Mamici de sept-oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor,ce-i cu atata raceala pe capul nostru?? eu beau ceai cu miere si lamaie la greu,ca stranut si mi-e frica sa nu racesc.sotul imi spune ca ma inveleste bine noaptea dar diimineata dupa ce pleaca dorm decoperita si de aceea stranut

la mine constipatia trece cu lapte cu cafea dimineata...poate v-am mai povestit.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Osna deci asa-i cu stranutul?N-are cine sa te mai acopere dimineata? Fetelor poate asta-i problema si la voi!

Aramona las-o incolo de baba!Nu te mai gandi la ea!
Tu zici ca astepti vara sa mergi la strand?Mie mi-e frica de cat oi fi pe atunci....ca s-ar putea sa intru in bazin si sa se reverse apa din el....asa ca m-or mai pune sa si platesc daune...!Si eu de-abia astept vara, si sper sa fie totul bine cu bb mic (si cu cel mare) si sa mergem la mare....ne faceam planuri sa mergem in Turcia la mare dar in august cd poate Ovi sa-si ia concediu e cam riscant ca e sarcina mare....f aproape de termen....asa ca dc totul va fi bine mergem cu gombotzii(cel mare si cel mic din burtik) la noi pe litoral....
Visez...!

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nokia, prin “ma feresc de cuptorul cu microunde” insemna ca nu stau in fata lui cand functioneaza. Am eu o obsesie cu undele care nu stiu cat de bine izolate sunt de ecranul ala protector. Eu doar la serviciu folosesc, pe cel de acasa l-am facut cadou cand l-am nascut pe Luca. Ma simt eu mai bine cand stiu ca dau copilului mancare incalzita pe aragaz. Pe de alta parte eu am tot felul de obsesii legate de mancare, asa ca nu ma lua in seama prea tare.

Aramona, cand masoara pliul nuchal, masoara de fapt grosimea spatiului “clar” de la ceafa lui bebe. Bebeii cu probleme tind sa acumuleze mai mult lichid acolo. Acea masuratoare, in combinatie cu varsta sarcinii si varsta mamei da probabilitatea ca bebeul sa aiba Sindromul Down. O masuratoare mare, poate insemna si altfel de probleme adica adica diverse malformatii, nu neaparat doar SD. Oricum, daca masuratoarea e mare te trimit sa faci amniocenteza, adica nimeni nu se bazeaza doar pe masuratoarea asta.

Osna, sunt impresionata, iti da rezultatul in aceeasi zi? Aici dureaza cu saptamanile, banuiam eu ca abia se misca canadienii astia.

Fetelor, in tara asta nu mai vine primavara, dimineata cand am plecat la serviciu erau -5, -13 cu factorul vant.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Pentru fetele racite, eu m-am facut bine cu ceaiuri cu lamaie multa si miere, iar pentru gat cartofi fierti pusi intr-un prospop in jurul gatului asa fierbinti ( atat cat puteti suporta, fara exagerare). Nu am luat medicamente pentru ca eram in saptamana 6-7 de sarcina si mi-a fost teama.
Pufymic ai o burtica maricica si frumoasa. La mine burtica e mult mai mica, dar cred ca fiecare corp se dezvolta in felul lui. Important e ca toate burticile sa fie sanatoase si bebei la fel.
Si eu am emotii pentru ziua de miercuri, mergem din nou la consultatie sa vedem bebelul. Poate se confirma acum 100% ca e baietel.

Bafta multa la eco tuturor celor care se duca saptamana aceasta.

ignatica

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Adriana mica, multa bafta la consultatie!
Laliq, merci mult pentru informatii..eu am facut prima data anticorpii in saptamana 11, pe atunci erau absenti si dr mi-a zis sa repet analiza tocmai la 5 luni, mi se pare cam mult pana atunci si imi e teama sa nu apara.
Vaccinul Rhogam stii cumva de unde se poate lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pt raceala Oscillococcinum ( e homeopat )
si pt nas Pinosol ( e numai pe baza de uleuri volatile )
Sint medicam pe care le pot lua gravidele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

corina nu e caeeasi zi,ai inteles tu gresit poate.deci joi seara m-a consultat si marti abia am sunat dupa rezultat.deci cam 2-3 zile dureaza,dar oricum repede.

si la noi a iesit soarele,e foarte cald afara ca am stat 10 min pe balcon.ma duc sa toc legumele pentru salata de beuf ca s-au fiert.

numai bine gravidute.va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Astazi a nascut fosta mea colega de birou. Are un baietel pe care il cheama David. Mai multe amanunte nu stiu nici eu, pentru ca era inca sub efectul anesteziei, insa sper sa ajung cat mai curand la ei.

Martha, pai Tutunaru asa mi-a recomandat eco morfologica la 14 saptamani si la 20, ca sa se vada organele. Da-ti seama ca eu de-abia astept sa il vad pe bebe mic. Si cu ocazia asta poate aflu si ce este. Am inteles ca Iosup cu asta incepe.

Adriana multa bafta ! Te asteptam cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua burtici
Nu am mai scris de mult, am fost ocupata. si acum scriu si plec, mergem la Timisoara si ma intorc vineri, asa ca abia pe vineri va mai citesc....
Noi suntem bine, crestem, burtica e un pic mai mica ca ta Pufymic, dar tu fiind la a doua nastere e normal ca burtica sa fie mai mare, se spune ca organismul recunoaste mai repede a doua sarcina si stie ce are de facut!
Osna si burtica ta e f frumoasa dar nu mai vorbesc cu tine ca toata ziua faci numai bunatati si eu mor !
Cand vin o sa imi fac si eu poza la burtica , sa ma laud si eu
La noi era in plan sa mergem in Grecia anul asta dar am amanat,...e prea aproape de termen...In schimb vom merge la noi pe litoral si la munte, cat incape
Insanatosire grabnica pentru cele racite!
Parca simt ca mai traiesc si eu cu soarele asta, mai fetelor, ca mai aveam putin si intram in depresie....

Va pupicesc pe toate fara exceptie si ne mai auzim vineri!

Floricika 15+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Fetelor cred ca incep sa am si eu pitici pe creier cu simtitul bebelusului. De vreo 2 zile simt si eu ceva miscari de trupe mai jos de buric, ori pe la pranz ori seara. Nu bag mana in foc ca s-ar putea sa fie si gaze, numai ca e ceva mai deosebit...Eu nu am burtica asa mare si sunt si mica de inaltime oare asta influenteaza?!

Osna ma mir ca nu ti-ai gasit nimic la H&M ca eu de acolo mi-am luat niste blugi pt gravi foarte draguti si erau si salopete pentru marimi mici. Mai incearca si in alt loc unde este magazin H&M ca asa am colindat si eu prin multe pana am gasit ce imi venea bine.

Eu constipatia o rezolv cu cereale cu lapte sau cu ALL BRAN REGULAR (fulgi speciali pentru constipatie). Eu am si hemoroizi, in primele saptamani de sarcina chiar am avut probleme mari cu ei dar acum s-a ameliorat situatia.

Si la mine este inca iarna Cricor chiar daca este soare e frig asa ca noua nu ne ramane decat sa ne imaginam primavara pana prin aprilie-mai si sa rugam fetele sa ne spuna cum e iarba verde de acasa

Va doresc bafta multa la cele care mergeti la eco saptamana asta si sa veniti cu vesti bune!

Vauva 17

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput