o situatie tragica
Raspunsuri - Pagina 10
irina.c. spune:
quote:Si pentru mine la fel.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by Eliza5
Joi la 17.30 la Piata Victoriei - gura de metrou de la sediul Orange e perfect pentru mine :-)Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
LauraNicole spune:
Eu o sa fiu imbracata intr-un trening roz, sunt mica si rotunda si cu o biluta vorbitoare ca atasament (Sandra cheliuta ) .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
gandacelu spune:
deci joi la victoriei vom fi:
Eliza05
LauraNicole
irina c
danina
gandacelu
am vorbit cu cornelia, i-am dat telefoanele pentru fundatia de care a spus soarenistor, a spus ca azi i-au scos fetita de la centru... sper ca vom vorbi mai mult fata catre fata joi
azi am mai primit bani de la tata lu toma: 500.000 pentru pampersi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
iarina spune:
Gandacelu' daca spui ca s-a rezolvat in mare parte problema cu hainele, atunci eu as dona sacosa altcuiva, mai necajit, adica in sensul ca nu i s-a dat pana acum nici un ajutor. Raman insa banii pe care ti i-am promis. Ori ne intalnim duminica, ori imi dai un cont si ti-i trimit, cum ti-e mai usor, caci nu vreau sa te pun pe drumuri. daca ai cont, trimite-mi atunci nr. pe pm. Ce zici?
gandacelu spune:
buna iarina
ok cu hainele, chiar asta ti-am spus si eu
cu banii vedem cum facem, nu am cont, prefer sa ne vedem personal, ori cu mine, ori cu irina c sau eliza sau alta fata mai "mobila":)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
iarina spune:
bine gandacel, sa-mi spui duminica la ce bisrica te duci, vin si eu si cu ocazia asta ne intalnim si-ti dau si banutii.
Viovio spune:
Desi m-ai rugat sa nu-ti raspund pe PM,am facut-o totusi.
Sper sa vorbim.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
Eliza5 spune:
Iarina, daca stai in Drumul Taberei sau Militari pot sa trec eu sa iau banutii.
Fetele, eu vin cu un Citroen C3 deci incap 5 persoane (inclusiv eu )
Eliza si Alex (15 nov. 2004)