Mamici de sept-oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Mama cat a-ti mai scris zilele astea,super harnicute.Noi am ajuns sa doar o data pe zi nu avem insa fixa ora.zilele astea am fost harnicuti am facut curatenie prin casa si datorita faptului ne-am trezit cu durere de sciatica o minune,azi in schimb am spalat ,calcat
ceea ce nu am mai putut face de o luna.Am scos cutu in parc 3 ore cu o prietena cu un bebe de 6 luni,doamne ce era Moghiorosul plin cred ca mii de carucioare.Super frumos.
Aramona mercic ptr raspuns da e aceiasi Dr de care zici si tu.Mi-am facut programare pe 12 mai atunci voi avea 20 saptamani.
Pufymic ce scumpa esti cu burtica aia nazdravana.
Floricika Drum bun sa te intorci cu bine.
Fetelor nu va mai suparati daca nu primiti totdeauna raspunsuri,nici eu nu le primesc intotdeauna pe toate, dar imi dau seama ca nu aveti de unde sa stiti la fel ca si mine si incep sa caut pe google sau la fetele care sunt mai mari ca noi ca sarcina si probabil au trecut prin asta.Oricum sunt fete care sunt cunoscatoare in cauza si fac tot posibilul sa ne raspunda si vreau sa le multumesc si sa le dea Dumnezeu numai bine.Eu raspund la ce stiu sau la ce am trecut deja.Nu am de unde sa stiu prea multe ptr ca e prima sarcina,dar incerc pe cat posibil sa m-a documentez.Decat sa va scriu prostii mai bine tac,cred ca e mai corect asa.
In ceea ce priveste stranutul si eu stranut si in fiecare dimineata m-a trezesc cu o nara infundata,cu sau fara secretii nazale,plus o fragilitate a vascularitatii nazale (firisoare de singe ies cand suflu nasul)am citit ca se numeste "rinita alergica a sarcinii" nu este o alergie ci o stare specifica acestei perioade si poate sa tina 9 luni,se remite spontan dupa nastere,nu are tratament specific se poate ameliora prin abur cald sau inhalatii caldute cu ceai de musetel.Toate astea sunt normale.
Maine m-a duc sa-mi fac bitestul.Speram bine o sa am raspunsul in 4 zile.

Va las acum ca am trancanit o gramada.

IO12+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Stranut si eu mai des de la un timp, dar uite ca nu am pus asta pe seara sarcinii. Acum duap ce-ati povestit cu toatele ma gandesc ca are o legatura pe undeva...

Cri, nu am cunostinte medicale (ca sa nu inteleaga fetele altceva si sa astepte de la mine raspunsuri care nu le pot da), am doar multe informatii legate de sarcina si bebelusi. Fiind la a doua experienta normal ca multe-mi suna cunoscut .
Am vazut si eu poza si povestea din spatele pozei cu pricina, insa n-am linkul (s-a postat la grupul de mamici unde-s cu alex).

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

http://photos.yahoo.com/dima_crstn/my_photos

14 fix

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

In sfarsit am reusit.Daca o sa va uitati o sa fiti impresionate!
Este prima poza.

14 fix

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Cri tre sa te dezamagesc. Nu se vede nimc, mai incearca si nu iti pierde nervii

Fetelor, voi vb de stranutat. Sa vedeti ca asta nu-i nimic pe langa carcei, care vor veni mai tarziu, cand burtica-i mai mare. Eu am patit-o rau de tot la a 2-a sarcina. Saream noaptea din pat de durere si ma plimbam prin casa, e groaznic. oare de ce trebuia sa-mi amintesc

Fug la nani ca maine am o zi grea si super stresanta. Tineti pumnii stransi ptr. mine, va rog

Alina, 9 sapt+4zile

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Neata burticute si bebei frumosi!
Am o singura intrebare: eu am inca zile cand ma simt obosita moarta, chiar daca dorm noaptea, ma trezesc obosita. Voua vi se intampla la fel?Mai ales ca nu mai sunt in primul trimestru de sarcina.
Va pup!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
revin cu link-ul asta "imprumutat" de la mamici de noiembrie- decembrie, poate n-ati reusit sa-l vedeti, eu fiind atunci in perioada de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burticutze!

Gripo si eu sunt la fel!Rupta de oboseala!E tare aiurea dar va trece si perioada asta....si parca ma lasase o vreme....
Multumim pentru link!

Nokia nu le mai povesti de carcei si alte cele ca le sperii pe bietele burtici care sunt la prima sarcina....si poate nici n-o sa treaca prin faze din astea....eu cu tot ce-a fost la prima sarcina sunt optimista si cred ca acum va fi altfel, adica muuuuuuuuuult mai bine!

Restul fetelor cum va simtiti?

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna dimineata burtici.

Va multumesc pentru uraririle voastre de sanatate, sa stiti ca in mare raceala mi-a trecut, deci urarile voastre au ajuns la mine.

Pufymic, Laliq, Ignatica, Georgeasca, Floricika, Cri19 va multumesc mult pentru sfaturile date, chiar mi-am notat in caz ca racesc iar sa stiu ce pot lua.

Cici felicitari pentru primele miscari ale lui bebe.

Floricika drum bun la Timisoara.

Fetele, sint cam grabita acum, deci nu am timp sa scriu la fiecare in parte asa cum mi-as dori.Dupa 3 zile de raceala nu am facut nimic in casa iar acum e o vraiste de nedescris.Deja ma simt cam vinovata ca in loc sa ma apuc de curatenie stau pe net, dar oricum mi-ati lipsit zilele astea, de acum nu mai scapati de mine in fiecare zi.

Eu de greturi tot n-am scapat, bine macar ca ma lasa citeva ore pe zi si pot minca si eu cite ceva.O alta chestie suparatoare este ca ma dor sinii, aproape ca nici nu mai dorm pe burta din cauza asta.Ieri am avut pofta de salata verde cu ridichi si ceapa, dar cind am vazut preturile de la piata, am renuntat rapid.Astia chiar nu se gindesc ca nu da nimeni 30-40 000 pe o salata verde?

Gata, mi-am spus si eu ofurile, ma duc repede la treaba.

Mai arunc eu un ochi pe la voi sa vad ce faceti mai tirziu.

Sa aveti o zi frumoasa, plina de soare si bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ieri m-am simtit si eu foarte obosita desi duminica am dormit foarte mult. Dar ma gandesc ca incepe si astenia de primavara, poate si pe voi va afecteaza

SEPHORA si eu am avut probleme cu stersul nasului cu sange. Dar mi-a trecut acum. Eu am pus un vas cu apa sub calorifer ca m-am gandit ca-i prea uscat aerul noaptea in dormitor.

Aseara am avut niste arsuri groaznice, e prima data cand ma confrunt cu asa ceva. E adevarat ca am mancat struguri si dupa acea taietei cu lapte , numai eu stiu sa fac combinatii de-astea trotil. Dar m-am simtit foarte rau, nu stiam ce sa m-ai bag sa-mi ameliorez senzatiile. Voi stiti ceva remedii cand se intampla asa ceva?

Vauva 17+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput