Mamici de sept-oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
nicolstoy spune:
Osna, pantalonii sunt cu bentita de elastic in fata care se poate strange sau da drumul, dupa caz,pretul e de 500.000.Pantolonii am vazut ca nu sunt pe site,acolo aveau disponibile 3 culori:roz(frumos,mai inchis ca si nuanta,ce se poarta),alb si bej.Materialul e super bun, la fel si la tricou.Tricoul mi s-a parut putin cam scumput(310.000)dar mi-a placut prea tare ( e cu un puisor care iese din ou
) Eu am luat un pliant de la ei si au si niste nr de tel:021.326.14.47;0744.628.497;0744.777.276
Pufymic , sper si eu sa aflu ce e galusca, dupa 'fite' noi zicem ca e fetita, dar mai stii.
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
Cecilia C spune:
Aramona, eu dat fiind ca nu am nici acum la a 2-a sarcina nici o problema sunt cu moralul ffff sus si drobul de sare nici nu-l vad, ha ha ..sper sa nu se schimbe prea tare situatia desi fata de cand eram gravida cu Alexia s-au intamplat multe chestii neplacute legate de nasteri…eu insa incerc sa nu-mi fac probleme sis a zic ca totul o sa fie ok…
AndraPG
, ma bucur ca esti din nou cu noi. Nici eu nu scriu des desi citesc tot in fiecare zi, nu scap nimic….
Mai fetelor, ia ghiciti cine mi-a spus noapte buna sambata seara????? Bebelasul din burticuta mea, dragutul de el….a miscat in partea stanga…eu m-am pus pe partea dreapta sa dorm si am simtit eu ceva acolo…uauauuuu am fost in al 9-lea cer si abia astept sa mai miste..si ieri a miscat ceva ….sa vedem zilele care urmeaza….de fapt prima lui miscare a fost pe 6 martie cand am simtit ceva ff jos…si sigur a fost el ca doar matele n-au cum sa fie asa jos..fetele la a 2-a sau a 3-a sarcina????? Voi n-ati simtit nimic????
Pufymic, lasa emotiile ca o sa fie totul bine….cred ca tie groaza mai tare de drumul cu masina ca nu e placut daca ti-e rau, hm…..ia si tu avionul de data asta
, ha ha
Pt fetele racite
si insanatosire grabnica
Pupici pe burtici si aveti grija de voi
14+ sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
aramona spune:
Cat ma bucur ca la noi in sfarsit se simte o adiere de primavara!!
Imi pare rau pentru fetele din Canada, din Finlanda sau alte regiuni unde inca e rece...va veni si acolo vremea buna! Promit!!!
Cricor, multumesc inca o data de explicatii...Voi fi atenta si in discutiile cu medicul voi aborda si acest subiect, eu am 34 de ani...na...ca acum vad si eu drobul de sare...![]()
Pufymic, in august sarcina va fi avasata rau...poate litoralul romanesc...desi Arad e cam departe de Litoral...poate te mai gandesti! Eu imi amintesc ca mica fiind, am fost la un campionat de minibasket la Arad (ce vremuri, ce sportiva...), si am fost placut impresionata de un strand de acolo amplasat pe Mures! Si eu am fost la mare, insarcinata cu Maysa, eram in 5 luni...si eram tare mandra de burtica mea!!! Insa nu am intrat in apa, era foarte rece, n-am riscat! Anul trecut am fost cu Maysa si cand ne-am intors ne-am internat direct in spital, enterocolita acuta, 3 zile pe perfuzii, antibiotice...parca nu as risca si gravida, si cu copil mic care se poate imbolnavi...Nu e necesar, insa exista riscuri, eu eram increzatoare, optimista, atenta, cu medicamente dupa mine, si tot degeaba!!! Eu imi fac probleme de mers la Tg.Mures, acasa la parintii mei (sunt ardeleanca si eu, dar inradacinata in Bucuresti de vreo 16 ani)...mai e timp pana atunci!
Cecilia, ma bucur ca esti asha...in principiu semanam...la chestia asta...insa eu acum am avut probleme...si cred ca ushor ushor le trec...Conteaza foarte mult sa ai moralul ridicat si mai ales sa insufli altora incredere...si sa fii inconjurat de oameni veseli, optimisti...
VA aud pe voi ca sunteti racite...de trei zile o trag si eu cu nas infundat, dureri de cap, stare subfebrila...eu de obicei reactionez OK si fara medicamente...si de data asta fac la fel...Fierul tare...
Numai gandul ca bag in corp substante chimice care s-ar putea sa faca rau bb-ului ma face sa fiu mai puternica!
Pupicei, fug la munca!![]()
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
anangel_lexi spune:
AndraPG, bine ai revenit printre noi!
![]()
Succes tuturor care merg saptamana asta la consultatie si la eco. Sa ne tineti la curent!
14
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
pufymic spune:
Georox felicitari prietenei tale!Sa fie sanatosi si ea si bebe David!
Floricika drum bun la Timisoara!Si sa te intorci cu bine acasa!
Cici felicitari pentru primele miscari ale lui bb!Eu am simtit azi ceva miscare cand l-am luat pe Alesio in brate si cred ca a fost bb dar nu sunt sigura....poate m-o fi pocnit banditu' mare cu piciorul
....iar seara nu am timp sa stau sa astept miscarile lui bb mic ca adorm in secunda in care ajung in pat....
!
Aramona si mie mi-e groaza de drum, dar la Alesio ne gandim ca ar fi bine pentru el sa-l ducem macar o sapt la mare....aerul ala sarat e super bun la bebici....
Sa stii ca inca mai exista strandul ala de care zici(e cel mai mare din tara am inteles....si se tot mareste...), acum e pe zi ce trece mai aranjat si mai modernizat....e foarte frumos....asteptam si noi vara sa evadam pe strand cu goanga!
