Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

V-am zis ca pun poza cu fotoliul lui Vladut. Voila! Mai nou sta putin in fundulet si singurel, dar pt scurte perioade...

Gabi faza cu suzeta!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Pentru fetele care se duc/ se vor duce la serviciu. Nu conteaza cat timp stai cu copilul tau ci calitatea timpului petrecut cu el. E suficient sa stai cu el o jumatate de ora (chiar 5 min) timp in care sa nu existe decat el (fara telefoane, curatenie, vb cu altcineva, etc) si tot esti cea mai imoprtanta persoana pentru el. Va doeresc numai bine.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Imi cer scuze am scris repede ca plangea pitica

Irina Vladut e un scump. Pentru cine e inimioara pentru tine?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina, Vera, mersi frumos de incurajari, pupici multi.

Dani, sanatate multa fetitelor tale.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Vera inimoara a fost pt mine demuult (de la sora mea la nu mai stiu ce niversare). Acum toate sunt ale lui . in albumul ala e o poza cand e suparat si se observa ca e bronzat pe nas si obrajori

Poze

Mergi la inceput

Irina chiar ca se vede ca e bronzat. Mie imi place foarte mult poza astaiar si asta e bestiala!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetele!!

La multi ani sarbatoritilor zilei:Petra Alexandra, Maya Georgiana, Matei Stefan, Alexandru, Radu Ioan, Darius Eduard

Simodina,eu stau in sector 6.

Ege,eu i-am pus lui Bianca cercelusi de cand s-a nascut,din maternitate si n-a avut probleme cu gaurile,doar ca de o vreme a tot dormit pe partea dreapta si s-a largit gaura,asa ca suntem acum cu un cercel.Nici mie nu mi-a venit ciclul de pe 26 ian,mi-am luat si-un test de sarcina,dar a iesit negativ.

LiaMia,tare faza cu tirul

In sfarsit am reusit sa recoltez urina!!Am dus-o la Medicover de dimineata,cu fata dupa mine care a marait tot drumul,la intoarcere a dormit.Urina de azi mi s-a parut mai limpede decat cea de ieri,dar ieri nu aveam decat vreo ligura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cu intarziere va urez si eu LA MULTI ANI dragele mele mamici.

Din pacate ieri am avut o zi horror la servici si de abia am reusit sa bag un ochi sa vad ce si cum se mai intampla.

Luca mananca morcov la greu, ar manca si lingurita si mana lui buni si tot. Apropo de servici, va dati seama ca eu ma bucur de diversificarea lui la telefon . Adica sa nu pot eu sa ma bucur de prima lingurita care mi-o scuipa in ochi...asta e, c'est la vie

Irina ce ursuloi frumos are Vladut si ce ochi albastri, m-am topit toata.

Dani imi pare rau sa aud ca acum problemele sunt la dublu. Insanatosire grabnica fetitelor tale!

Ioana cand ne scrii cum a fost la holandezi? sa stim si noi cuma sta treaba pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Irinasuper pozele,cel mai mult mi-a placut poza suparat si bronzat,apropo de kg.eu as vrea sa am kg tale ca eu am ramas cu multeeeeeeee
Dani sanatate multa la fete.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Vera si mie imi plac mult pozele alea. Cea cu caciulita e facuta cand a venit mama mea si i-a adus un costumas cu caiula respectiva. Si mai nou e tare greu sa-l schimb, ca nu sta pe spate deloc. Asa ca atunci l-am lasat asa sa se joace, cu caciula si in funduletul gol .

Maddy tinem pumnii sa iasa ok analizele.

Simo lasa ca "numai maine nu-i poimaine", vine WE si poti sa savurezi o lingurita de morcov peste oki . Si ursuloiul lui Vladut cred ca e caine, desi eu tot urs ii zic . Trebuie sa ma decid ca induc in eroare kupilu' .

Dana oare nu se pot transfera kg astea? Ce bine ar fi pt toata lumea...

ca ne-ati admirat!

Eu am admirat pozele lui Victor (al Antonelei) si asta mi se pare de reclama radio (la asta m-a dus cu gandul) si fiti atente ce gene are (ma apuca invidia, eu nu le am asa lungi).

Poze

Mergi la inceput