prestat protejat!
pe 19 am ne protejat...insa se poate sa fie
?
ca dupa caculele mele am ovulat in jur de 9 Martie...deci erau trecute 10 zile.....credeti ca era posibil?
am avut dureri de cap si pofta de mancare....dar stiu si eu
nu ca nu as vrea...Doamne-ajuta!
voi ce ziceti? sa nu radeti de mine ca desi o am pe Diana nu stiu chestia asta....nu prea le am cu calculele si matematica!
cate zile rezista dupa ovulatie outzul acolo???
Alina
mamica de
Diana6 luni si 1 saptamana

Jocelyn spune:
Vad ca mie nu mi-a raspuns nimeni de cand am pus intrebarea :(( Trebuia sa imi vina c pe 15 si azi e 23... DAR eu nu vroiam sa raman insarcinata acum si am folosit prezervativ. Am facut trei teste de sarcina diferite si au iesit toate negative. Deci nu prea am cum sa fiu insarcinata. Dar atunci ce se intampla?
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

adya spune:
salut fetelor!
Nici eu nu stiu ce sa mai cred. Vad ca avem mai multe intirzieri de CM si teste negative. Eu inca nu mi-am facut nici un test dar in curind il voi face...Sanii mi-s umflati si atat, nici un alt simptom.
Oare ce se intimpla cu noi? O fi de vina.....cine?
Va pupik,

Dbunny spune:
Avalon mersi de ovatzii Acushica-mi iau zboru...
Bubuleana sistemu-n Spania e mai cretin ca-n orice tzara subdezvoltata ! Prima data tre sa merg la medicu de familie sa-mi dea trimitere la tras de sange, apoi daca totu se vede bine, concentratzia in sange ii destul de mare pt domnii, atunci ma pot trimite la eco. Acu sa-tzi icsplic: cumnatamea s-a dus la eco cu 4 sapt si idiotzii i-au spus ca-i extrauterina pt ca nu se vedea nika. Or speriat-o rau.Nu era extrauterina...numai ca era prea mica sarcina... in fine, au si internato 2 zile din cauza asta...
Parca cineva pe-aci a spus ca oricum nu se vede pana dupa 5 saptamani...plus ca nu vreau sa lipsesc de la servici, ca de afla sefii nu-mi reinnoiesc contractul de munca.
PS Stie cineva ceva de Anutza ?
Va pup, ma apuc de munca.sa auzim de

Tabitha spune:
baicualina: eu zic sa nu-ti faci probleme. Un ovul traieste 4-24 ore. Numai sa nu se fi spart prezervativul. S-a observat ca luna asta f. multe fete au avut intarzieri ale ciclului. O fi astenia de primavara
Jocelyn: 1. e posibil ca prezervativul sa se fi spart iar testele sa fi fost facute prea devreme. sau 2. sunt ceva dereglari de la starea de afara. Eu ti-as recomanda sa mergi la un medic.
adya: sa-ti dea Domnul sa fie testul asa cum vrei tu.

adya spune:
Tabitha, multumesc mult. Dupa o extrauterina in 2004, si o sarcina pierduta in 2005, as vrea sa fie II, dar ma ingrijoreaza faptul ca saptamina trecuta mi-am extras o masea si stiu ca nu e bine sa faci anestezie cind sarcina e mica.
In plus, m-am saturat de teste negative (cu intirzieri de peste o saptamina), si de cele mai multe ori in ziua urmatoare efectuarii testului imi veneau "musaffirii". Asa ca nici nu stiu ce sa mai fac. Sa mai astept? Sa fac un test? Habar nu am.fetele

Tabitha spune:
adya: daca ai facut anestezie si crezi ca e posibil sa fii insarcinata, te-as sfatui sa faci un test ca sa stii cum stau lucrurile, in caz ca e pozitiv sa te consulti cu un dr. Acum esti in intarziere sau nu?

baicualina spune:
nmmmmm!Tabithamersic de raspuns....tare mi-as dori sa fiu
poate poate....dupa cate zile sa-mi fac testul?
ca la Diana n-am stiut decat pana in luna a doua!
va pupic pe toate si sa auzim debine!
Alina
mamica de
Diana 6luni si o saptamana

Tabitha spune:
baciualina: imi cer scuze, dat fiind ca v-ati protejat intelesesem ca nu va doriti acum un copil. Iti doresc sa ramai cat mai repede insarcinata. Eu zic ca testul il poti face dupa 2-3 zile de intarziere. Se observa f. multe intarzieri.