Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 9
doruletz spune:
sabinutz, si noua ne e dor de tine dar noi te pomenim in fiecare zi fiindca ratzusca a devenit principalul mijloc de linistire a cupiilor! Chiar in crize de urlete respectiv behaiala are efect miraculos, imediat incep sa râda cand macane!! Cand vin p'acolo o sa mai iau vreo 4 sau 5 animale d'astea
muhahaha vikinga, bine ca trimisasi de 3 ori PM-ul ca oricum io nu-l primii nici macar odata!
merci de sfaturi, mihaela si sabina, si io incep sa ma gandesc serios la posibilitatea de a lucra o vreme 4 zile din 5 asa cum fac multe femei pe aici... In plus asta ar mai reduce din cheltuielile pentru nounou care pana la urma nu e foarte ieftina nici macar asa, impartita la doi cupii (am facut calculele si va trebui sa platim cam 800€/luna cu tot cu taxe). O sa ma mai gandesc, poate ca ar fi o solutie buna pentru cateva luni d'acu incolo.
restu' pe unde umblarati azi?
Sabina spune:
aaa, ce ma bucur ca i-a placut:) si ca ii place;00)
pup printesa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
'neatza!
mihaela
da' ce-ati sarbatorit? aniversarea casatoriei cumva?
sabinatinem pumnii! la fel si pentri lilutz nici lista de emoticoane nu merge
doruletz cred ca varianta sa lucrezi patru zile e buna, pentru ca ai mai mult timp cu gepetutza (fara behaituri) dar pe de alta parte de economisit nu stiu daca economisesti ca ce castigi neplatind-o pe nounou, pierzi la salar (ba chiar mai mult) ... io nu pot nici macar sa ma gandesc cum ar fi fost sa merg la serviciu cand al meu avea nici sase luni, am stat acasa pana a avut un an si atunci a venit bunica-sa, si atunci mergeam la scoala deci doar juma de zi, a inceput gradinitza la doi ani ... aici nici nu sunt crese, ca deh, noi avem concediu mai muult ... da' cu lasatu' la gradinitza e o alta poveste la fel de dureroasa ... na' ca te incurajai pentru cativa ani inainte :-) si io vreau sa stiu cine is nasii, pe care probabil ca sa-i identific va trebui sa dau un google :-)
aseara am vazut un documentar destre scientologi, martorii lui Jehova, www.tv3.se/images/stories/TV3/45_minuter/45min_pgm4_420x200%20copy.jpg" target="_blank">The Partridge Family Temple, Kabbalah si o secta din Suedia. Carola, castigatoarea despre care va spuneam inainte face si ea parte dintr-o secta, Cuvantul vietii
doruletz spune:
neatza
adela, ai dreptate, financiar n-as castiga nimic lucrand 4 zile din 5, dimpotriva... Doar stresul meu poate ar fi mai mic. nu trebe sa-i cauti pe nasici pe gugal, intreaba-l pe pescar
Ce ziceau in documentaru' ala sectant? Ca e multa lume nacajita si p'acolosha pe la suedeji?
Lilutz, tu pe unde mai umbli? nu iesisi dintre mozaice?
aci veni Sharon Stone sa critice guvernu'! Cica pana si o blonda ca ea isi da seama ca legea aia impotriva careia se bat astia pe strazi de fro 2 saptamani e proasta! (asa si e, legea zice ca pentru tinerii pana in 26 de ani 'perioada de proba' sa dureze 2 ani timp in care pot fi licenitati fara a li se prezenta motivul )
mai viu io, ma duc s-o duc pe Gepetutza la Polin
iileana spune:
Of. Tristetze mare.
- aviara a ajuns in Ilfov
- azi se termina (la noi) Six Feet Under, ultima chestie la care ma mai uitam si eu...ce-o sa fac de-acuma?
Va suparati daca va zic un banc?
CONVERSATIE RADIO IN OCEAN
Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995.
Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea.
Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea.
Americanii : Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia.
Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia.
Americanii: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN, AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS.
Canadienii: Noi suntem un far... Voi hotariti.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Pegasis spune:
Multumesc pt gindurile bune . Sintem un pic mai bine, fara febra, cu tuse, ne-a revenit pofta de mincare... Ne refacem (si io pe linga ea...) Sabinu, asta n-a fost de la gradi luata.
Am imbatrinit cu 10 ani pe putin in ultima saptamina.
Fetele, link-urile de pe prima pagina, unde e intreg history-ul nostru nu merg...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Veve spune:
Iileana banc!
Carmen,toata arhiva are problema asta!Triunghiu' bermudelor p'acolo
Narancea,welcome back! Io n-am putut vedea killarirea ananasului
Si nijte poze de la www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&SID=76798&Show=Y" target="_blank">chef...
Pup iu all!
PS Mulumim pentru urari!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
mihaela_s spune:
adeluts, yep! de la casatorie ni se trase!
multzam de urari!
iileana, asta ma intrebam si eu...ce mai vad la tv?? eu am pierdut episodul de sapt trecuta, sper sa reusesc azi sa-l vad...
asara am miorlait putin la Evita, aceea cu Madona in rolul pp...nu'sh de ce m-a impresionat asa...oare vocea lui Banderash???
Hehe, azi se bucurau colegii ca venira berzele, probabil cu aviara cu tot! Ca sa o avem si noi!
pupi! muah
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
ocebine spune:
La Multi Ani Kroko...bagai okiu' la poze...
Am vizionat ananasul impreuna cu Alex dupa care l-au apucat si pe el veleitatile de bucatar si fugi cucoana la colt sa cumperi ananas pentru plod sa vaza el "pe viu" cum merge chestia. Dupa 3 taieturi..."a taiat-o" la camera cu jucarii si din mers mi-a transmis cind sint gata sa-i pun in castronel vreo 2 felii.
Diseara merg la ultimul control (m-au sucit pe toate partile posibile pina acum). Ma operez la nas...fac sinuzite, dupa sinuzite, migrene, dureri de fata (sub oki). Am nasul rupt din copilarie si in ultimul timp respir din ce in ce mai greu. La CT scan s-a vazut ca de fapt am o deviere foarte nasoala de sept (mai mult de 60% pe amindoua partile), plus sinusurile varza de infundate. O tot amin de 2 ani si acuma m-am facut mai barbata asa ca luni
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Adela99 spune:
ocebine tinem pumnii, luni
veve facurati chef nu gluma si te pricepi nu numai la bucatarie ci si la poze
de azi dimineatza, vreau sa va spun ca ministra noastra de externe a fost obligata sa-si dea demisia ca urmare a faptului ca a decis sa inchida site-ul unui partid de extrema dreapta care a publicat caricaturile (stiti voi care ) pe la inceputul lu' februarie (in aceeasi zi in care au aparut pozele) de data fu rapida, nu ca in decembrie anu' trecut cand cu tsunami, ii trebuira cateva zile pana se deplasa la fata locului ... doruletz ai dreptate, multa lume nacajita si pe aici ... si daca tot vorbim de lume nacajita, revin la Carola noastra care e si predincant in secta ei si practica glosolalia (adica vorbeste neinteligibila, necontrolata in strae de transa)... acum cu "eurovisionul" national, avea vreo trei-patru persoane in jurul ei care ii opreau pe jurnalisti sa puna intrebari care nu aveau legatura cu eurovizionu' ca nu cumva sa spuna ceva nepotrivit ... ca avuse cateva iesiri in care a vorbit despre diavol si satanisti, ba mai zise ceva si de homosexuali care s-ar putea trata, samd
doruletz cum fu fara gepetutza? ea cum a reactionat in deplasare?
lilutz iti ducem doru'
edit: vazui ca scrisei ca o dislectica, da' nu mai corectez ca intelegeti voi oricum :-)