Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
anya spune:
Ce mai tastarnita pe voi! Plec la servici si va las la pagina 1 - ajung la servici si voi hop la pagina 3. Daca mai muncesc putin ma trezesc ca schimbati capitolul .
EGEsi noi vrem sa mergem la tara Turcia in septembrie, cu niste prieteni tot cu BB-i, asa ca poate ne vorbim si ii cotropim in mod organizat
Gabi, deoarece copiii gasesc locuri nebanuite pt a piti diverse obiecte (soacra-mea nu a gasit nici dupa jumatate de an o ligurita pitita de fiul meu), te sfatuiesc sa cumperi mai multe suzete
Cat despre mine, acum sunt suparata pe astia de la stat. Mi-am trimis sotul din dotare sa ia laptele praf Bebelac pe luna martie si am aflat ca nu se mai da. Ca nu se stie cine il va da, ca se face licitatie ce fel de lapte vor da...ei cred ca schimbi alimentatia copilului peste noapte pt ca asa vor unii? Sau pt ca fabrica x a dat spaga mai mare la "licitatie"? Bun, eu imi permit sa iau copilului lapte, dar mamicile care se bazau pe amaratele alea de cutii ce fac? Sa-i spuna copilului: Stii, luna asta nu mananci ca nu s-au hotarat ce lapte dau...
Mda, pana la urma ce s-a hotarat? Cand ne intalnim si unde?
Simo74 spune:
Irina sa-ti mananc eu nasul tau de fata frumoasa cum m-ai luminat tu...ca eu in depresia mea nici nu ma mai gandeam ca vine weekendul si o sa am parte de morcovi in ochi de o sa ma satur si intr-adevar ursuloiul e ditamai cainele, e tot un animal pe acolo. A, si sa nu uit, incearca cu smantana multa ca sigur pui vreo 2 kile pe tine
Antoanel sa-l inveti pe Victor sa-ti faca fluturasi...ca la genele alea te-ai scos
Anya20 spune:
Vera, karmenutza - intr-adevar, sunt . Sa mori de ras si alta nu! Cred ca mi s-a atrofiat creierul . "Felia" mea este pediatria. Dar daca am sa continui sa-mi imbunatatesc memoria dupa cum s-a vazut, cred ca voi ajunge in pediatrie pe post de pacient (adica o sa dau "in mintea copiilor"!).
tangerine - pe ce sectie lucreaza mama ta la et 3 (pe Diverse sau pe Digestive?). Ca numele imi suna cunoscut, dar nu-l pot asocia cu figura. (vezi mai sus ce scriam despre memorie)
b_irina - si pe mine ma musca d-ra de sani, mai ales la sfarsit, cum spunea si Ioana. Este un motiv pt. care nu mi-am dorit sa-i apara dintisorii asa devreme. Dar de ce te feresti, nu scapi
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Anya eu ii dau laptele de la purtatoare , dar ii fac branzica din bebelac. Eu nu l-am luat nici pe feb (am fost pe 15 si era afis mare ca nu au, de obicei il dau dupa 7-8 ale lunii si ma gandisem ca e numai bine data de 15). E aiurea rau treaba asta pt cele care se bazeaza pe laptele ala... la fel cum a fost si cu schimabtul dosarelor in ianuarie (care pt mine cel putin e mereu cea mai saraca luna a anului).
Cat despre intalneala organizeaza-ne tu putin .
Simo . M-am decis e caine !!!
Anya20 asa e, dece ti-e teama nu scapi . Tare as fi vrut si eu sa experimentez suptul cu dinti, dar puturosu' meu a preferat bibe, asa ca eu experimentez mulsul .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
Simo . M-am decis e caine !!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Si eu am zis ca e ursone, cred ca fiindca e asa de mare. Desi l-am vazut "live". Induci oamenii in eroare Irinuco
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
cge spune:
Vera, ptr cuvintele ptr mamici cu bebici ce merg la servici.
Si inca ceva, conteaza si ca mamica sa fie multumita de ea.
Pai, cum sa fie ceilalti multumiti de tine daca tu nu esti ?
Asa ma taie pe mine capul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
mysweetest spune:
Gabi la noi e invers ..nu papa iaurtul decat daca are muuulte fructe..nu ii place deloc gustul acru..chiar si al merele mai acrisoare se stramba si nu vrea.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Irina da cred ca e caine..foarte faina poza cu funduletul gol. Toti copiii au gene lungi, si Alexandru le are (are si pe cine mosteni ca amandoi suntem genosi)..dar adultii nu le mai au asa lungi..se tocesc in timp?
Astazi pe la pranz am cam intarziat cu supa si l-am tinut pe Alexandru in scaunel in bucatarie si dupa l-am tot amagit ca in cateva minute e gata, am auzit ..pa-pa-pa .
Eu credeam ca mi s-a mai oprit caderea parului fiindca nu ma mai pietanam asa des dar am constatat ca sunt pline covoarele .
Ma duc sa fac o baie ca bb face nani.
uite atat de mari suntem
Simo74 spune:
Marlena ce mare si dulce e Alexandru, zici ca are 8,9 luni (m-am mai uitat acum pe poze, ca ramasesem in urma cu cele in care statea in fundulet).
Ce fain ca ti-ai facut poza cu cateva minute inainte sa pleci la maternitate...nemaipomenita ideea!
mysweetest spune:
Vera sa stii ca am admirat Godzilloii din albumul comun .
Am vazut ca nu exista inca albumul 7 luni...ce o fi cu Petra si Codruta?
Ia uite ce smiley am gasit.....am fugit la baie.
uite atat de mari suntem