Scandinavii stiu DC... (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid
Oricum weekendul viitor mi-am luat liber. Trebuie sa ajung sa-mi vizitez www.mnhn.fr/museum/foffice/tous/tous/GuideDecouverte/lieuxVisiter/LieuxAVisiter/FLieuAVisiter.xsp?AE_ID=202&ID=218&INFO_ID=28&LIEU_ID=176&MAN_ID=277&SITE_ID=1&idx=6&nav=liste" target="_blank">rudele din Paris. Ma ingrijoreaza in mod deosebit matusa Lucy . Ultima oara cand ne-am intalnit arata destul de slabita.

Asa ca daca sinteti de acord, sambata, duminica poate ne vindem sufletul pentru o cafea si'un gateau.

xeno, no, acu' dupa ce ti-am vazut rudele, imi dau seama ca masa ta (care stiintific vorbind, nu-i tot una cu greutatea) e cestiune ereditara Da' tu inca frantuzesti???
doruletz, pai cum incepi, frate, serviciu' la sfirsitul lunii??? Ce nu-ti mai detera aia inca o sasptamina-hai doua, liber, pin'a la vacanta de Paste??? Alexandra e o dulceta in postura de catwalk girl...iar colegu' e si el un dragut!!!
mara, da' di ce l-ai suparat pe Tudor???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

neatza l'amiaz!
La multi ani croko

pe mine ma scoase gepetutza din depresie , ca frumoasa mai e! nu ma mir ca Paulin ii face curte, da' vad ca ea face pe indiferenta - asa cum ii sta bine unei domnisoare :-)

narancea da' stiu ca ai rabdare nu gluma si un cutit buun! ma asteptam sa te tai cand caratai cu cutitul spre tine pofta buna! ce ati servit langa?

la noi a fost finala pentru Eurovision si a castigat www.carolaonline.com/imagine/" target="_blank">Carola cu melodia Vesnicie (care mie nu-mi place) tot ea a reprezentat Suedia si in www.carolaonline.com/imagine/categories.php?cat_id=41&sessionid=c631b08f43a0e007c56dffe9c19253de" target="_blank">’83 (cand ia locul trei) si in www.carolaonline.com/imagine/categories.php?cat_id=42&sessionid=c631b08f43a0e007c56dffe9c19253de" target="_blank">’91(cand castiga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha, hai ca ne scoasa varu' narancea si ananasu' lui din amoreteala duminicala!

xeno, ma gandii io ca vrei sa-ti vizitezi rudele . Las ca Lucy e tinerica, da' pe unchiuletzul Tomai il vazusi zilele trecute la televizor? Ii luara astia interviuri pe France2, facura si un film cu el. N-are decat fro 7 milioane de ani, e nitzelus mai batraior decat Lucy. Ramâne deci pe weekendul viitor, ne vedem la un gâteau cu smoala incinsa

Lilutz, gata, din pacate imi termenai toate concediile... si pe mama concediilor o luai. Nu mai am, trebe sa ma intorc la munca Da' cand e Pastele p'acilea pe la vest?

Adelucci, Gepetutza multumeste de complimente. Stiu ca la voi acolo e mare taraboi cu eurovisionu', anu' trecut cand fuseram noi in vizite taman alegeau candidatu', era o frenezie. Aci trece neobservat, candidatii sunt toti debutanti si amatori, acu o aleasara pe una de opspe ani, coafeza pe la tzara pe undeva. O melodie urata rau!

iren... multa lume nacajita ....

Mai viu io, mergem la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cica la muzeu ghidul le spune: Aici avem scheletul lui Lucy o femela de Australophitecus afarensis in varsta de 2.000.007 ani.
Bine bine, intreaba un vizitator: dar de unde stiti ca are exact 2.000.007 ani.
-Simplu, zice ghidul, cand m-am angajat eu aici acum 7 ani avea 2.000.000

Citind eu mai pe diagonala asa, am aflat de la alt topic ca a revenit Narancea - Aloha!
Ce ti-e domne si cu rezumatele astea, ti le face cine nici dracu nu te astepti.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neata!
xeno, ce coincidenta, Lucy e si matusa mea!
narancea, am dat nota ananasului

mai zic o data "la multi ani" lu' crodelu' de veve

adela, de ce depresie?

carmen, ce face Ana? a trecut febra?

io duc azi cupilu' in parcul de distractii, ca doar e ziua mea libera, n-o sa stau sa ma odihnesc, nu?

viu curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iren

Xeno, www.resursadefun.ro/gi33_Doamne-ajuta-ne.htm" target="_blank">ete ce gasii pentru tine

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid
Citind eu mai pe diagonala asa, am aflat de la alt topic ca a revenit Narancea - Aloha!

