Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena si Vladut le are lungi. Ale mele abia se vad... Sotul in schimb are niste gene luuungi... pt pa-pa-pa, de-acum trebuie sa te grabesti ca te va apostrofa .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena tarziu a aparut ca noi avem copii mari , nu mai sunt de infasat si nici plangaciosi .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vera, nu sar din pat la primul scancet. Problema e ca nu mai adoarme. Mananca dar nu adoarme. Daca s-ar trezi, ar manca si s-ar culca la loc n-ar fi mare bai, ajunsesem s-o fac in somn.

Anya, cum s-ar zice, esti pe felie

Acum m-am enervat ca i s-au inrosit iar obrajii. Si scapasem de porcaria asta intr-o perioada.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cu intarziere zic si eu la multi ani sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

Ca sa vedeti in ce hal sunt, azi noapte pe la 2.30, cand ma uitam la matei care era pe punctul de a adormi, mi-am zis in gand ca sper ca va dormi macar pana la 4.30. Pe la 5 fara 10 a inceput sa urle. Sotul zice "e 5, la cat a mancat ultima para?" ... la care eu ca o floare "la 4.30", la care sotul ia problema in maini si se duce la compil iar eu ma duc la baie si acolo stau sa analizez situatia si imi dau seama ca-s cam fresh pt. o jumatate de ora de somn si imi aduc aminte ca totusi doar am gandit treaba cu 4.30. Ma intorc sa spun victorioasa sotului si gasesc urmatorul tablou: sotul explicand sobru copilului ca a mancat prea mult si ca ar trebui sa doarma, copilu' cu suzeta in gura si cu o privire furioasa care ar fi zis "tu ce te bagi?"

Gata, nu ma mai plang, ca am facut-o destul pe ziua de azi.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani gandaceilor sarbatoriti astazi! Oare cand om ajunge si noi ca Petra, la 7 luni? Cand am nascut mi se parea mult si o luna, dar iata ca acum avem 4 jumate si tot nemultumite...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ruxandra - ai fost tare! Ai dreptate, trezirile astea te buimacesc complet, mai ales cand ai dormit doar 2-3 ore. Dar sunt asa de simpatici, dragii de ei, ca le ierti toate pacatele.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Aici sunt! Marlena, tu nu ai messengerul?
Am descoperit niste biscuiti mmmmm Pim's de la LU, cu portocale. Asa is de buni (pentru noi, nu pentu bebe).
Nu am timp sa pun poze pe net. Asa ca o sa le pun cand am mai mult timp.
Ege, sa imi spui cu ce sa te ajut la diversificare.
Anya, eu ma uit la Petra si ma gandesc ce mica era la 4 luni, dar parca era mai fain atunci, era mai cuminte si nu ma stresam eu cu diversificarea. Cred ca la fiecare varsta e ceva fain....
Multumim pentru urari
Locca, la faza asta suntem si noi. Nu mai vrea sa adoarma imediat dupa ce papa noaptea. Siasta ma termina pe mine, ma face zombi .
Am observat ca Petra a descoperit ca poate face din mine ce vrea

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Alina, asa ziceam si eu la primul copil. Ce bine o sa fie cand mai creste, cand vine vara si va sta in pantaloni scurti, cand va merge, cand va vorbi, cand vom renunta la pampersi...si a trecut timpul atat de repede. Acum e la gradi, cand il ciupilesc de fundulet imi zice: Lasa-ma, mai mami, mai!...maine poimaine isi ia zborul. Acum, evint ca mai imi fuge gandul la ce-o sa fie, dar parca ma bucur mai mult de prezent.
E o vorba: In primii 3 ani de viata ai copilului parintii se straduiesc sa-l invete sa mearga si sa vorbeasca. In urmatorii (multi) se chinuie sa-l invete sa stea jos si sa taca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ba da Codruta am mesengerul..am primit mesaj de al tine ai ma dat accept.

Da si eu ma gandesc ce fain era cand papa doar lapte..iar atunci ma vaitam ca fac lapte prea des sau ca suge mereu. Acum mai trebuie sa faci si mancare, sa il speli dupa ce papa. Si baiatul meu isi baga manile in tot ce prinde apoi pune mana pe jucarii, pe haine, isi sterge gura de mancare si si-o baga in nas, ..a fost de vreo 2 ori si pe ochi, pe gene...sa vedem ce mai urmeaza..mi-e teama ca va arunca cu castronul dupa mine daca nu-i place mancarea .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Am trimis pe adresa comuna ceva fain.

Catalina

Mergi la inceput