Pupici!
Ioana
(14+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Cecilia C spune:
Mai fetelor, am si eu o problema cu mancarea asta…nu stiu cum se face ca la servici mananc muuuulttt mai mult decat acasa…..acasa in weekend mananc cam de 3 ori pe zi si nu mult dar la servici mi-e foame fff des…e drept ca dimineata in timpul saptamanii mananc la ora 6.15 niste fulgi cu lapte si o cana de cafea si pe la 10 mi-e o foameee…acasa in weekend mananc pe la 10 dimineata…hmmmm am si eu o problema, ha ha ha ha ha….mai e cineva cu problemuta asta mica?????![]()
![]()
![]()
14+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Cricor spune:
Cici, si eu la fel. Mi-e foame la serviciu non-stop, iar acasa parca nu-s chiar asa. Eu pesonal cred ca mi se trage de la lipsa de chef de munca.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
gripo spune:
Salutare
-dute si bebei!
Mare lucru nu prea mai am de zis dar tot scriu ca poate trec mai repede de perioada asta tampita cu moderarea. Oricum, AndraPG, lasa ca vorbim amandoua, daca vrei, ca nici eu nu sunt bagata in seama, pentru ca apar interventiile mai tarziu, din cauza moderarii asteia cel putin ciudate.
Dar lasa ca trece.
Nu luati ulei de ricin pentru ca stiu sigur ca soacra+mii i+au dat ca sa o apuce durerile nasterii ca nu o mai apucau, asa ca mai bine nu luati asa ceva pentru constipatie ca sa nu provoace altele mai rele, cum ar fi contractiile.
Iar despre foame am tot zis. Am ajuns rau de tot, azi de dimineata, la nici o ora de cand ma trezisem, imi incalzeam spanacul ca muream de foame si de pofta, asa ca...
Va pup pe toate si sa dea Domnul sa fie totul bine cu toti bebeii, si sa veniti numai cu vesti foarte bune de la echografii.
14+
mexxa spune:
Dragele mele eu sunt suparata ca mi-a gasit infectie urinara si acum tre sa refac urocultura sa se confirme... saptamana viitoare a zis a merg sa fac TRIPLU TEST... imi zice si mie cineva e e ala? e ecografia morfologica cumva?
Si cum poate influenta in rau o infectie urinara...sarcina poate continua sau trebuie chiuretaj?
Eu sunt foarte supy ca azi ma durut burta foarte tare...erau parca niste contractii...am numarat si erau cam din 10 in 10 min...insa acum mi-a trecut. Sper sa fie bine. Ma rog ca Dumnezeu sa ma intareasca ca la cate probleme apar simt ca se prabuseste cerul pe mine
Nu stiu ce va fi...nu mai am putere sa gandesc in viitor.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai linistita.
11+
http://community.webshots.com/user/mexxa
try spune:
Cricor, nu-s la Soare, sunt la Badmos si dupa cate-l cunosc nu ma trimtie la eco doar pt. ca eu sunt nelinistita psihic (adicatelea au dat navala hormonii prin capul meu). Ma trimite doar cu o motivatie medicala bien determianta. Asa ca n-am sanse sa-l mai vad pe bebe decat la 18-20 sapt. (l-am vazut prima data la aproape 9 spat.) cand oi face morfologica (astadaca totul emrge bine pana atunci).
Cici, eram sigura ca de data asta o sa-l simti pe bebe mai devreme. La alexia a fost cam la 19 sapt., asa ai spus parca....
Mexxa, la triplu-test iti ia doar sange pe care-l trimite la analiza. Se masoara 3 indicatori iar rezultatul lor corelat poate indica daca bb are o problema legata de sindromul down (si am impresia ca nu numai). Ia in calcul ca acest test are marja lui de eroare si ca poate da si rezultate fals positive. Nu te impacienta daca iti iese pozitiv (se intampla de multe ori). Repeta testul si apoi vezi ce se intampla. In principiu, daca testul iese pozitiv medicul iti propune sa faci o alta analiza (amniocenteza) care e foarte preciza in privinta depistarii unor malformatii, insa prezinta u nrisc de avort spontan de 0,5-1%. Amniocenteza presupune extragerea de lichid amniotic cu o seringa din sacul embrional. Totul se face sub observarea la ecografie astfel incat bebe sa nu fie atins.
Eu nu am mai avut durerile-pareri de vineri si pana acum. Doar greata ma omoara inca (desi ieri, duminica, mi-a fost ceva mai bine).
Cici, si eu am foamea asta in gat tot timpul. La fel ca si tine mananc doar lapte cu cereale dimineata si apoi cand ajung la servici beau o cana cu ceai ca ma ajuta la greturi. Normal ca la 10 eu deja behai de foame. Pana la 12 imi termin toata mancarea de acasa: felul intai, felul doi (le iau la caserole), si 2-3 fructe. La 2-3 deja mie iarasi foame. Cand ajung acasa de regula mananc imediat, dar apoi pana ma culc nu prea imi mai trebuie mancare.
Pufymic, ce burtica mare ai la doar 13 sapt. Si eu care credeam ca am burtica mare pana acum. Dar constat ca esti total diferita de mine la forma burtii. Eu si la alex si acum am burta jos. Dar la tine umflatura e sus, imi pare nefiresc de sus. Nu dpdv medical, caci stiu ca unele femei o au sus si altele ma ijos, ci prin comparatie cu mine. Tu parca ai avea uterul in mijlocul burtii, asa se umfla ![]()
![]()
. La mine burta are forma unei jumatati de para asezata in picioare, adica cu partea mai gogonata in jos.
.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi