Mamici de sept-oct 2006 (13)

Mamici de sept-oct 2006 (13) | Autor: pufymic

Link direct la acest mesaj

Asa a inceput totul :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank"> (4)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982&whichpage=1" target="_blank">(5)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68447&whichpage=1" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69073&whichpage=1" target="_blank">(7)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69633&whichpage=1" target="_blank">(8)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69932&whichpage=1" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70344&whichpage=1" target="_blank">(10)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70795&whichpage=1" target="_blank">(11)(12)

LISTA BURTICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2006

danip DPN ....
Lyana DPN ....
mamiFlori DPN ...., dr. Moisa
tiona DPN ....
nata b DPN ....
cristina timau DPN ....
Acd2you DPN ....
Ingereasa DPN .....
bobociu DPN .....dr.Badea
Monique new DPN ..... dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN 01.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN 02.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN (90%) 02.09.2006, dr. Anastasiu, Maternitatea Brasov
Vauva DPN 03.09.2006
Martha 78 DPN 04.09.2006
Bibi DPN ? 05.09.2006
inni DPN 05.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
sympa DPN 06.09.2006
Ro-Ana DPN 06.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
floricika DPN 10.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu
bb ralukutza DPN 10.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu
alina morostes DPN 11.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
nicolstoy DPN 11.09.2006, dr.Lorena Turculet, spit. Filantropia
Ionela-Roxana DPN (51%) 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
Osna DPN 14.09.2006 dr. Roloff
Crisnemes DPN 15.09.2006, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
gripo DPN 16.09.2006 , dr. Ursuleanu, Cantacuzino
Amy 70 DPN 17.09.2006 , dr. Olaru, Timisoara
Susa DPN 18.09.2006
anangel_lexi DPN 18.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
Gabitzica DPN 18.09.2006, dr. Furau Gheorghe, Arad
pufymic DPN 18.09.2006,dr.Daniel Muresan , Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Cecilia C DPN 18.09.2006
kova DPN 18.09.2006
Cricor DPN 18.09.2006
Cri19 DPN 19.09.2006, dr. Ancar, Polizu
Giuliella DPN 19.09.2006
Acai24 DPN 20.09.2006, dr.Crisan Alexandra, Spitalul Filantropia
Dicri DPN 20.09.2006, dr. Magda Dorobantu, Giulesti
ionica DPN 20.09.2006, dr. Rivas, Clinica Biblica, Costa Rica
Ale DPN 21.09.2006. dr.Cristian Radoi, Spitalul municipal
Chantal DPN 22.09.2006
Mirelchen DPN 22.09.2006
gabrellina DPN 23.09.2006
Mcrmiki DPN 23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara
Bedrosmart DPN 23.09.2006, dr. Nayel, CFR2
Adameasca DPN 24.09.2006, dr. Stefan Marian, Spitalul Militar
Georox DPN 25.09.2006, Dr. Turunaru, Elias
Mephala30 DPN 27.09.2006 ,dr. Aursulesei
alipiticot DPN 27.09.2006, dr.Mihalceanu Elena, Spitalul "Cuza Voda"
Princess DPN 28.09.2006, dr. Magda Petrache, Polizu
Sephora DPN 28.09.2006, dr. Carina Puiu,CFR2
Katia DPN 30.09.2006
Beatricemc DPN 01.10.2006, dr. Rusa, Constanta
Putzuruca DPN 02.10.2006, dr. Deliana Puiu, Spit. Titan
Adriana mica DPN 07.10.2006, dr.Tutunaru, Maternitatea Elias
Mexxa DPN 08.10.2006, dr.Avatajitei Cristina, Maternitatea "Cuza Voda"-Iasi
Gigi25 DPN 08.10.2006
try DPN 08.10.2006
amyzuca DPN 08.10.2006
Beatrix DPN 10.10.2006
Loreema24 DPN 10.10.2006, dr. Margaritescu, CFR2
Alex 2003 DPN 10.10.2006
Sybille DPN 11.10.2006
Anda005 DPN 13.10.2006, Dr. Tutunaru
AndraPG DPN 13.10.2006 ,dr. Tutunaru, Spit. Elias
microbu DPN 14.10.2006, Dr. Posea, Cantacuzino
aramona DPN 15.10.2006, dr. Luis Mendez, Municipal
aylui DPN 16.10.2006
CristinaGoji DPN 17.10.2006
Nokia DPN 19.10.2006
Andra2005 DPN 22.10.2006
alexxia DPN 24.10.2006
Alinache DPN 25.10.2006
Tanima_i2002 DPN 29.10.2006
laliq DPN 29-30.10.2006
Mi-ka DPN 30.10.2006
Dana210773 DPN 01.11.2006

