Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dani, imi pare rau sa aud ca sunt bolnavioare amandoua fetitele. Tinem pumnii sa treaca .
Eu iar am ajuns la calculator pentru 10 minute, dar am apucat iar sa citesc si nu mai scriu aproape nimik, poate maine............

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor lam pupacit si smotocit pe Antoine si la fiecare puplici ii spuneam din partea lui Ana_Maria
Cit despre educare pai ce crede el ca il las asa ,trebuie sa respecte domnisoarele
De venit in Romanica poate venim la vara dar nu sintem siguri,dar o sa va anunt
Ioana ti_l imprumut pe tata cu mare placere mai ales ca intra acasa pe 17

poze

Mergi la inceput

Daniimi pare asa rau de puiutele tale ,le facem un mare pupic si le uram insatosire cit mai rapida

Sa va spun ce cadou mi_a facut sotul azi de 8 martie:a plecat in sudul Frantei pt 2 saptamini si saptamina viitoare pleaca si tata si o sa fim singurei

poze

Mergi la inceput

Ati vazut fetlor ca a mai murit un baietel ,ce trist este

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina81 - imi pare rau ca esti suparata. Te asteptam din nou printre noi.

Dani- sanatate fetelor!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, daca ajungem la sedinta de la cresa, noi venim in formatie completa si cu fata si cu baiatul.

Nu e aceeasi bona, la mine ar fi matusa-mea in care am mare incredere.
Ar veni de la Slatina sa ne ajute, dar si noi i-am zis ca nu, nici eu mi-as putea ierta daca i s-ar intampla ceva Ancai din cauza asta.

Eu am scris ca nu mai vreau sa ma gandesc de ce nu stau acasa cu Anca, sunt tare sensibila la faza asta.
Si am vazut ca de fapt toate suntem

Irina81, sa nu uiti ca oricat ai fi de suparata noi suntem alaturi de tine.
ptr tine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Alina, merci cu intarziere pentru raspunsul privind Nafazinul. Mi-a zis sa-i pun doar daca se inroasa treaba cate 2pic/nara x 3 ori/zi max 2 zile. I-am pus ieri si azi ca se trezea noaptea plangand.

Irina81price ar fi,sper sa treaca repede. Noi suntem aici!

Nanadana
spuneam si eu dimineata de baietel, dar n-am inteles ce si cum ca n-am vazut nicio explicatie.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara la fete !
Ioana, si baiatul surorii mele a avut strabism de pe la 3-4 luni...insa pana la un an a disparut de la sine, si mai stiu si alti copii la fel, asa ca nu te ingrijora.
Nanadana, nu era baietel...ci un tanar de 27 de ani, saracul de el...gasesti toata povestea la subiecte active.
O seara buna la fete,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioananu te opreste nimeni sa te plangi, ca si eu abia astept . Incep serviciul peste 12 zile si sunt deja in depresie. Dar ma plang mai incolo ca sa nu va plictisesc A, sa nu uit, cand pui poze cu cumparaturile

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Cred ca va chefuiti, eu sunt numai cu bebe care doarme, sotul e la livrat de flori.Anii trecuti mergeam impreuna, dar acum am zis sa nu-l ducem pe Iaris in atatea case.Asa ca am facut un pic de shmotru pe la bucatarie si am venit aici.
Irina ,nici pt mine nu e ca in alti ani, dar ma resemnez cu faptul ca este prima data cand 8 martie este pt mine ziua mamicilor si ma gandesc ce frumos o sa-mi spuna Iaris poezii peste cativa ani si cum va complota cu Mihai(sotu)la realizarea de surprize.Sper doar sa nu fieceva nasol tare in cazul tau.Eu ma bucur ca sunt aproape de ai mei

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput