Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Nadin are dreptate Carmi este vorba despre un tanar de 27 ani ,vezi ca sint detali in pagina 5 sau 6 date de "lucia cs"

Alina distractie placuta si asteptam poze

Cuscro vezi sa nu uite sa imi faci poza cu mucenici maine ,ca sa am ce linge maine seara monitorul ,ca aseara nu am putut sa ling nimic din gogosile lui Dana ,ca nu se vedea

Mai din zi ce trece puiul meu tot mai cuminte se face ,mancalar mama de baietel ,ptiu ptiu sa nu il deochi

Irina81 orice ar fi noi sintem linga tine

Irina buna treaba a mai facut tata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Fetelor,azi a venit postasul cu indemnizatia pe 2luni,ian+feb!asa ca in we sunt la cumparaturi.

Dani,imi pare rau de fetite ca sunt bolnavioare.Multa sanatate si refacere rapida.

Anya20 si eu vroim sa te intreb ce specialitate ai?daca nu cumva ai mai spus si eu am dormit.

Am sarbatorit cu fata care s-a culcat pe la 21 si dupa am stat la o bere cu socrela,asa ca mi-e cam somn..

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Maddy, in ce sector stai? MA intereseaza pentru CIC.

Irinamercic ! Si daca vin toate mamicile noastre care sunt pe cale sa inceapa serviciul pe la tine cred ca te specializezi si-ti deschizi cabinet de consiliere, he he!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Danaam vazut si eu dupa ce a postat Carmi. Dar sa stii ca dimineatza ajunsesera la pg 4 si dupa mesajele de condoleante la fel am crezut si eu, ca e copil. Oricum tot trist este...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ma duc la nani ca vad ca Jadi nu mai apare

Mama ce nasol este fara sot acasa,parca tot astept pe cineva ,nu credeam ca este asa mare plictiseala

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Fetele, stiti vreuna un avocat penalist TARE , in Bucuresti (nu conteaza onorariul)? Pentru un kk nasol de tot in care a intrat nasul meu de cununie (daca v-ati uitat la stiri va dati seama despre ce vorbesc). Nu suntem in relatii bune, dar, acum sunt in stare de soc si as vrea sa-l ajut totusi, macar cu o recomandare.
Puteti sa-mi trimiteti un mail ca sa nu ocupam forumul cu trebi fara interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

la multi ani!!!!!

ioana ,si ege are probl.cu strabismul.si eu am mai intrebat pe ici pe colo si cica ar fi normal.ea cum ia o jucarie in mana,o duce la guritza s se uita crucis...
irina 81b]sunt alaturi de tine,sper sa nu fie ceva grav

noi am petrecut acasa.poate iesim la sf sapt.
ege se trezeste mai rar,adica de 2-3 ori.eu sunt multumita,fata e cum era...

noapte buna si distractie placuta

[b]intrebasem si eu de gauri in urechi si de storcatorul de fructe care ii fac reclama la t.v.multumesc anticipat

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Mary , vezi ca sunt vigilenta si observ cand vine alta Marie in petit!
Ege, noi am facut gauri la maternitate si acum ma bucur ca am rezistat si nu i-am dat cerceii jos cand sa chinuia fata. Vorbeste si tu cu o asistenta sa te rezolve.
Azi de la serviciu colegii sa ma felicite, iar directorul ma intreaba mieros "Cand te intorci? Poate de la 1 aprilie...?"
Am zis ca ma gandesc da' mi-a picat fata. Eu aveam de gand sa prestez un an acasa (desi sunt in semiturbare si superlatire din lipsa de activitate profesionala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mai Vera, pai zii asa. Dr. Iordachescu este super ok. un om deosebit si un pediatru de exceptie. Eu lucrez in IOMC si de-acolo stiu.
N-am inteles intrebarea cu "felia" . Reformuleaza te rog, ca de cand stau acasa mi-au murit cativa neuroni.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata,dormiti!!!!????Se pare ca va-ti distrat ieri, bine a-ti facut
Nu stiu de ce nu se vede poza cu gogosile,sigur am gresit ceva,iara a-ti scris o gramada,sa-mi fac timp ca sa citesc.....

Poze cu Lucas

Mergi la inceput