Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 4

melutzica spune:
Bubuleana,situatia la mine e f bine pana in prezent;ziua 23,coloana tot ma mai doare,la fel si ovarele ,sanii mi s-au umflat si sunt grei si sensibili si merg tare des la wc,a, si nu ma odihnesc noaptea.Cam atat;dar eu test de aia tot nu fac

bubuleana spune:
melutzica: rar am mai vazut fete ca noi care sa se bucure atata cand incepe sa le doara ceva: burtika, spate, ovare, etc
iti tin pumnii!! si tu mai ai putin pana la verdict, nu? 6 zile?
bubuleana

pusichet spune:
Salut fetelor
Luna asta eram sigura ca o sa ramin insarcinata, dar nu a fost asa.
Ba dimpotriva a venit la 22 zile, cind de fapt vine la 25 . Deosebirea de celelalte luni e ca nu am avut dureri aproape deloc.
Nu-i nimic , luna viitoare o sa fie bine sau mai bine zis cind vrea Dumnezeu atunci iti da bb.
Le urez la toate fetele care asteapta un raspuns luna asta sa fie cu succes, iar cele care sint deja gravidute le felicit si sa aiba o sarcina usoara, un bb sanatos, si sa ne traga si pe noi dupa ele la
pupici

Anutza_26 spune:
e cineva pe aici?
iaca si eu astept rezultatul la analiza... mai e o ora si nu mai am stare...

Dbunny spune:
Anutza Tzin pumnii si aia de la maini si si aia de la picioare daca trebe.
Fetelor, nici ieri dupamasa nu m-am simtzit bine si nici azi nu sunt prea in forma.Dupa nu stiu ce calendar online pot fii de mai mult de 4 saptamani
. DaŽ yo nu
la gravidutze pana nu vad eco...adeca peste fro 3-4 sapt. Raman cu voi
va indragesc mult.Bubuleana fara tine yo nu plec.
Hai spune-ne odata care-i faza?
II normal sa ma simt asa ? Dimineatza destul de vioaie si sarind intr-un picior de fiecare data cand ma gandesc ca mi-a ieshit pozitiv testu, iar dupamasa sa ma pleoshtesc in halu asta ?
cum merje chestiunea la restu fetelor ? Prea linishte-i in tzarc...

Avalon spune:
FELICITARI, Dbunny!
Trebuia sa sparga cineva gheata pe aici!
Eu sunt cam pleostita, la fel ca Bubuleana in ziua 27, cam am simptome de rusi, mai ales ca azi m-am trezit cu o pata maronie... sanii ma dor... eu am facut un test berza acum pe seara si e negativ...
Bubuleana, tu mai ai o sansa, daca ti-au iesit ozone asa repede pozitive, eu cred ca e chestiune de timp ca sa se pozitiveze si celelalte...
Stie cineva la ce concentratie de HCG se pozitiveaza barza?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

bubuleana spune:
pusichet: imi pare rau ca ai fost dezamagita ... las' ca luna viitoare va fi mai bine! iti tin pumnii!!!
bubuleana

bubuleana spune:
Anutza: hai odata, spune-ne si noua cum aiesit Beta Hcg-ul????? nu ne lasa asa ca murim de curiozitate!!!
Dbunny: draga mea, hai du-te la ca vin si eu
dupa tine
totusi nu inteleg de ce te duci la ecografie tocmai peste 3-4 saptamani??? de ce nu te duci maine, de exemplu???
bubuleana

Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor !
LIANA 30 ce mai faci? Merci inca o data pentru incurajari! Despre tine ce mai spui?
DBUNNY - FELICITARI ! Dupa toate semnele si testele te mai indoiesti? Sigur estiAsteptam sa recunosti ca esti graviduta! Multumesc pentru primirea calduroasa!
ANUTZA 26 - Merci pentru primirea in clubul vostru si astept si de la tine vesti bune. Si tu cred ca esti Felicitari !
Despre mine inca nu pot spune mare lucru. A trecut doar o zi de la inseminare iau utrogestan pt. sustinere si astept cuminte SEMNELE!
Va pupic si nu uitati : "CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE!" Astept vesti bune de la voi ca sa SPERAM TOATE la
Cu drag Ioana Tugs

bubuleana spune:
Avalon: chiar ma intrebam ce mai e cu tine ca n-ai aparut azi pe-aici
Sa stii ca si mie mi-au iesit Barza, Diaspot, Romance negative si 3 teste Ozone pozitive in ultimele 2-3 zile
Barza e sensibil la o concentratie de 25 mIU Hcg sau mai mult
Ozone e mult mai sensibil - adica la 10 mIU Hcg!!!
desi Ozone a dat rezultate fals pozitive pe-aici eu, totusi, inclin sa dau dreptate lu' domnu ozone pt ca prea mi-a iesit asa repede si atat de vizibil - adica la un capat al celei de-a 2-a linute aiesit un roz aproape la fel de roz ca prima liniuta!!! ar fi prea de tot sa fie fals pozitiv!
Barza si Clear Blue nu se fac decat daca ti-a intarziat!!!
Pe prospectul de la Ozone scrie ca se poate face la 20 zile de la ultima menstruatie.
fa si tu un Ozone maine dim ... macar asa de curiozitate!!!
iti tin pumnii!!
bubuleana