Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
godzila spune:
LA MULTI ANI!!!! cu intarziere pentru toate mamicile.
Azi mi-a trimis mama un mesaj de La Multi Ani cea ce nu a facut niciodata. M-a emotionat si “mi-am adus aminte” ca meritam sa ne bucuram de ziua asta de 2 ori pt ca suntem femei si MAME
Anya20 e super faina poza. Da ia zi. Tu pe ce felie esti?
Mysweetest 
Ptiu pediatrul meu se numeste Iordachescu Mihai, e asistent universitar si e foarte bun. Lucreaza la MedLife si la IOMC Emilia Irza. Poti obtine o consultati daca te programezi la el la clinica. Bafta.
Irina ia si tu partea buna a lucrurilor, adica face papa bun. Si curatenia…poate bona? scapi si tu mai ieftin
. Un
de la Iulia
Pentru fetele care sunt ingrijorate de bbii lor. Copiii sunt diferiti. Unii exceleaza intr-o chestie ex: arcuit, altii in altele ex. vorbit. Nu va faceti pb.
Cristell culmea e ca ma inteleg mai bine cu soacra. Chiar e probabil sa stau cu ea. Oi vedea. Bafta cu ochisorul
.
Da eu vorbeam de fundatia la care lucrez. Si chiar avem un program de ajutor umanitar constand in hainute…etc
. Le puteti aduce la “bere”
.
LiaMia inca nu a mancat servetel suntem la stadiul par dar tot ce e posibil. Eu cand eram mica mancam hartie, constient. Ca sa nu mai spun de japonezii care au facut un test de hranire cu pasta de hartie pe detinutii din lagarele de spalare a creierilor
Tangerine si tu tot “revolutionara”? Avem mai multe asemanari. Nume pitica, carucior Chicco trio bleumarin cu dungi albe….de mult vroiam sa-ti zic. Sa o tina tot asa Maria ta
.
Codruta ce bine ca analizele au iesit OK. Bravo.
Maddy poate ar trebui sa vb cu sotul. El e mai in masura sa clarifice situatia cu mama lui.
Meme esti o dulce. Nu-ti mai fa atatea griji. O sa fie bine. Stiu ca vorbesc inutil dar nu ma pot abtine
.
Ioana
Irina orice s-ar fi intamplat suntem alaturi de tine
Dani multa sanatate fetitelor.
M bag si eu in vorba in legatura cu fetele
. Ati auzit de sindromul NF?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
ce placintoi am scris........ Am patat tot ecranul... scuze.
Vera &

POZE
b_irina_c spune:
Reiau lista
1. Ina - alias Country girl: indiferent de zi si ora
2. Bianca - alias BiuMil: vineri dupa 4, sambata orice ora
3. Vera - alias Godzila
4. Deniss - alias Jadi
5. Alina - alias Anya: vineri- orice ora
6. Simona - alias Kid
7. Irina - alias b_irina_c: sambata- orice ora
8. Cristina - alias CGE: sambata- orice ora
9. Mihaela - alias Miflore: vineri ora 17 sau sambata
10.Nadina - alias Simodina
11.Simona - alias Simo74: sambata
12.Maddy - alias maddy77: sambata
13.Carmen - alias karmenutza: sambata
14.Raluca - alias RalucaCostiurin ca altfel o mananc de vie!
15.Alina - alias Anya20: vineri la orice ora
16.Valen - vineri la orice ora
17. Ramona - tangerine, sambata dupa 16
18. Ioana - Ioama75: sambata orice ora
daca am uitat pe cineva ziceti repede
, ca am citit pe fuga... incerc sa revin cu raspunsuri...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Ptiu recitisi mesajul. Pediatrul e la MedLife-ul de pe Calea Grivitei.
Vera &

POZE
alinam spune:
LA MULTI ANI de la Vladut pentru mamici si fetitze!!! cu intarziere, da asta e, am avut full house azi, nu am mai scapat de musafiri.
Vad ca lumea se pregateste de somn, ei bine eu ma pregatesc sa plek la petrecere
, incalzirea am fakuto deja cu o prietena cu o sticla de sampanie si bombonele cu lichior, mda, m-a cam luat de cap, se vede ca nu am mai baut de mult, orikum petrecerea e cu Willmark , cica si cu chelneri in bustul gol
, iau aparatul de fotografiat , daca e ceva interesant sa va arat si voua maine.
Ioana ma gandeam sa fak skimb cu mama de canapea si fotolii ca ea vrea unele noi, hehehe nu ca ale mele ar fi veki, din septembrie, da acum daca tot am primit atatea laude pt ele nu i le mai dau
.
Acum sa imi tineti pumnii sa nu se trezesca bb pana la 2 ca sa ma distrez si eu in voie, ca merit , zau
, daca se trezeste si nu il poate adormi tati scurtez petrecerea si mi-ar parea rau.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
godzila spune:
Alina neaparat sa-i fotografiezi
sa ne faci in ciuda.
Vera &

POZE
pitu spune:
Vera, multumesc pentru recomandare.
Noi suntem mai bine cu raceala si bb-ul chiar si cu mancarea (cu exceptia laptelui, of course
)
Vreau si eu "La mama", dar nu promit, deocamdata ca nu am certitudinea ca are cu cine sta paianjenul.
b_irina_c spune:
Codruta ne bucuram de rezultatele bune ale analizelor!
Ancris eu las bb-le cu ta'su
!
LiaMia nu mai stiu altele asa bune... Ma bucur ca Florin e bine!
Ioana mersi de felicitari! sa-mi zici unde scrii mesajul despre olanda plizzz Cand te va apuca plansul ca pleci la servici vino la mine ca te consolez eu cum pot mai bine
. Valabil si pentru Simodina.
Irina cand te vei hotari sa ne spui, suntem aici pentru tine
.
Dani multa sanatate fetelor tale
. Asteptam vesti mai bune!
Vera tot incerc sa vad partea buna cu taica-meu... si can ma calmez mai face una... Azi cica facea iar mancare (deci o bila alba), dar a pus o oala mica pe un foc mare (am oale de inox cu manere din nu stiu ce material care puuuteee cand se incing) si eu eram cu bb in sufra si ma izbeste un mirossss... normal ca oala fierbea si el citea ziarul... cica e infundat
(scuze...) si toata casa putea ca naiba si sotul tocmai punea de baita... asa ca amant baita ca sa aerisim => bb foarte obosit si marait... na ca iar am scris o gramada... (dar de luni scap ca il ia maica-mea de pe capul meu ca stie ea ce are la usa
).
Alina distractie placuta si normal ca vrem poze... sa ne clatim si noi okii
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Ioana stiu oalele alea ...mie mi s-a intamplat de nus' cate ori sa le ard. Chiar au un miros patrunzator. Cand fierb diverse chestii pe foc uit oalele pana se duce apa din ele....iar Paul mereu face mancare "ca la mama acasa" adica arsa
.
Pitica mea s-a vaitat cam mult dupa ce am culcat-o. A adormit f. tarziu. Ori i se schimba programul ori e efectul vaccinului.
Vera &

POZE