Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maddy, si io sunt ofticata, sotul pleaca la conferinte cam la 2 sapt, ba Lisabona, Hamburg, Malta (si io n-am mai iesit din Bucuresti din august) si soacra-mea apare de la Slatina de fiecare data.
si i-am zis sotului sa nu ii mai spuna maica-sii cand pleaca, ca sa nu mai vina. si el ma intreaba ca atunci cine sa ma verifice ce fac in lipsa lui ?

acum suntem chiar rele, el vin ca sa ne ajute. Probabil ca si daca n-ar veni m-as plange ca raman singura cu copii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor hai sa va spun ceva..la firma unde lucrez eu se angajeaza la departamentul comercial asistente...salariul bunicel..zic eu. Si avem nevoie si de fete la contabilitate si la facturare. Daca sunteti interesate va astept sa va dau detalii

Ana-Maria mama de Radu-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci, cristell...este poza mea preferata (de pana acum)!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

slaba miscare fetelor

se vede ca e 8 martie si va faceti de cap

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu... LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Continui cu cititul capitolelor anterioare (mifloricico, ce ma mai distram cind erai tu in recuperari, acum mi-a venit si mie rindul).

Miha, bine ai venit!
Dana, nu mi-l imprumuti si mie pe tatal tau, daca gateste asa bine?
moki, sanatate multa lui bb Mario!
Flavia, eu incerc cu pasaportul, si imediat cum reusesc iti zic si tie tot ce mi-a trebuit. Casa de piatra surorii tale si succes cu mansardarea!
Diana, alt sot a botezat CC-ul, nu al meu, eu doar am fost o sustinatoare a ideii, ca e asa usor de folosit prescurtarea.
Anya (20), s mea a luat 270 grame in ultima luna. Cred ca si cu apa plata si lamiie lua mai mult.
marinela, si eu am neamuri la bistrita, si ne tot invita ... (fratele mamei).
catush, multi ani fericiti parintilor tai!
codruta, felicitari pentru sotul de pe podium.
ege, sa-ti traiasca finii!
alina, imi plac fotoliile din sufragerie.
cristina, cred ca e aceeasi bona pe care am refuzat-o si eu pentru ca avea hepatita C. Foarte foarte grasa si are baiat la liceu? Noi ne-am documentat mult pe net, am citit pina si forumuri de bolnavi de hepatita C, si am decis ca este prea riscant, si nu mi-as ierta-o niciodata. Se transmite in principal prin singe, dar si prin alte secretii (mai rar, dar probabilitatea nu e 0!).

Sa stiti ca eu nu sint de acord sa nu mai discutam despre intoarcerea la serviciu. Ca eu inca n-am inceput, dar o sa incep in curind, si o sa am si eu nevoie sa ma pling si voi sa ma sustineti. In prima zi in olanda imi venea sa schimb biletul si sa ma intorc in aceeasi zi inapoi. Apoi a fost ok.

(sint undeva la cap. 64)

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Anya multumesc pt rasp. Sper sa mi revin sa nu pic cu bebe in brate pe aici. As lua niste magneB6, crezi ca o fii bine? De asta luam cand ma apuca anemia.
Marinela dieta este cea din mailu comun, se numeste dieta pt reglarea metabolismului .
Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carmi, de la Petra pentru Fabiano.
Multumim inca o data baieteilor care ne-au felicitat de ziua noastra .

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Va salutam si noi azi de 8 Martie! Toate doamnele si domnisoarele au cite o de la Alberto si mama lui!
Sa aveti o seara cit mai placuta!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Dragi mamici, sa aveti parte de cel mai minunat 8 martie !Aveti niste adevarate comori care fac din aceasta zi una cu adevarat speciala ! si pt fiecare mamica , dar si pt toate domnisoarele de la cei doi flacai ai mei .

Ioana , bine ai revenit si spor la recuperat .

A primit cineva banii pe luna asta (cei 8 mil)?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput