Mamici de sept-oct 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
cri19 spune:
Buna fetelor.Ati fost tare harnice azi la scris;cum a iesit putin soarele,cum aveti chef de vorba
.
Eu n-am fost asa de dezamagita de babyexpo ca voi;m-au fascinat hainutele de bebelani;atatea modele si culori frumoase.Cred ca dupa ce o sa nasc o sa investesc toate veniturile familiei in hainute, jucarele si alte prostioare care nu sunt neaparat necesare.
ALE,NICOLSTOY cred ca ne-am luat toate hainute din acelasi loc.
Eu mi-am luat costumasul de in roz si 2 tricouri mai scurte,unul alb si unul verde.
MARTHA78 eu am facut prima dozare de anticorpi la 6 sapt. si mi-a zis ca trebuie s-o refac la 16 sapt.
ANDRA 2005 eu am luat oscilococcinum si ser efedrinat 1%(picaturi de nas);nici una n-are nici un fel de contraindicatii;poti sa le iei linistita.
GRIPO gata,ai scapat de moderare;primele 10 mesaje sunt moderate.
TRY ce mai faci?N-ai mai postat de ceva vreme.Sper ca e totul ok si nu mai ai dureri de burtica.Da-ne un semn de viata!![]()
PUFYMIC SI OSNA ce burtici dragute aveti.Eu inca nu-mi dau seama cat e burtica din cauza de bebe si cat din cauza de grasime;spre ghinionul meu am deja 79 de kg.
si ma gandesc cu groaza cat o sa fiu pe la 36-40 de sapt.Cand o sa am timp o sa pun si eu poze cu mine;nu de alta,dar cand aveti moralul la pamant si nu va mai simtiti bine in pielea voastra ,sa va uitati la mine si sa va treaca supararea 

ANDRAPG poate ar trebui sa intrebi si tu lucruri mai uzuale daca vrei neaparat sa-ti raspunda cineva;in afara de TRY care are ceva cunostinte medicale,restul nu ne pricepem cine stie ce;dar ca sa nu te mai superi o sa incerc sa-ti raspund la urmatoarele intrebari,chiar daca nu stiu despre ce vorbesc.
Azi noapte cred ca am simtit bebele cum misca;dar nu sunt sigura ca n-am visat totusi.O sa fiu mai atenta de acum inainte la ce se intampla prin burtica,ca poate s-a hotarat si bebele meu sa-si faca simtita prezenta.
14 fix
cricri
Cricor spune:
Mexxa, triplul test e un test screening a malformatiilor de tub neural, trisomie 21 (sindrom Down) si trisomie 18 pentru bebe. Iti ia sange tie si masoara valorile a 3 proteine (sper sa nu ma insel), se face in perioada 14-21 saptamani de sarcina. Rezultatul testului iti indica probabilitatea ca bebeul sa aiba unul din defecte. Testul asta are o rata destul de crescuta de rezultate fals pozitive. Un rezultat pozitv nu inseamna neparat ca bebeul chiar are ceva, este doar o probabilitate, trebuie facute investigatii ulterioare: amniocenteza.
Edit: scuze, nu vazusem ca ti-a raspuns Try deja.
Try, eu ziceam de medicul de familie ca poate sa te trimita si el la ecografie. Badmos e ginecologul, nu? Stiu ca el nu te trimite ca nu-s impresionabili ginecologii astia, medicii de familie ii mai convingi.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
cri19 spune:
MEXXA infectia urinara e foarte frecventa la femeile insarcinate.Eu v-am scris acum vreo luna ca am avut si eu (si inca mai am).Nu te panica,n-are nici o influenta asupra sarcinii;doar ca e neplacuta din punct de vedere simptomatic.O sa ai voie sa iei antibiotice ca s-o tratezi din sapt.15-16,asta daca o sa considere dr. tau ca e necesar.Mie a zis c-o sa-mi dea antibiotice doar daca o sa-si faca din nou aparitia durerile in timpul urinarii;daca nu,merg asa pana nasc fara nici un fel de tratament.Daca te ustura cand faci pipi poti sa iei URICOL;e un dezinfectant care n-are contraindicatii si care amelioreaza simptomele.
cricri
cri19 spune:
NOKIA si mie acelasi mesaj mi-a dat si nici eu nu ii dau niciodata logout.Cred ca mai oboseste si site-ul asta din cand in cand;si la cate femei vorbesc pe aici e de inteles...![]()
![]()
![]()
MEPHALA eu am intrat pe site la Medsana,pt ca acolo o sa fac tridimensionala si costa 2.500.000,dar nu mai stiu daca era pret cu poze si caseta(cd) sau fara.Intra si tu pe net la centrul medical la care o sa-ti faci eco si cauti acolo pretul,ca toate au si pagina cu preturile analizelor si serviciilor.Sunt cam scumpe;eu vroiam sa mai fac una pana la cea programata(26 aprilie) pt. ca nu prea mai am rabdare pana atunci;vreau sa aflu mai repede daca e fetita sau baietel,dar la preturile astea cred ca o sa-mi infranez curiozitatile 
14 fix
cricri
cri19 spune:
Am primit un mail pe care vreau neaparat sa-l vedeti si voi.Textul l-am copiat,dar nu stiu daca si poza:
> Aceasta este cea mai fantastica fotografie facuta vreodata.
Fotografia
> a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de
> coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a
23.
> saptamana.
> Fotograful nu se gandea, ca va realiza cea mai importanta fotografie
> din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de
> coloana.
> In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei,
> efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din
> orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in
> care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul
> medicului.
> Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul
> argument impotriva legalizarii avortului.
> Manuta care a cucerit intraga lume, este al lui Samuel Alexander,
care
> s-a nascut la 28 decembrie, anul trecut. Daca ne gandim, ne dam seama
> cat de vulnarabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca
fatul
> nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l
> opereze in interiorul uterului. Dupa operatie uterul a fost inchis la
> loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.
> Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie
din
> domeniul medicinii. Samuel este cel mai tanar pacient care a fost
> supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o
> zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de
data
> asta in afara uterului mamei.
>
>
Attachments Attachment scanning provided by:
Photos:
Save to Computer
Save to Yahoo! Photos
ATT00011.jpg(41k) [View]
Save All to Yahoo! Photos
14 fix
cricri
cri19 spune:
Nu stiu ce sa fac ca sa vedeti poza de la mail-ul care l-am copiat.Am pus poza in yahoo,dar nu reusesc sa-i dau share ca sa vedeti si voi.Care va pricepeti invatati-ma si pe mine,ca eu m-am intalnit de curand cu "tehnica" si sunt mai toanta se pare.
14 fix
cricri
pufymic spune:
Nokia si eu am patit la fel ca tine....am constatat ca nu sunt logata cu toate ca eu nu ma deloghez niciodata!
Mexxa imi pare rau ca ai facut infectie urinara....dar nu-ti fa griji ca se trateaza, chiar si in sarcina, si fara urmari pentru bb!Eu pentru a evita infectiile urinare(care sunt f. frecvente in sarcina) beau multa apa 2-3l pe zi) si e totul ok!La fel am procedat si la prima sarcina si nu am avut probleme de genul asta!Sanatate multa!
Gripo lasa ca de acum te vedem si pe tine!![]()
Pupici!
Ioana
(14+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Mexxa, si eu stiam ca infectiile urinare in sarcina se pot trata chiar si cu antibiotice daca este nevoie. Nu este cazul sa intri in panica.
Multumesc, fetelor, pentru incurajari. M-am intors de la echo cu vesti foarte bune. Bebe are 53.3mm (cat pentru 11 saptamani si 6 zile, cu 4 zile mai mare decat varsta conform UM). Inimioara ii bate cu 167 batai pe minut. Avem ochisori si gurita (zici ca este un mic extraterestru), foarte activ (dadea din manute si din picioruse). Dupa parerea lui T. este un bebe foarte frumos crescut. Tati este in al noualea cer.
Din pacate, nu am poze ci doar un filmulet foarte mare, pe care nu pot sa il download-ez ca sa il vedeti si voi.
Adriana
Vine barza
Pozici