Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ieri a papat Alexandru galbenus de ou..aproximativ un sfert..mixat cu legumele din supa si i-a placut..miera teama ca nu-i va placea.

Ruxandra eu i-am dat ceai babycalm indulcit cu glucoza sau zahar fiert...adica o lingurita la 100-150 ml apa.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da Irina asa am banuit si eu ...la lactana bio2 am renuntat ca avea dureri de burta mari asa ca acum papa tot lactana bio 1...nici milumil 2 si nici humana 2 nu merge adica nici un laptic care are mai mult fier de 0,5-0,7 mg/100 ml si nici eu nu am suportat fierul cat am fost .
Am avut si noi nopti in care dupa ce bea ceai, se trezea peste 30 min iar si ii dadeam sa pape fiindca ii era foame...eu cred ca nu se vor mai trezi noaptea atunci cand nu vor simti nevoia sa mai pape atat de des.
Baiatul meu papa doar 500-maxim 600 ml lapte pe 24 ore..iar zilele trecute a papat doar cate 440-460ml...si astea in 3 mese..in loc de 2.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, mamici!

LA MULTI ANI copilasilor care azi implinesc inca o lunita: Petra Alexandra, Maya Georgiana, Matei Stefan, Alexandru, Radu Ioan, Darius Eduard

mysweetest, ce ceai ii dai lui bb? ca si al meu a inceput sa prinda gust (iar ) de trezit noaptea...
alina, frumoasa petrecere! si ce sentimente 'nobile' ti-a trezit :)))... tare haioasa povestirea ta: stai linistita, sa vezi la anul, cand schimbi prefixul... eu m-am simtit ca o baba, desi ma dadeam rotunda inainte, ca pe mine nu ma afecteaza...
b_irina_c
dani_flor, multa sanatate micutelor: treceti voi si peste perioada asta
irina81, te asteptam cu vesti bune!
maddy77, sa-ti trimitem un tir la usa magazinului? (asa ma intreaba sotul pe mine cand scap la cumparaturi[:))]
cge, asa face soacra cu cumnata mea: pleaca barba-su, soacra doarme la ea... i-am zis sotului sa managerieze situatia cand pleaca (rar), ca nu doarme nimeni cu mine...
almy, frumoasa urare de 8 martie. multumesc! LA MULTI ANI! si voua doua, mamica si fetita!
ancris, ai PM!
ioana, mie mi-e tot una daca se discuta sau nu de revenire la servici. important mi se pare tonul in care se discuta.consider ca toata lumea MERITA si CAUTA INCURAJARE cand tre sa se intoarca la lucru. ///// ii faci baie mirunei dupa fiecare masa? noi n-am bagat inca mana in par, dar niciodata nu e prea tarziu

toate bune tuturor,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

LiaMia, o spal pe miini si pe fatza dupa fiecare masa, si bineinteles o schimb de haine.
irina, suptul cu dinti e ok. Ce nu e ok e la sfirsit, dupa ce a mincat, cind sta cu sfircul in gura si isi misca brusc capul intr-o parte. Daca fac "au" se intoarce spre mine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani ! bb-lor care implinesc azi lunita.

Anya felie= specializare (tu i-ai zis asa – ca nu esti pe felia ORL

Tangerine brava Mariutei. Se zice ca asa cresc in somn.

Locca cafea castrata? Sper sa treaca perioada asta. Ai incercat sa amani perioada de trezire? Adica sa il mai lasi sa maraie (nu sa planga) in patut si nu sari la primul scancet. Locca nu-l porti “pacali” sa-ti ia locul? Asa de luna femeii.

Alinam bun venit in randul femeilor mature.

Ioana IOMC= Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului (e spital dar se numneste asa mai academic, probabil au capatat sponsori din afara) Sunt 2: unul in Grivita Alfred Rusescu si unul in Lacul Tei Emilia Irza.


Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)



POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata frumoaselor,

LA MULTI ANI copilasilor care sunt sarbatoriti azi: Petra Alexandra, Maya Georgiana, Matei Stefan, Alexandru, Radu Ioan, Darius Eduard, sa fiti sanatosi si mancaciosi.

Sper si eu ca discutia despre serviciu nu e tabu, nu de alta dar de acolo va scriu acum.
Nu stiu unde si ce s-a vorbit despre asta ca inca nu am citit tot din urma.
Una peste alta mi-ar fi placut sa mai pot sta acasa cu piticul macar cateva luni, dar nu s-a putut, nu aveam de ales. Ma bucur ca Victor s-a adaptat la cresa cat de cat, suntem inca in perioada de tranzitie dar macar nu mai plange cand il duc acolo si a inceput sa manance bine. Azi e prima data cand ia doua mese la cresa, Doamne ajuta sa fie bine.
E destul de greu sa continui alaptatul, ma simt foarte obosita, dar o sa fac tot ce pot sa-l duc cat mai mult, sa vedem cat o sa rezist.


Va urez o zi buna, pupici

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana .

Vladut nu baga mana in par, ca nu are ... Chelia se sterge usor dupa masa .

Am o tastaura noua, dar e tare naspa ca trebuie sa butonez "apasat" si nu sunt obisnuita si scriu de parca sunt .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto o sa te obisnuiesti treptat cu serviciul si Victor si mai repede ca tine. Vladut nu are nici o pb caplec dimineata... Imi face tai-tai . La mine deja e mai bine... Ce-a fost cel mai greu a trecut (nu ca acum ar fi usor, dar e acceptabil). Asa ca daca scapi acum cu lapticul de stresul mare e bine, o sa-l poti alapta in continuare. Trebuie sa fii tare. si sa treaca ziua repede.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ioana rectific. Ala din Grivita nu e spital ci e mai mult o cladire unde se lucreaza cu copiii care au probleme neurologice/ fizice adica recuperare. Doamne ce frica imi e de perioada cu dinti.

Antoanela23 multa bafta. Te descurci nemaipomenit.

Dusul la seviciu nu e un subiect tabu. Neintelegerea a pornit de la faptul ca cele care vor sa stea acasa au deschis subiectul expunand avantajele dpdv al lor. Si pentru fetele care se duc la serviciu e destul de greu pentru ca si ele si-ar dori sa stea acasa dar din motive pe care le stie toata lumea nu pot. Dar totul s-a rezolvat si sper sa nu avem niciodata subiecte tabu.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)



POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Irina , orice s-ar fi intimplat , imi pare rau si nu uita ca noi sintem aici si te sustinem la nevoie .

Dani imi inchipui cum te simti cind sint amindoi copiii bolnaviori

Hildegard felicitari pentru lucrurile achizitionate !

Locca , si al meu se trezeste sa manice in timpul noptii de multe ori , dar eu ma bucur ca maninca linistit si mult .Ziua ,cind il pun la sin se zbate ca pestele pe uscat .Si daca maninca bine supa sau fructe nu mai accepta lapte decit dupa o ora sau chiar mai mult .Cafea eu beau in fiecare dimineata o stacana mare si nu are nimic Tudor .

La Multi Ani sarbatoritilor: Petra Alexandra, Maya Georgiana, Matei Stefan, Alexandru, Radu Ioan, Darius Eduard

Marlena ,ce as aplica si eu tactica ta de a dormi bine , dar unele motive le-am enumerat mai sus .Si mai e unul :Tudor nu bea nimic din biberon .Tot ce ii dau ,suc ,ceai , ii dau cu lingurita

Tudor a acceptat foarte usor suzeta si m-am bucurat doar pentru motivul ca sta cuminte si eu pot sa ma ocup de celalalt , care vine si trage de mine ca vrea sa ne jucam , sa ii desenez etc. Insa, mai nou ,Mihnea a gasit o alta modalitate de a imi atrage atentia : ii fura suzeta lui Tudor si se duce si o ascunde .Trebuie sa il urmaresc de fiecare data cind face acest lucru , ca altfel s-ar putea sa nu mai am suzeta cind am nevoie de ea .

In schimb nu stiu ce are ,dar nu maninca fructe daca nu i le amestec cu muuuult iaurt .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput