Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

marinela, te asteptam in clubul "diplomatelor" . lider: irina, promotoarea acestui curent!!! chiar asa, mai ai retete asa bune? cine mai are? eu sunt o pofticioasa si o gurmanda: cand vad mancare, vreau, fie ca sunt satula sau nu

codruta, felicitari pt rezultatele bune la analize!

noi va anuntam oficial ca ne-am revenit cu burtica. am asteptat trei zile ca sa ma conving ca totul e in regula. dorim insanatosire grabnica si celorlalti bbi cu probleme!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Alina, dar cum imi dau seama daca i se umezeste albul okiului? ca ea daca nu are lacrimi...cine sa umezeasca? Ce se poate intampla daca nu se umezeste deloc? Te cam bat la cap, nu? Iarta-ma!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, felicitari pt. analizele tale si ale Petrei !
Bine ca sunt ok.
Fabiano ii trimite domnisoarei Petra o !
Iar a nins azi aici...sunt doua saptamani de cand ninge zilnic. Ieri am iesit cu bb afara si m-am impotmolit cu caruciorul intr-un damb de zapada....eram de filmat, ca la curse pe ´teren accidentat´. Azi nu mai repet gresala.
Pupici,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

La Multi Ani de 8 Martie pt toate mamicile!!!
La Multi Ani bebeilor care mai adauga o lunita azi!!!

Andrei va pupa pe toate (mamici si fetite) si va trimite un pupic si o floricica din curte (narcise ca alte specii inca nu au inflorit).

Pe noi sa ne iertati daca nu prea ne pricepem sa raspundem la fiecare in parte, citim si ne perfectionam in timp si speram ca in curand sa putem raspunde asa cum faceti voi...Daca n-am fost activi atata amar de vreme...acum avem de invatat...Plus ca nu prea suntem experti in nimic asa ca nici sfaturi nu ne prea pricepem sa dam...
Ne iertati, nu?

Ioana, bine ai revenit. Si sotul meu a fost la interviu la Philips acum ceva anisori buni si imi aduc aminte ca nici el n-a fost impresionat prea tare de conditiile salariale. Iar acum are un fost coleg de facultate care a terminat doctoratul in Olanda si s-a angajat la Philips si stiu ca nu da pe-afara la salariu, cum ar fi fost poate de asteptat. Oricum trebuie puse in balanta mai multe lucruri, cum ar fi costul vietii, nivelul impozitelor pe venit, vremea, oamenii, etc...

In alta ordine de idei, de cand ma stiu iar , nu prea mai pot dormi noaptea (visez numai tampenii), acum am inceput sa ma stresez rau de tot ca mi-am amintit ca pe perioada cat am fost in Ro am luat paracetamol sinus, picaturi de nas olynth (ambele interzise in sarcina), am facut o anestezie la o masea, am mai scapat si vreo 2 bai mai calde... asa ca sunt cam disperata.. si nici nu am ce sa fac in aceasta privinta, ca pe aici doctorii nu se streseaza.. si nici pe cine sa intreb nu am...Asa ca strang din dinti si ma imbarbatez, sperand ca totusi e totul ok.

M-am mai uitat si eu la poze, dar nu ma bateti ca nu va insir pe fiecare in parte, bebeii sunt toti super de super...Ar merita lansat un catalog la cat de frumosi sunt cu totii...

Va pupam acum si va imbratisam pe toate,

Meme & Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by miflore

Anto, imi facusi pofta de coafor!!! Tu oricum esti bela!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mifloriciko, sar'mana, esti o dulce, .

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mai scriu si eu un mesaj ca sa trec de nrul 90
mi-ati trezit invidii cu stelutele voastre da asa sunt eu muta si vad ca si in scris tot asa ma exprim

nu uitati va rog sa ma adaugati pe lista de intalnire-asa cu super restrictiile pe care le-am scris anterior

va pup

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

irina,liamia,gabitz mersi de raspunsuri.

Mie mi-a zis dr sa-i dau fier 10 pic dimineata..dar mai stau sa vad ce-mi iese la analize.

Cat despre soacra,a inceput sa ma streseze cu vizitele ei.De obicei venea cam de 3 ori pe sapt,sa-si vada nepoata..acum vine in fiecare zi,ea cica ma ajuta la treaba...cand vine,se joaca cu fata..si uita sa mai plece .sta pana ii fac baita fetei si adoarme.Azi i-am zis ca plec de acasa si oricum a zis ca trece aproape de baita,cica sa ma ajute..i-am zis ca ma descurc singurica si ea tot insista sa vina.Ce ma fac,ca mai are putin si se muta la noi.Noroc ca avem doar 2 camere ca altfel ramanea si peste noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme, mereu ma gandesc la tine caci Ancuta cand ma vede e asa de fericita si ma striga : 'Meme'.(in loc de mama)

Eu zic sa stai linistita caci:
- bai calde eu am facut si cand eram insarcinata cu Victor. Si daca a mers la el, am facut si cand eram cu Anca.
Ptr mine baia fierbinte e o placere
- Olynth eu stiu ca e si ptr copii. Ii puneam de zor lui Victor cand ra mic. Fii optimista, va fi bine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI MICILOR DOMNISOARE, CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE!!!!
SI MULTE DIN PARTEA LUI ANDREI!!!!
O SI MULTI PENTRU NUKA, DE LA ANDREI!!!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI MICILOR DOMNISOARE, CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE!!!!
SI MULTE DIN PARTEA LUI ANDREI!!!!
O SI MULTI PENTRU NUKA, DE LA ANDREI!!!
MEME am citit eu bine, esti iar??? FELICITARI!!!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput