Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Anya20 spune:
Cristell - . Succes cu ochisorul! Ce ti-e si cu canalele astea infundate!?
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
LiaMia asa e, merge si cu alte fructe in crema... va dati seama ce "bunaciune" iese cu toate completarile facute pe parcurs ?!?!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Mai, fetelor, eu tot citesc pe aici si prin carti ca cei care au canalele infundate le curg ochisorii ca la conjunctivita. Fata mea nici acum nu are lacrimi si nici nu-i curg ochii asa, deloc. Doar uneori face ca niste urdori, umede, bobitze. Alina, (doctora noastra de serviciu), tu ce zici? Dr. oftalmolog care a vazut-o a zis sa nu-mi fac griji ca nu e o regula cand trebuie sa aiba lacrimi, sa mai astept. Dar cat? Am incercat si cu ceapa. Am luat-o langa mine la bucatarie cand tocam ceapa, nika...
Catalina
tangerine spune:
salutare si LA multi Ani de 8 martie; o primavara frumoasa si un an minunat
ma simt f bine azi-nu stiu de ce; pluteste in aer primavara
sunt multumita ca Mariutza mea dupa ce a fost mucioasa si a scazut 100 g sapta trecuta, si-a revenit si a pus 200 de g pana acum si tragem tare in continuare; a propos de manechinuiti a mea are 7.140 g pt cine se plange de copii slabi, da frumosi
as vrea si eu la intalnire daca va fi sambata dupa amiaza -dupa 4 in mod ideal; eu am un examen dimineata si cursuri dupa amiaza
mary, noi am raspuns la cererea ta de petit, da probabil s-a ratacit raspunsul prin capitole; ce sa-i faci, asa sunt barbatii nestatornici; cum nu le dai atentie cum te trezesti fara ei :) glumesc; ma bucur ca v-ati gasit pereche mai ales ca eu intru destul de rar din cauze temporale; ramanem cu admiratia la distanta si cu inima libera
ioana, ma bucur ca excursia in olanda a fost fructuaosa
godzila, capul sus ca vad ca grupul de ploiestence se mareste; eu sunt ploiesteanca prin nastere; cu o fata frumoasa ca a ta uiti de toate relele
bun venit fetelor noi
citind scandalurile din alte parti nu pot decat sa ma bucur de atmosfera de la noi; si ma faceti sa ma simt bine in fiecare zi;
jadi, bine ai revenit printre noi; si te asteptam in tei
cu copil frumos si sanatos
si o mentiune speciala pentru maia - am trimis poza si sotului caruia nu i-a venit sa creada; o sa incepem si noi antrenamentele sa va ajungem din urma
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
marinela79 spune:
gABI, MULTUMESC PT INFORMATIE, TRIMIT SOTUL
Latrishia, in ce consta cura asta?Este cea cu lichide?
Ioana, vrem poze cu hainute
Miflore, multumim, Iaris e foarte avtiv, nu-mi da nici un moment de respiro
Trebuie sa fie tare bun torul Irinei, cred ca am sa-l fac si eu ca am copiat reteta.Multumim.Eu azi ma multumesc cu un musuroi ca e mai usor de facut si nu necesita timp.
fug ca maraie, pup u
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
marinela79 spune:
Ramona,e adevarat cu barbatii astia, dar Iaris vrea sa ramana in relatii de prietenie cu Maria, cica asa e la moda mai nou in divorturi, eu nu stiu cum e, dar am vazut la socrii mei
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
miflore spune:
Nanadana, multumim foarte mult!!! Ana ii trimite un buchetel de lui Antoine!!! Ce frumos ii face curte Antoine Anei! il invata bine mami a lui!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Karmenutza - daca ar avea canalele infundate, pana acum i-ar fi curs ochisorii si chiar s-ar fi infectat. Glandele lacrimale insa functioneaza, ca altfel nu s-ar umezi corneea (albul ochiului) si asta sigur ar da modificari urate. Asa ca glandele au secretie lacrimala si aceasta are si pe unde se scurge (deci canalele sunt desfundate). Mai multe detalii insa o s-o intreb pe o colega de-a mea care este medic oftalmolog. O s-o sun diseara dsi-ti spun. De, fiecare cu "felia" ei!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
codruta_grg spune:
Diana, multumim pentru felicitarea speciala pentru noi . De la Chicco din cluj ai culoarea energi la scaunul de masa? ca mie mi-au zis ca n-au. Oare te-am mai intrebat?!
Mi-au venit si mie rezultatele parazitologice la kk lui Petra: Negativ.
Iar mie, testul papanicolau: gr 1 si secretie normala. Phuuuu sunt usurata.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
ancris spune:
La multi ani mamicilor de 8 MARTIE ..sa fiti sanatoase sa va cresteti puii mari.Iar ei sa va iubeasca muuuult.
Am inteles ca v-ati dat intanlire..cu copii sau fara?? Eu am inceput munca si nu am mai intrat pe forum Cred ca-mi ia zile sa citesc ce ati mai scris. Si unde va lasati copii??
Ana Maria mamica de Radu-Cristian