Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
Anya20 spune:
karmenutza - lacrimile reprezinta defapt o hipersecretie a glandelor lacrimale, aparuta in urma unei stimulari (plansul). Faptul ca nu exista lacrimi, nu inseamna ca ele nu functioneaza deloc, ci au o secretie minima care asigura troficitatea ochiului (curata corneea si ii intretine umiditatea necesara). Fara asta ochiul nu poate functiona. Daca ochii au aspect normal, inseamna ca sigur exista secretie lacrimala in cantitate suficienta. In legatura cu aparitia lacrimilor (adica a hipersecretiei lacrimale)o sa mai intreb, ca nu e domeniul meu si nu vreau sa-ti spun prostii.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
Meme - stai linistita, ca in prima luna de sarcina se aplica legea "totul sau nuimic" - adica daca bb este afectat, pierzi sarcina spontan, insa daca o pastrezi inseamna ca totul e ok (iata ce destept este organismul nostru!). Atatea femei iau diverse medicamente pana sa afle ca sunt
si nu se intampla nimic, tocmai pe baza considerentelor de mai sus. Sarcina usoara si fruntea sus! As vrea sa fiu in pielea ta, insa eu am avut cezariana si trebuie sa mai aastept.
Ioana - asa sunt domnisoarele astea ale noastre fitzoase care au greutate mare la nastere. Se lenevesc dupa. 

latrishia - nu lua magne B6 sau orice alt supliment, ca interfereaza cu schimbarea de metabolism. Nu de la anemie te simti asa si nici de la lipsa de minerale, ci pur si simplu organismul este un pic "socat" da noile tale obiceiuri alimentare. O sa-si revina el. Si dupa cum suna un slogan care ma calca pe nervi
: "bea multa apa, ajuta!".![]()
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Ioana75 spune:
Am vazut ca v-ati sensibilizat tare cu subiectul cu serviciu vs stat acasa
. E un subiect normal, fiecare din noi are nevoie de motivatie si sustinere, ori ca sa plece mai linistita la servici, ori ca sa stea linistita 2 ani acasa cu bebe. Deci imi mentin ideea ca nu ar trebui sa fie un subiect tabu. Ce, vreti sa ma duc la alte mamici sa caut grup de sprijin cind mi-o veni vremea sa ma intorc la munca?
Bine ai venit Camelia
!
Bianca

(rid de faza cu 7 buletine
).
Vera, lasa, stii cum se spune, nu e dracul chiar asa de negru. Si eu am stat 3 luni cu miruna la parintii mei la Botosani, si sotul in Germania; nici nu stiu cind a zburat timpul.
Carmen, Miruna numai asa maninca: in fiecare lingurita isi baga mina, apoi isi trece mina prin par, pe scaun, pe haine, etc. Dar nu cedez
.
Simona, super Maia
!
Ina, felicitari pentru prima cadere din pat (toti parintii o patesc, mai devreme sau mai tirziu
).
Anya (20), daca zici tu ca e normal strabismul, o cred
. Dar vreau parerea ta: pina la ce virsta e normal?
irina, felicitari pentru tai-tai si pentru dintisori
! Deci si sotul tau are pasarele cu plecatul
. O sa scriu un mesaj separat cu parerea mea despre olanda, ca sa-l citeasca doar cine vrea.
dana lucia, ma bucur mult sa aud ca ii merge asa de bine lui Alberto
.
maddy
. SI eu ii dau fier Mirunei.
Cristina, nu cred ca venim la sedinta, am vazut o data cum e. Doar daca vom fi liberi la ora 11 (si o luam si pe miruna sa vedem daca ii place, ca data trecuta am lasat-o acasa). Petrecere frumoasa la serbare
.
Diana, Mihnea si mesajul lui e suuuuper
.
Ramona, succes la examen!
Nicole, cum a fost la examene?
Vreau sa-mi dau si eu cu parerea despre scandalul de la mamicile de nov-dec
. Adica sa va mai spun inca o data cit de tare ma scot din sarite oamenii care manipuleaza pe altii, si in special cei care o fac doar pentru amuzament, sa vada cum se cearta altii intre ei pentru hazul personal
. Pe narancea l-am citit mult si n-am avut nici un dubiu ca e manipulator, pe pisi nu am citit-o asa mult, dar recuperez eu; oricum, prima impresie asta e. Eu consider ca oamenii de felul asta isi bat joc de ceilalti oameni, care poate sint mai naivi sau mai de buna-credinta si cad in plasa manipulatorilor.
Eu n-am bona, deci nu pot veni vineri, dar simbata pot la orice ora. Asa ca treceti-ma pe lista
.
Pai daca stiati ca sint zgirciti olandejii, de ce nu mi-ati spus dinainte? Ca-i tratam ca atare
. Avem sentimentul ca CTO de la ultima firma e evreu, si de asta ne-am inteles bine cu el (noi avem ani de experienta cu evreii
). In caz ca va intrebati cum ne-am dat seama: ochii apropiati, nasul maricel si asa un aer pe care nu pot sa-l explic
.
Raportez: sint la zi cu cititul
. Mai am doar sa scriu un mesaj cu impresiile mele despre Olanda.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Anya20 spune:
Ioana - era sa uit:
de la Valen pt tine si de la Sarah pt Miruna (asa, ca intre "manechine", ca si Sarah e campioana la luatul in greutate
)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
Ioana - teoretic, strabismul este fiziologic pana pe la 3 ani. Insa daca e accentuat, eu m-as duce la un oftalmolog de copii pe la 1-2 ani.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Ioana75 spune:
Pupam si noi inapoi pe Gabriela si pe Sarah
.
anya, multumesc pentru raspuns
; deci sa nu ma grabesc acum la 6 luni jumate cu oftalmologul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mysweetest spune:
Gabi asta vroiam si eu sa intreb ..a primit cineva CIC-ul sau cum se mai numeste pe luna februarie?
Meme stai linistita ..si eu am facut bai fierbinti in timpul sarcinii si nu am avut nimic.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
marinela79 spune:
Eu stiu ca CIC-ul vine dupa data de 12, asa e la noi
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
irina81 spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va urez si eu La multi ani pentru ziua de 8 martie.Eu anul acesta nu am dispozitia necesara pentru a ma bucura prea tare.Nu prea v-am mai citit saptamana asta pentru ca mi s-a intamplat ceva foarte urat.![]()
O sa va povestesc zilele astea,dar nu azi!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
dani_flor spune:
Buna mamicutze dragalashe,
Eu nu am apucat sa intru, am citit printre rinduri mesajele voastre frumoase de 8 Martie
. Va urez si eu mai cu intirziere LA MULTI ANI sa fiti fericite si iubite si ... o seara faina de 8 martie alaturi de cei dragi. 

LA MULTI ANI! puisorilor care se sarbatoresc astazi David Stefan, Anamaria, Stefania, Victor Andrei, Monica si Casian
sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, sa aduceti parintilor vostri numai bucurii
.
Eu sunt destul de necajita, Maria e in continuare foarte racita, abia respira, azi am fost din nou la dr., ni s-au recomandat si noua aerosoli. Si ca sa fie tacimul complet, ioana e si ea cu gitul in pioneze, o doare tare, nu poate minca, trebuie sa ii fac mincare de regim, va sta acasa citeva zile, deci iarasi sunt sora de caritate.
Asa ca ... nu o sa mai pot intra zilnic
, trebuie intii sa se mai linisteasca situatia.
Va
, va doresc sanatate multa voua si puiutzilor,
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)