Mamici de sept-oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
pufymic spune:
Nicolstoy multumim de link-ul dat....eu chiar nu stiam de ei!Din care tricou ti-ai luat?XX sau XY?
(glumeam dar poate miercuri cd mergi la eco se si vede sexul la bb
)
Aramona mi-ai "luat vorba din gura" cum se zice!Fix asta vroiam sa-i spun si eu Andrei ca suntem multe, fiecare preocupata de ea in primul rand(normal, nu?) si de multe ori nu avem nici timpul necesar....
Cat despre burtica mea...e mare....la cat sunt eu de mica...si ai perfecta dreptate: fiecare dintre noi e unica, asa ca e normal ca si in sarcina sa ramanem la fel, deci nici o sansa sa avem burtile la fel de mari
!
Osna lasa ca in curand vom avea cu ce umple si hainele alea imense pentru gravide.....care si mie mi se par hidoase(si unele chiar asa sunt)!![]()
Martha sa-ti fie de bine
!
Eu nu mai pooooooooooooot! Am niste emotii pentru miercuri de nu va imaginati....plus ca mi-e groaza de mersul cu masina+ raul de rigoare....
!
Pupici!
Ioana
(14+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andra2005 spune:
Buna fetelor.
Am lipsit citeva zile ca mi-a fost tare rau.Am racit super tare, imi curge nasul, am o ameteala continua si nici nu pot sta in pat ptr ca trebuie sa am grija de Alex.Recunosc, nu v-am citit deloc din urma, dar recuperez diseara.
Vreau doar sa va intreb ce medicamente si picaturi de nas pot lua acum, sau alte leacuri babesti impotriva racelii.Daca stiti, va rog mult sa-mi scrieti si mie.
Va pup si aveti multa grija de voi.
Pufymic iti multumesc ca m-ai trecut in listuta.
AndraPG spune:
Bine v-am gasit! Avalon, nu sint suparata pe nimeni-nici nu am de ce, stiu ca sint atitea persoane care scriu si asteapta un raspuns, insa eu am avut senzatia ca nu e nimeni interesat de ceea ce scriu si m-am gindit sa ma retrag, pentru ca aveam senzatia penibila ca vorbesc de una singura.Multumesc si celorlalte fete Aramona, Nokia, Lexi si cine mi-a mai scris, ma bucur ca m-a bagat totusi cineva in seama. Eu am raspuns si altor fete chiar si la "nastere"-acolo unde am putut si am stiut cum sa ajut pe cineva si nu sint interesata doar de propriile probleme-din contra, va "citesc" pe toate zilnic si sint alaturi de voi.Pufymic, ma bucur sa fiu in continuare pe lista mamicilor de septembrie-octombrie.
APoianschi
alinamoro spune:
Buna gravidutelor.
Eu sunt racita iar, imi curge nasul, ochii, stranut...durerile de gat au trecut. Am o stare generala tare nasoala.
Mai eu nu ma supar daca nu-mi raspunde fiecare, suntem foarte multe si nu putem "vorbi" cu fiecare, plus ca unele dintre noi chiar stam mai prost cu timpul liber
. Nu cred ca ar trebui sa ne suparam. ![]()
Daca avem o problemea si intrebam aici am observat ca multe fete raspund, mai ales cele care cunosc problema din experienta lor.
Va pup pe toate sia veti grija de burticute!
Alina
(14+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
poze gradinita
aramona spune:
Adriana Mica, sper ca a fost o gluma!!!
Am incercat sa detensionez nitzel situatia, cum m-am priceput...Poate n-am folosit destule ranjete si sticle baute...ca sa fiu intzeleasa!!!![]()
Propun sa schimbam numele subiectului in "Foste nebagate in seama, viitoare complesite de atentie!!! (A fost o gluma!!!)
Nimeni nu s-a suparat pe nimeni, asta e clar!
Frustrarea o intzelegem, baska ca o traim pe pielea noastra, noroc ca nu doare si pe deasupra mai si trece!!!
Pupici la toate viitoarele mamici, promit sa intru mai rar...
As intra mai des dar daca fac asta, ii bai mare: nu mai reusesc sa ies...
Si uite cum ma depisteaza la munca cu navigat pe site-uri despre copii si afla ca-s gravida (sssssttt...sa nu stie lumea inca....)Asha au aflat si prima oara ca-s insarcinata!
Nu mai fiti copii...problemele nu-s astea...fiti vesele, optimiste, sarcina e cel mai frumos lucru din viatza unei femei (in afara de copii)!
VA pup pe toate, sper ca n-am fost gresit intzeleasa, iar daca am suparat pe cineva, stau 5' la coltz!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
pufymic spune:
Adriana mica iti tinem pumnii azi la eco si control!Sa vii cu vesti bune....eventual si ceva poze cu bb mic
!
Bedrosmart eu sincer sper sa nu am nevoie niciodata de remediile enumerate de tine....dar sper sa le ajute pe fetele care au probleme
!
Andra2005 imi pare rau ca esti racita! Si eu am fost bolnava pot sa spun rau de tot si abia acum la 3 sapt si ceva mi-a trecut de tot!
Paracetamol, Algocalmin, astea stiu ca sunt ok si in sarcina....altceva eu n-as lua fara sa-mi sun ginecologul....iar pentru nas dc iti curge ce picaturi mai vrei?Lasa ca macar se dreneaza secretiile....Oricum multa sanatate si sa iti treaca repede!
AndraPG si eu ma bucur ca ne-ai ramas totusi alaturi!
Alinush ia masuri mai si fa ceva cu raceala asta ca de mult tot asa esti.....offff!Multa sanatate
!
Pupici!
Ioana
(14+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Aramona ai mai fost insarcinata si stii si tu cat suntem de sensibile si "neintelese" acum.....asa ca e normal sa mai reactionam asa cum a facut-o AndraPG....
Stii cum le zic eu la fazele astea?Paranoia de gravida....si trec
!
Pupici!
Ioana
(14+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
laliq spune:
Salutare
utze,
M-am linistit sa citesc ca nu numai eu stranut. Astazi parca nici greatza nu-mi mai este, dar in continuare am nas ca de caine si ma irita toate mirosurile – dimineatza i-am zis sotzului meu sa-si dea cu parfum pe balcon si sa stea putzin acolo pana se mai evapora mirosul ca altfel il simt in toata casa si ma nervozez.
Pufymic mercic pt. adaugarea in lista
.
Martha78, eu sunt RH negativ si izoimunizata. Dozarile de anticorpi anti D le faci mai rar in primul si al doilea trimestru (merge si la o luna daca titrul nu creste), si se inmultesc in trimestrul 3 (minim o dozare la 2 saptamani). Daca anticorpii cresc repede trebuie scos bebel mai devreme ca sa nu fie afectat foarte tare. Oricum izoimunizarea se produce doar daca bebe e RH pozitiv si numai daca intre mama si fat au loc schimburi de sange (in majoritatea cazurilor nu se produc aceste schimburi).Daca nu esti izoimunizata nu uita sa-ti iei din timp vaccinul (Rogham) – stiu de la un coleg ca vara trecuta a umblat mult sa-l gaseasca – si tine-l acasa pana iti spune medicul (in saptamana 32 parca se face si la maxim 72 de ore dupa nastere). Nu te stresa, dar nici nu uita de dozari.
Andra2005 si Alinush, si eu am fost racita saptamana trecuta (forma usoara, e drept) dar nu am vrut sa iau medicamente – am papat lamaie multa cu miere de albine si mi-a trecut. Daca faci febra trebuie neaparat sa intrebi medicul ce sa iei. Insanatosire grabnica va doresc :o)
Va pupacesc ca se termina pauza de pranz si n-am mancat nika.
Laliq ,
8+
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
aramona spune:
Pufymic, tocmai de aceea incerc sa mentin sus moralul!!!
E foarte ushor sa cadem...
Trebuie sa luam lucrurile in ushor!!! DAca noi intre noi nu ne intzelegem...ce pretentii sa avem la cei din jur???
MAi vreau sa zic ceva: azi am fost si eu frustrata...Pentru ca am probleme cu sarcina(iminenta de avort), incerc sa ma menajez cat pot...iar in mijloacele de transport in comun stau jos...fie ca gasesc loc liber, fie ca rog frumos pe cineva sa-mi cedeze locul...
Azi in tramvai stateam linistita pe scaun, cand o batrana se posteaza langa mine, in picioare...mai incolo 2 scaune libere...In fine...La un moment dat, locurile ocupandu-se intre timp, ma simt inghesuita (nu era aglomeratie in tramvai...)de batranica...si o vad uitandu-se urat la mine...
In capul meu, deja scenariu: precis vrea sa stea jos si cu sigurantza se gandeste la cat sunt ne nesimtita ca nu-i cedez locul...Golanii de azi...Si dai cu apasarile pe mine in continuare...
Si cum suntem mai sensibile, m-am facut ca ploua, am evitat sa dau explicatii, sa dau curs unor discutii, sa ma fac intzeleasa!!!
DAr am ramas frustrata, ca nu mi-am exprimat parerea, CA NU SUNT NESIMTITA, si ca in alte conditii i-as fi cedat locul...sa uitam ca in momentul in care a urcat mai erau doua locuri libere, ca poate erau si barbati de ridicat...
Asta e sarcina!!!
Eu abia astept vara sa defilez la strand!!!![]()
![]()
![]()
Ramona (saptamana 11)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"