Mai aveam o tira si ceream ajutor de sustinere detectivista de la arborica....cind citii mai bine replica matale

quote:
Ce ti-e domne si cu rezumatele astea, ti le face cine nici dracu nu te astepti.

....si gasii!!! Si io care ziceam ca numai noi, astia, din nord avem depresii

Citii presa si nu ma pot abtine sa nu va impartasesc:
1. Adeluctza, danejii mor de invidie ca suiedejii tai opereaza la stomc cupiii obezi si zic ca-i numai o chestiune de timp pina incep si ei interventiile astea
2. yank, io-te acilea propunere de afacere pe e-bay, de unde poti sa te improprietaresti cu un oras in California. Unde mai pui ca-i mai ieftin ca ccc castelul Sabinei Cica fostul proprietar o cumparat orasu' in 2004 cu 700.000 de parai
3. Musulmanii din Sierra Leone s-au trezit si ei azi dimineata si au purces la proteste impotriva desenelor lui Mohamed...
Gata...va pupez ca nu stiu cind oi mai intra saptamina viitoare. Sa fiti cu minti

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Gata! Mi-am luat curaj sa scriu pentru prima data.
Probabil in topicul gresit, dar ...

Incep prin bine v-am gasit! Citesc acest forum de aproape 2 sapt si am reusit sa termin doar subiectul "Viata in Germania".Sper ca nu am ratat ceva. Pot spune ca am cunoscut putin pe fetele care au scris in acest topic.

Acolo trebuia sa incep sa scriu. Of. Nu stiu daca pot zice varianta scurta la de ce am ajuns pe forumul asta. Cautam pe google un loc de distributie pantofi. Cu asta ma ocup: am un magazin de pantofi in Sibiu. Primul thread pe care l-am citit aici a fost despre fetele care traiesc pe picior mare si care se plangeau ca nu gasesc decat scump. Daca ajungeti la Sibiu va ajut eu.

Am scris aici prima data pentru ca intreba Irene cred de ce se fac 35 numai de firma:) Pot spune explicatia spaniolilor de unde aduc eu pantofii: sunt putine femei care au marimea asta si brandurile mari comanda aceste marimi (35-42) din obligatia, ca se existe. Ciudat e ca niciodata nu raman cu ele. Oricum cu 35 nu prea cred ca gasesti nimic in perioada reducerilor nu? Daca ajungi prin Spania exista un lant de magazine "El Corte Ingles" care vinde si marimi de pici:)

Altceva... ufff. Eu sunt sibianca si cel care a sagetat inima mea joaca handbal profesionist in Germania, langa Hamburg. De aia zic ca ar fi trebuit sa scriu acolo.Oricum, va multumesc fetelor pt informatii. Mi-ati dat o lista buna de motive pro si contra cand va trebui luata decizia: Hermannstadt sau Hamburg?:)

Nu aruncati cu pietre ca nu am nimerit topicul va rog. Imi iau curaj sa scriu de 1 sapt.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Gaby, bine-ai venit
Merci de raspunsu cu pantofii, kiar azi am comandat o pereke de espadrile cu talpa inalta, dragutze shi ieftine , n-am nevoie de ele da numa asha, de satisfactzie ca gasii ceva dragutz, mic shi mai ieftin
Raspunsu la intrebarea ta nu-l shtiu, du-te shi cata "viatza in Germania", iar fetele o sa-tzi raspunda in mod sigur.
Enjoy!

Edit: uite topiku nemtzesc http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70818
Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

pentru ca la voi e luni deja, va urez un echinox fericit si, mai ales, o zi a francofoniei fericita! (itsme, albitzo, se aude?)

Mergi la inceput