LINK-uri UTILE:

sarcina,www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri,www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">boli infectioase,www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">calculator
sarcina,www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat,www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in diferite
sapt., exercitii gravide,www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pentru travaliu,www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pentru nastere,www.eva.ro/sanatate/articol284-3.html" target="_blank">exercitii pentru nastere 2, necesar bebe,www.breastfeeding.com/" target="_blank">despre alaptat

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Vad ca am ramas tare in urma ! Insa cum inca nu am avut noutati, am stat mai pe tusa. Joi ma duc la Iosup, sper sa fie totul OK si sa nu trebuiasca sa faca TT pentru ca m-as stresa inutil si nici nu am banii necesari. Sper sa nu se supere Tutunaru foarte tare. De-abia astept sa vad ce face bebe, cat a mai crescut si ce este. Asa ca joi voi veni cu vesti si cu o data certa a DPN.

tuturor ! O saptamana excelenta pentru ca meritati !
14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Georox, iti tin pumnii pentru joi sa fie totul bine, dar nu e prea devreme la 14 saptamani pt eco morfologica?
Pufymic, modifica si la mine te rog DPN cu 4.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Salutare fetelor,

N-am mai scris de ceva vreme....dar nu am avut noutati.Intr-o zi mi s-a parut ca as fi simti o miscare mai aparte dar...nu s-a repetat asa ca...lumea e in asteptare.Numar zilele, pt ca de miercuri intr-o saptamana ne ducem si noi sa ne mai vedem

La Babyexpo dezamagire intr-adevar, dar mi-am luat totusi o pereche de pantaloni din in si un tricou , super dragute si nu am rezistat.Daca vreti sa vedeti intrati pe www.RECLAMA ILEGALA

Cam asta e, v-am citit si va citesc , chiar daca nu scriu...
Aaa, si eu am senzatia uneori ca vorbesc cam singura, dar....raman pe baricade

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata, burtici!!!

Si eu sunt suparata ca nu ma baga nimeni in seama...

Andra, nu fi suparata, nu esti nici prima nici ultima...parte din explicatii ti le-au dat fetele! Parte, din cele nespuse, le zic eu...am experienta DC de la prima sarcina, cand eram mai putine...Comunicarea era mai ushoara...
DE ce sa nu recunoastem...fara ipocrizie...fiecare intra pe DC preocupat in primul rand de propriile probleme...este avid de a gasi raspunsuri la intrebarile sale...nu si de a da raspunsuri altora...
Toate suntem extrem de ocupate si incercam sa ne face timp si pentru cei din jur...De aceea sunt de apreciat postarile documentate ale lui Try (e un exemplu elocvent, nu vreau sa supar fetele, sunt multe cele care sunt la fel de dragutze, nu le enumar acum!!!)
Suntem foarte multe si e greu sa ne raspundem una alteia...iar comunicarea e cu atat mai greoaie cu cat nu ne cunoastem...nu s-au creat acele legaturi fine care sa mentina o comunicare fluida...
Asta insa nu inseamna ca trebuie sa dezarmam si sa ne retragem!!!

Nici eu nu sunt bagata in seama cum as dori, nu ma supar, e firec, sunt fete care-mi raspund...Si mai ales...ma intreb: oare eu le raspund tuturor, incerc sa vin cu o vorba buna, un sfat??? Nicidecum...Cand si cum pot!!! Asta se intampla si cu tine!!! Ai rabdare!

