Scandinavii stiu DC... (109)

Scandinavii stiu DC... (109) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

ALBUMUL SCANDINAV

www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64589" target="_blank">(93); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64640" target="_blank">(94); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64743" target="_blank">(95); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892" target="_blank">(96); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">(97); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65252" target="_blank">(98); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65397" target="_blank">(99); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65924" target="_blank">(100); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66517" target="_blank">(101); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67035" target="_blank">(102); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67265" target="_blank">(103); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67733" target="_blank">(104); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68253" target="_blank">(105); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68801" target="_blank">(106); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69519" target="_blank">(107); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70342" target="_blank">(108); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71286" target="_blank">(109);

Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Bre,pai daca tot ai deschis alt sezon,baga si tu un text,o maslina,o atentie...asha ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

hai ca dau si io un semn de viata c-o povestioara dedicata lu' nenea iancu' care sigur o sa ranjeasca cu gura pan' la urechi pe la jumatatea ei:

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala
de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi
pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele
ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de
creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere
economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate,
ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat
costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul "5.000
euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga
perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu
rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final,
curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce
aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt
singurele creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

in rest pup doruleata si catalina revenite in forta, si sfatuiesc pe Alina (copiloiu') sa nu mai fie atat de sfioasa.
ireeeeeen, mii de scuzoiaie, da' intru rar pe net, iar cand intru ma apuc de giucat si uit de toate, te pupa babusca pe neuroni.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adusca

hai ca dau si io un semn de viata c-o povestioara dedicata lu' nenea iancu' care sigur o sa ranjeasca cu gura pan' la urechi pe la jumatatea ei:

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala
de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi
pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele
ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de
creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere
economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate,
ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat
costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul "5.000
euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga
perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu
rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final,
curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce
aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt
singurele creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

in rest pup doruleata si catalina revenite in forta, si sfatuiesc pe Alina (copiloiu') sa nu mai fie atat de sfioasa.
ireeeeeen, mii de scuzoiaie, da' intru rar pe net, iar cand intru ma apuc de giucat si uit de toate, te pupa babusca pe neuroni.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Nu bre,ranjesc si la sfarsit.La 200 de euro nu te poti astepta la cine stie ce performante,probabil ca alegerea e facuta din cauza bugetului.Nu toata lumea isi permite un creier nou.SH-urile sint la moda,de aia merg lucrurile prost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Aduscu, stai fara grija
Io-mi bag shoshonii- care nu-s mari, numaru 35, d-aia am dulapurile pline oki, ca atunci cin gasesc 35 shi-mi place, il iau, de frica sa nu ramin descultza, fiinca gasesc rar - deci, imi bag minusculii shoshoni in zodia mea de un pas nainte shi trei napoi, ca acu is la pashii napoi, lenuasa, dezumflata shi cuprinsa de-o sictireala totala. Am luat insa bunul obicei ca atunci cin' is la pasu nainte shi-am elan maxim, sa-mi fac repede-repede treburile pina nu ma dezumflu, asha ca acu is pregatita sa inshfac tzoalele de pus napoi in shifonier shi mashina de cusut, ca am de lucru cu gramada, ashtept numa sa-mi treaca lenea
Doruletz, bine-i revenit, inca nu m-am uitat pe poze, da o fac
Cata, iete d-asta nu vreau io sa ne-ntoarcem in tzara, mai ales ca prieteni prea multzi p-acolo nu mai am. Dar itzi urez shedere placuta shi cit mai putzin stresanta
Yank, fain rau bancu ala cu Sem Ting
Viku shi Adelu, lasatzi bre tzigarile alea, ca nu-s bune!
Restu lumii pup shi sa avetzi o seara faina

Edit ca-s aiurita rau: Sabinelu, felicitari!!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara scandinavi!Catalina si Doruletz bine ati ajunsDe ce nasi e vorba ca eu nu m-am prins, baga aici Copiloi poza.Bancurile superYank eu-ti dadeam cam cu 8-10 ani mai mult asa, las' ca-i de bine, barbat matur pe dinauntru si tinar pe afara. Pai nu asa vor toate femeile? Chiar asa, oare tot de la creierul ala scump barbatii se conserva mai bine:) pai n-ati vazut? Cica femeia e floare din toate puctele de vedere la 30 de ani si barbatul la 40 de ani cica e in topul existential. Si o logica tre sa fie, femeia care-si stoarce creierul non stop are figura mai concentrata asa, mai ginditoare, ca vb aia neuronii lucreaza din greu acolo dragii de ei si normal ca pe fatza sunt anumite expresii, no? Pe cind barbatul cu creierul scump si nou are asa o figura senina rau si normal ca nici riduri de expresie nu face:), eventualele probleme le rezolva instinctual nu ca femeia care le intoarce pe toate partile. Ca sa nu mai zic ca pina si orgasmul vine la femeie via cerebel, si de inteligenta ce e are de doua feluri, plus punctul G pozitionat frumos si "cu cap" la loc normal, nu ca la domni stim noi unde haha(mai ce gluma facu' natura asta). Sa mai zic ca orgasmul doamnelor e mai lung si mai intens decit al domnilor, pai normal ca tot de la creier se trage! Ca doamnele il folosesc:))Si uite asa terminam orice idee cu sexu'.Adelutz oare ne vom lasa si noi de pipat? Cine mai fumeaza aici? Si care mai are ginduri de lasat? Tu cit fumezi? Singura consolare e ca fumez tigari ultra light, nicotina 0.3mg, dar stiu ca tot un drac e.Noapte buna si pup you allVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

