Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 8

Liana30 spune:
mey fetelor io sunt fericita tot timpul..chiar daca vin scarbele..chiar daca am o gramada de probleme..cum sunt acum..indiferent ce mi se intampla io fac asa
nu mai vreau sa fiu suparata deloc...ete asa...
pai ce daca vin scarbele...ete na sa vina..incepe o noua luna si gata...
ce daca mi'au fugit cei mai bunii prieteni cu cel mai mare sac de"...."...asta e....ii fac la loc...
si asa mai departe...
io raman aceeasi cu lipit bine...
asta e viata...si trebuie traita asa cum e...cu bune...cu rele...
va pup si va doresc tot binele din lume...
"Nimic nu-i imposibil!"

Dbunny spune:
Fetelor, ceva nu-i in regula.Scurgerile vaginale parca se cam inchid la culoare...ceva galbui spre roz ... ce-o fii ?

megbeng spune:
bunny, pot sa apara mici (sau chiar mai mari) sangerari al debutul unei sarcini,fara sa fie nici un fel de problema!!! stai cumintica , atata tot..daca te doare burtica sau incepi sa ai alte simptome, vorbeste cu un ginecolog
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

lauricipani spune:
Jocelyn, eu am o prietena care a ramas insarcinata cu prezervativ.
Ori esti insarcinata (dar trebuie sa ai si ceva semne)ori este ovulatie tarzie si mai intarzie CM. Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Dbunny spune:
De cine nu mai auzim nika ii de Chiquitita si de Anutza. Pi uni umblatz mai fetilor ?sau ati fugit la fara mine ?
PS tocmai citish pe site ca cica scurgerile se pot colora de la 4 sapt...alb-galbui.Oricum in seara asta incerc sa fac o eco..
Va rog din suflet sa-mi tineti pumnii.

megbeng spune:
suntem aici cu pumnii stransi, bunny, da sa nu dispari si tu!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubuleana spune:
Jocelyn: luna asta (probabil din cauza primaverii!!!) a intarziat la multe fete... asa ca poate fi o dereglare hormonala datorita primaverii insa daca tine prea mult sau ai ceva dureri eu zic sa mergi la o consultatie
baicualina: e foarte posibil sa fie sarcina si fecundarea sa se fi produs in jur de 19 (exact cand ati prestat voi) ... dupa nastere fertilitatea la femei e foarte mare .. o prietena a mea a ramas gravii tot asa prestand dupa nastere exact in perioada sigura si cand colo s-a trezit cu a doua fetita!! fa-ti un test de sarcina!
Dbunny: daca ai scurgeri rozalii e foarte bine, e normal in sarcina, sa nu fie verde sau alta culoare si sa nu ai dureri continue!!! Dar tu ce mai stai pe-aici??!! e clar ca esti ma bucur mult pentru tine!!! fugi repede la mamici de noi-dec ... poate vin si io dupa tine
bubuleana

Avalon spune:
Buna, dragelor! La mine, ce sa va spun... inca un test negativ... mai incerc maine sa vedem... cuvantul de ordine la mine: 'pete'... ce-o fi cu petele astea nu am inteles deloc? Ca nu am mai avut asa ceva... Duminica abia ar trebui sa vina la mine ciclul, si de obicei vine direct, fara pete!
Jocelyn, subscriu si eu la ce-au spus fetele, se poate sa fi ramas gravida cu prezervativ, cunosc cateva cazuri. Eu iti doresc sa fie cum vrei tu!
Dbunny, daca nu ai dureri nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi... Asteptam vesti de la eco!
Bubu, tu ce mai zici?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.