Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 8
iileana spune:
Cu oaresce intirziere, salut pe aceasta cale:
-pe croko de Veve: la multi ani!!!! si
-ananasul facut mileu (filmuletzul o sa-l salvez la favorite, linga www.hotnews.ro/articol_37552-Cum-sa-impaturesti-tricoul.htm" target="_blank">febletzea mea , si se cheama ca am ce exersa vreo 5 ani de-acu-nainte in duminicile ploioase)
-echinoctiul de primavara (care primavara chiar se pare ca e pe-aproape, intr-o luna-doua vine si ea...)
Numa' bine!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
xenocid spune:
echinoctiul da este un motiv de sarbatoare. In primul rand pentru ca spre deosebire de iepuras exista cu adevarat.
Al doilea motiv ar fi ca noptile si fustele se scurteaza accelerat.
Alin
*segmentation fault*
Sabina spune:
nu stiu altii cum sunt, da eu, cum da caldura, cam lungesc fustele;-) iar inainte sa traiasca pantalonii;)
probabil ca alin se refera la paris?
muah.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iileana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
probabil ca alin se refera la paris?
Cum altfel, in Ziua francofoniei?
Zisera astia la radio ca azi e si Ziua Internationala de Combatere a Insomniei.....
si pentru asta!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iileana
Zisera astia la radio ca azi e si Ziua Internationala de Combatere a Insomniei.....
Asta nu prea are sens. Trebuia sa se cheme Noaptea Internationala de Combatere a Insomniei
*segmentation fault*
iileana spune:
da, prilej de pina spre dimineatza....
doruletz spune:
Ce se intampla bre cu ora de pe forum o lua inainte?
Ziua contra Insomniei? io as fi sarbatorit una contra somnolentei ca as dormi nonstop! Si a francofoniei pe deasupra, astia nu zisera nimic p'aci, bine ca mai aflai si io de la voi.
haha, xeno, pai degeaba astepti sa se scurteze fustele pariziene odata cu echinoctiul de primavara, vei fi dezamagit, p'acilea se lungesc hainele vorba Sabinei. Poate doar prin rulotele din Bois de Vincennes sa mai fie ceva sanse de minijupe.
Julia, ma bucur ca ne gasiram verisoare, si pe matuse-mea tot Lucy o cheama!!
acu' pleca Fransoaz cu Polin... Fratilor, cred ca trebe sa zic merci de gepetutza silentioasa ca uite cupilu' astalalt behaie toata ziulica, nici nu plange, nici nu gangureste, doar face ca un ied, beheheee, beheheee!! Si numai intr-o behaiala o tine, asa cevaaa Si muma-sa ca sa scape de el vrea sa-l tina numai aci, adica sa nu facem jumi juma timpul, o zi la noi o zi la ei, ci sa fie numai aci ca cica e obosita de atâta behaiala cata a incasat pana acu' (behaie si noaptea din cate aflai!!) Parca vad ca sptamana asta o sa-mi puna nervii la incercare de o sa-mi doresc sa reincep serviciul mai repede
mai viu
mihaela_s spune:
Ce-ati facutara cu ananasul narancik-ului(pe care-l salutez cu drag )???? Mie nu mi-ati mai lasat???? io n-am reusit sa-l vad
Eu am lipsit motivat...am fost in we la maman, a fost tare bine...
Apoi azi avem si noi un eveniment de sarbautorit, asa ca va invit la . Noi am mancat o prajitura-asta pentru minorele familiei-si acum asteptam sa vina ora de culcare ca sa petrecem si noi astia mai marii .hehehe
croko mic, sa cresti mare si voinic!
dorulets, intoarcere si reacomodare placuta la job. Io nu stiu ce inseamna sa-ti lasi bb-ul asa mic timp de 8 ore, asa ca sfaturi de rezistenta n-am sa-ti dau. Poate doar sa-ti ocupi mintea cu cat mai multa treaba... dulci.
carmen, sanatate Anei!
sabinuts, bafta la descifrat limba incalcita! Si bafta la compozitii!
pe restul va pup apasat!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
am citit povestirea! mie mi-a placut f mult...postmoderna...dar cu gust...are imaginatie tipul..si mi-a folosit f f mult la germana.
acu tre sa ma apuc de referatul de doctirat.
bagati niste galerie...ca fac pe mine de frica.nu stiu de ce.ptiu.
Doruletz...mi-e dor de voooooooooooooooooooooooooooi!!!
eu revin cu sfatul meu...incearca sa stai mai putin la servici primele zile.sau sa te intorci la pranz(desi e cam obositor...dar foloseste) te vei obisnui, sa stii.
Carmen, cum mai sunteti?
Miha, sarbatorire placuta
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Buna seara scandinavi!La multi ani Kroko, Veve sa-ti traiasca baiatul!Doruletz sorry cred ca ti-am trimis mesajul PM de 3 ori, adica raspunsul, chiar atunci mi se bloca si forumul si tot, la mine nu a mers tot weekendul. Asa daaaaaa nasiNN bun revenit, torn aici un martini alaturi de ananas. Ce gratie si maiestrie acolo!Sabinule am sa urmez sfatul. Profa mea preda germana la scoala generala, asa ca are multe povestioare si chestii de citit si de comentat pe marginea textului numai asa pt copii, de-am invatat toate pasarile si gindacii si plantele Asa ca ce ziare sa citesc, ma bag doar maxim la gazeta scolii:))Insanatosire copiilor scandinaviLenaaaaa unde esti, mi-e dor de tineee!Pup you all:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)