'na seara
multumesc pentru urari celor carora nu le-am multumit inca

am vazut-o pe Alexandra, am vazut-o pe Tatiana, n-am vazut-o pe doru', n-am vazut amandinele (care-s amandinele, alea cu "platosa" de serbet de cacao?)

sabina, succes la finalizat, adela, spor la cautat, catalina - nu stiu ce sa iti urez, dar daca asta ai vrut, atunci readaptare usoara, lena, mana usoara la scris scripturi (), xeno, am bagat bancu' la bancoteca, vik, sirenele scandinave nu fumeaza, bre!, lil', ce mozaic? ia sa vad!

mai viu

PS. veverik, linku de la 109 e ala de la 108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Catalina,ce sa zic?Sa fie intr-un ceas bun revenirea!Inteleg cum nu se poate mai bine ce-ai povestit tu pe-acolo;sa vezi daca mai stateai vreo 5 ani pe-aici cum ar fi fost.N-am fost socata,ma asteptam la toate cele,insa nu po' sa zic ca nu m-a deranjat intr-atat incat sa ma pun de cateva ori in gura cu impertinentele de casierite de obicei.Si io-s o fire foarte calma si bleaga;ma fura omu' pe fata si ma fac ca nu vad...Da la unele faze chiar n-am rezistat (de ex la billa,in fata mea la coada era o tipa,nu'sh ce natie ca vorbea engleza,care luase niste pliculete de cappucino parca,nestiind ca nu se vand cu bucata ci cu cutia-probabil gasise cutia desfacuta,normal;si vitica de casierita incepe sa urle la ea ca de ce lua alea asa,nu stie ca nu se vand la bucata?aia derutata dadu-n balbaiala,nu-ntelegea,se scuza nestiind macar de ce;era un baietas in spatele ei care stia engleza si i-a explicat,casierita vocifera ca ce-i vine aia si-i vorbeste ei in engleza,daca vine-n Romania tre sa stie romaneste...ma rog,o faza de toata jena;atunci n-am mai rezistat si-am intrebat-o si io daca facu ingleza la scoala si daca tot nu se sinchisi sa retina chestii de cultura generala macar chestii de bun simt sa-nvete...Ceva pe-acolo.La care nesimtita,neavand replica imi zice ca "si ce nu-mi convine mie"?Efectiv ma apuca rasu',ca nu ma asteptam la asa replica;i-am zis ca mie-mi convine asa si d-aia ma serveste ea pe mine si nu eu pe ea...phua ce m-am lungit)si m-am pus in gura cu respectivii.Ca sa nu mai zic c-am resusit sa ma cert ca la usa cortului c-o d-na prof.dr. dermatoloaga,dupa un milion de drumuri cu croko prin policlinici si spitale,asta doar pen' c-am indraznit sa ma duc fara pila si sacosa (doar taica'meu era prieten cu colegu' de cabinet al d-nei,da' am zis ca ma descurc si fara...sure!) si n-am acceptat sa ma frece ea cum vrea muschi' ei,doar pentru ca are tablita intimidanta pe usa.Ei,nu ma mai lungesc...Ideea e ca-n 6 luni de Romania m-am imunizat.Si cu-atat mai bine,pen' ca diferenta dintre paduricea mea din NH si LV e de la cer la pamant si-am fost neplacut surprinsa sa descopar si-aici chestii care-mi amintesc de casa
Dorulet,am vazut de-a ochi albastri superbi in pozele aleaaaaa,nu stiu de care sa ma-namorez mai tare,mai!
Jianule,imi intorsesi azi spatele,?E,las ca-ti vine si tie randu',blondule si tinerelule ce esti tu.Tre sa-mi prepari ceva special rau ca s'te iert....
Vik,io ...tot ultralights...numai uneori cand vine sotu' seara de la munci si-avem timp de stat la suete.Am fo' fumatoare inraita vreo 10 ani,m-am lasat 5 ani si as'vara-n romanika ma reapucai c-o pohtaaaaa...Am batut recordu de 3 pachete pe zi cand aveam activitate intensa.Acu' ma consider totusi nefumatoare
Iren,apropo de 35-u tau:am vazut azi doua perechi de sandalute MORTALE!Una Tommy Hilfiger cu niste cureluse albe subtiri si nijte flocirele minuscule colorate printre ele si-un sabotel cu toc gros inalt si-un pic de platforma de pluta...amandoua 35!!Io port 36!Si la niste preturi ridicole 25-35$
Si gata!...ma'c la Pup iu oll!

PS Arborik,modificai!Senchiu!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

azi am avut apucaturi detectiviste (sorry, veve, n-am putut sa ma apzin )
asa ca lena, am mai descoperit ca pastilele alea galbene cu inimioara nu erau ecstasy, ci aspirin low dose. erau "drogurile" bunicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Aspirinaaaaaa.....ce dezamagitoooor...

Oameni buni, poate ca sufar eu de mania persecutiei si de scenarita, dar....imi pare, ashea, ca vremea asta de toata jena si in totala neconcordantza cu anotimpul s-a instalat in Bucuresti o data cu venirea lui Yank. O fi karma lui proprie si personala, ca prea i se intimpla numai lui toate...
Numai eu am observat asta???..

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Veve, cum shtii tu sa faci inima rea omului Dupa ce ca acu cc caut peste tot opicutze d-alea de aratashi tu, de la Tommy H., shi nu gasesc, ma mai bagi in boale shi cu papucii 35 Mah, zicetzi-mi shi mie, ca-s nelamurita, de ce gasesc 35 numa la producatorii "de firma", care au pretzuri duble fatza de ajtialaltzi cu produse exact la fel de bune, da n-au brand?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput