Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
Avaloaneeeeee urmeZ si eu in urmatoarele zile...AMR 7
apropoooo ai simtit bine..asa era...
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Ioanatugs, asteptam vesti bune si de la tine!
Fetelor la care n-a fost luna asta testul+++, urmeaza o alta luna, o alta sansa!
Bubu, nu am mai aparut ca sunt cam suparata... nu am gasit decat barza (pe care l-am facut in seara asta), un dr.sigur si un diaspot, din pacate... Pe care zici ca e mai bine sa-l fac maine dimineata?
Poti afla de undeva concentratia la care se pozitiveaza Diaspot si Dr. Sigur? Ca tu esti experta in teste.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Lianoooo, pai daca nici eu nu te cunosc, nu stiu, zau cine... Si nu mai vorbi asa cu AMR-uri, ca mananci bataita de la mine, sa stii! Uite-o! Nu se stie niciodata de unde sare iepurele... nu vezi, eu cu pata in chiloti si tot mai sper...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avaloaneeeeeeeeeee pai io iti spusai cat mai am ca nu stiam daca mai stii da in rest sunt bine ete
simitirea e din alta parte..lasa ca intelegi tu... nu e legat de AMR..
ma chinui de o juma de ora sa iti gasesc raspunsul la intrebare si nu gasesc neam!!!!! mamaaaaaaaaa ce ma oftic!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Nu mai cauta , ca stiu la ce raspuns te referi... cel in care ziceam ca simt ca nu-ti sunt toate corabiile acasa, dar cu alte cuvinte, nu?

Avalon spune:
Anutza, te asteptam cu rezultatul!

Liana30 spune:
nu may Avaloaneeeeee..offff unde dai si unde crapa
io cautam raspunsul sa ti'l dau la intrebarea cu concentratia ...
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Of, sunt dusa cu pluta azi rau de tooooot... scuza o biata ametita de sindromul PMS!
Of, ce bine mi-ar prinde raspunsul, ca altfel le stric pe amandoua de nervi maine!

bubuleana spune:
Avalon: din pacate n-am idee la ce concentartie sunt sensibile diaspot si dr. sigur, dar eu le-am facut si pe-astea si-au iesit la fel ca barza: negative
eu mai am unul ozone acasa pe care il fac maine dim
bubuleana

bubuleana spune:
avaloaneeee: am gasit la Dr. Sigur e la fel ca la barza tot la 25 mIU/ml
vezi http://www.drsigur.ro/
si cred ca si diaspot e la fel
deci ozone ar fi cel mai sensibil
bubuleana