Scandinavii stiu DC... (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

ocebine multa sanatate, si stai linistita ca nu o sa-ti ia prea mult sa iti revii, prietena mea cea mai buna, aceasi problema, deviatie de sept, operata si foarte reusita operatia, ba mai frumusica decat inainte, stiut fiind ca operatiile la nas de obicei pentru deviatii de sept, reajusteaza forma nasului
vikule, pai mai intra si tu pe meseneu ca si mie mi-e dor de tine
doruletzul mey ce ochi albastri are alexutza, o frumusete zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
hai ca ajunse poienitza si pe pagina a doua.. pe unde umblati?!
anamaria, bafta, tinem pumnii!
veve, salivai din greu la tortul ala cu masinutza! vaz ca va distrarati frumos!
adelucci, gepetzica s-a adaptat f. bine, cre'ca asta daca are de mancare si un patutz de dormit ar sta oriunde. Io m-am adaptat mai prost ca m-am dus s-o iau dupa fro 4 ore .... Iar azi nici n-am dus-o ca paulin e racit, avu ieri febra si muci si zisei ca asta mai imi lipseste acu, dupe ce ca sunt stresata ca o las, sa mai fie si bolnava, imi pune capac

xeno, te pocaisi?

Iete alta acu', tot de la scandinavi: cica suedejii il arestara pe Donald Duck! Ziseram bine ca multa lume-i nacajita p'acolo pe la nord

da' adusca si yank pe unde mai disparura si ei?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

doruletz vreau sa'ti zic ca te inselasi cu moda acilea in paris.
Dimineata vazui pe cineva in fusta scurta in metrou! Ha!
...un barbat

adusca sint convins ca isi savureaza momentul de glorie. A fost numita de ortodoxe ispita. Asa ceva...compliment mai rar.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

copchii tinand cont de faptul ca ma asteapta un job solicitant care imi va umple timpul si spatiul eu va zic distractie placuta pe aici pe net, care aveti nevoie de vreo informatie despre mine sau sa ma cotactati bagati o intrebare la cuscra mea, Vikinga si o sa va lamureasca ea!!

va pup pe toti, aveti grija de poienitza sa udati florile si sa fiti la fel de interesanti!!

Lena, mama lui t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mai sa fie, chiar ca e primavara, daca nici voi nu mai sinteti in top 1 :)
Va pupez cu doooorrrr..... (si sa nu spuneti ca nu particip, io-s cu cititul din cind in cind, ca acu :) ).

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Aloha blonzilor

Ptr mine e mai greu sa prestez pe DC deoarece singura mea legatura cu internetu se f
ace printr-un telefon mobil(de pe el va scriu si acum) si e destul de complicat daram hotarat azi sa dau totusi un mesaj ca sa nu va topiti de dorul meu (sa vezi ce Vuittoane imi iau ca ma flatez singur).Maine plec spre Andorra si sper sa fiu acolo sambata,fac o singura escala la Zurich unde o sa dorm o noapte.Posibil sa trec si prin Paris sa beau o cafa cu Xeno si Doruleata dar nu promit.(greu e cu tastele astea,damn).Oricum va las cite un semn de pe drum iar cind o sa am iarasi computer revin in forta Moam,25 min mi-a luat sa scriu mesajul asta.Gata,va pupez si mai viu

Blondule,vroiai sa pari mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Veve, m-ai pierdut cu intrebarea de mai sus! or' mi-am pierdut io abilitatea de a descifra coduri, ori mi-am pierdut-o

ocebine, am si io unu' in familie cu nasul reparat. nu regreta deloc ca a facut operatia, desi ii era frica de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

breeee, chiar ati disparut ...
lena, imi pare rau ca nu mai stai p'acilea, poate totusi mai treci sa ne saluti, macar in weekend. Si io o sa incep serviciul de luni deci o sa-mi reiau vechile obiceiuri de scris mai rar...dar de scris totusi
hai yankule ca te dadusem disparut, bine ca detesi semne de viata ca acus chemam politia virtuala (adeca pe adela cu catalogu'). Da' pe adusca n-o ai cu tine? sau acu' ca a fost īnvestita cu asemenea titulatura (ispita i'auz-ia) nu ne mai baga in seama?!
xeno , fa o plimbare prin le Marais daca vrei sa 'aprofundezi' subectul...
Lilandaaaaa????

Gata, plec la plimbare.... singura de data asta ca kupilu' mi-l lasai iar prin vecini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Acilea-s bre
Amu' is acasa la ora asta, ca am tras chiulul la daneza...si ca sa vedeti ca nu glumesc cind spun ca-s cu pasarica mozaicata, bagati un ochi acilea, ca sa vedeti cu ce ma ocupez de luni incoace . Din fericire, io terminai capodopera, da' am pus dejtu' la ajutoru' colegelor. Miine avem licitatia si, sa vedeti c-or fi nebuni care sa dea o caruta de bani pe asemenea opere de arta!!! Asa ca ma duc sa pregatesc webu' pentru Joi si reviu pe miine seara cind ies din soc!!
va pupez pi tati care ati mai ramas..
lena, tie spor la lucru!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vad ca majoritatea intrarati in greva forumista, asa ca fac si io greva si nu mai scot catalogul ... sa vedem ce-ti mai citi :-)

in Big Brother-ul de aici se pare ca una a ramas insarcinata, da' nu se stie exact cu care din cei doi parteneri (nu, n-a fost sex in trei ... asta probabil urmeaza in Big Brother-ul urmator) ... asa ceva

Mergi la inceput