Si acum, ca sa nu uit, am si notat!

Cecilia, multumim de incurajari!!! Si eu asha am fost la prima sarcina, nu eram inconstienta, insa nici nu vedeam peste tot drobul de sare!!! Si asta m-a ajutat sa fiu optimista si sa trec prin sarcina ushor...Si am avut incredere in medic...am cautat sa nu fiu ipohondra si sa ma caut de toate cele daca nu era cazul...Acum insa lucrurile stau nitzel altfel, insa cu siguranta se vor indrepta! Capul sus tuturor!!!

Cricor/Corina, multumesc pentru info legata de pliul nucal...Ce relevanta are aceasta masurare??? Eu in curand voi face o echo, voi vorbi cu medicul si il voi intreba si despre asta!!!

Sephora, am vazut ca ai intrebat de Chitzescu de la Medplus. Eu una am facut echo 3D la Rodica Chitzescu de la CMU (cred ca vorbim de acelasi medic), in 2003. Este un medic (dupa opinia unui coleg de breasla), de un profesionalism desavarsit.
In opinia mea, cred ca este un medic atent, bine pregatit, mai putin comunicativ, insa este super! Important este sa pui tu intrebarile...altfel dr-ta e cam tacuta, sa nu te astepti sa-ti raspunda la intrebari nerostite! Merita sa mergi la acest medic, desi nu este atat de cunoscut precum Iosup!

Nata_b, eu iau duphaston, am iminenta de avort...intrebai daca merita sa iei. Da, atat timp cat ti-a recomandat medicul.Probabil uterul nu este atat de elastic si atunci acest hormon vine si ajuta la linistirea contractiilor, la o mai buna fixare a sarcinii in peretele uterului. Mie mi-a dat pentru o perioada mai lunga...insa eu am si o varsta la care un aport de hormoni probabil ca e necesar!!!

Pupici tuturor si sper ca nu am fost prea dura!!!

Si daca cineva vrea sa comunice si cu mine, nu ma supar!!!

Ramona (saptamana 11)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Pufymic, m-ai facut curioasa si am intrat sa vad pozicile cu tine!!!
Frumoasa gravidutza, e intr-adevar sarcina evidenta...

Acum nu stiu daca e mica sau mare burtica, fiecare femeie evolueaza in mod diferit in sarcina...

Si sa va povestesc si eu ceva...
Eram in 3-4 luni, asteptand sa-mi vina randul la medic...Apare o gravidutza, inalta exact cat mine (1,73-1,75)...m-am speriat de cat de mare era...In mintea mea era clar...nu intzelegeam ce cauta acolo, credeam ca mai are putin si naste...Cand am intrat cu ea in vorba, mi-a spus ca e in 6 luni...Stupoare!!!

Si pentru ca avea cam aceeasi constitutie robusta ca a mea...mi-am zis...aoleu, ma fac cat dulapul...Daca asha era in 6 luni, apoi la 9 luni???

Si in 6 luni eram bine mersi o gravidutza sexi...machiata mereu, din spate nu realizai ca eram gravida...e drept ca luasem putin proportii, insa nu eram diforma...Si pana in 9 luni mi-a crescut muuuuult burta...

Asha ca...fiecare femeie e unica!!!

Nu va mai masurati burtile...nu suntem toate la fel!!!

Pupicei si bucurati-va de primavara!!!

Ramona (saptamana 11)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna burticilor!
Andra, nu te supara pe noi. Eu am vazut mesajul tau dar chiar nu am stiut ce sa-ti raspund, asa ca am preferat sa tac. Hai te rog nu fii supi pe noi. Uite un de la mine sa-ti treaca.
Eu am visat azi-noapte pentru a 3-a sau a 4-a oara ca am baietel. Se spune insa ca in realitate se intampla invers decat in vis, ceea ce inseamna ca am fetita. Uff, mai am 3 saptamani si sper sa aflu!

14
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

am dormit ca un purcelul pina la 11.dimineata dorm cel mai bine ca noaptea fac mereu tzre la wc si pe la frigider.am o foame crunta.
RAMONA si pe mine ma mai intreaba cunoscutii in gluma daca fac 2 la ce burtica expun la 15 sapt(maine)

NICOL am intrat sa vad hainutele,simpatice,pantalonii sunt normali sau pentru gravidute(cu chestia aceea elastica in fata,sa poata creste burtica?)
eu sambata am fost prin magazine dar am fost dezamagitace haine mari sunt pentru gravidute.adica nu am gasit nimic fain,care sa-mi placa si mie,salopeta nu am gasit nici la H&M nici la alte magazine.pantaloni destul de scumpi,am incercat cel mai mic numar si faceam baie in ei,asa ca am renuntat,mi-am luat un parfum si m-am intors fericita acasa.

sa aveti o saptamana minunata,cele care merg la control sa ne aduca vesti bune.numai bine pentru voi si bebei.va pup pe toate.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Fetelor si eu am avut aceeasi senzatie de multe ori ca nu sunt bagata in seama, dar nu m-a deranjat avand in vedere ca am scris cam rar si nici eu la randul meu nu am raspuns prea multor postari
Mi-am facut si eu programare la Iosup, dar mai am de asteptat pana pe 4 aprilie, intre timp mai am de facut o hemoleucograma si un examen sumar de urina.
Dintre fetele care au Rh-ul negativ voi la cat timp repetati analiza pentru anticorpi?
Pufymic, multumesc pentru promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Georox, bafta la echo morfologica. Te asteptam cu vesti bune.

Pufymic, ce burtica rotunda ai. Adevarul este ca si la mine parca-parca a inceput sa se vada. Dar ma tin tare pe pozitii sa nu anunt inca faptul ca sunt gravidutza pana dupa echo morfologica pe 10 aprilie.

Aramona, Anda nu va suparati pe noi! Eu incerc sa raspund acolo unde ma pricep cat de cat. Insa nu prea am timp sa citesc tot (sefa mea de abia a nascut, si am ramas sa ii tin locul la serviciu, asta e!)

Eu ma duc astazi la control si echo. Sper sa vin cu vesti bune

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Salutare la toata lumea si sa aveti o saptamana cat mai usoara!

Pentru fetele care sufera de CONSTIPATIE:
Puteti incerca, daca celelalte metode n-au dat rezultat, cu ulei de parafina, luat singur sau cu o lingurita de miere, cu 1/2 de ora inainte de culcare. La mine a avut efect foarte bun, spre deosebire de gemul de prune sau de kiwi care nu mi-au folosit.
Uleiul de parafina este un ulei mineral, care nu se digera si se elimina ca atare prin fecale, avand ca rezultat "inia o pauzarea" chestiei. Asta ca sa stiti cum functioneaza si ca nu influenteaza cu nimic sarcina. Poate insa sa diminueze absorbtia vitaminelor liposolubile (adica A, D, E), din cauza asta nu se ia aproape de masa.

In situatiile foarte grave, puteti incerca cu ulei de ricin, dar ala e mult mai puternic si gretos, in nici un caz nu se ia in fiecare zi.

Local, daca aveti dureri sau chiar v-ati captusit cu vreun hemoroid (desi astia apar mai tarziu in sarcina) sau cu vreo fisura anala, puteti folosi ULTRAPROCT sau PROCTO-GLYVENOL, unguente. Sunt foarte bune si mi se pare ca au si un continut redus de anestezic.

Alt remediu local, pentru cele care au timp si rabdare, ca eu nu posed aceste calitati, foarte bune sunt baile de sezut cu apa calduta. Adica te pui cu popoul intr-un lighean cu apa calduta (nu fierbinte) si stai acolo 5-10 minute, dimineata si seara.
Asa, si tot pentru constipatie (dar e contraindicat daca exista o fisura anala) se pot folosi supozitoare cu glicerina. Mie personal nu-mi plac, ca ma umplu toata de unsoare pe maini, dar poate altcineva le va gasi utile.

Scuze pentru mesajul foarte lung, dar sper ca v-am fost de folos!

Va pup pe toate!

Bedrosmart, 13+

Mergi la inceput