Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata! Nu s-a terminat capitolul aseara??!! Inseamna ca v-ati distrat super!
Alina, multumesc frumos de raspunsuri. M-am mai linistit. Deci si tu zici sa mai astept cu lacrimile. Cred ca "felie" se refera la specializarea ta, ca ai zis ti la un moment dat ca nu e "felia" ta si ai sa suni la o colega oftalmolog.
Catalina inca nu s-a trezit. O astept din clipa in clipa.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI

Petra Alexandra, Maya Georgiana, Matei Stefan, Alexandru, Radu Ioan, Darius Eduard

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Si Stefan se uita crucis cand apropie lucrurile. Dr mi-a zis ca este normal....ca inca nu sunt dezvoltati muschii acolo. Asa ca nu va faceti probleme mamici.

Daca si azi va soare ca si ieri mergem iarasi afara. Ieri a fost super.
Am primit de la sotu ieri: rimel si fond de ten L'oreal, acord parfait. tuca-l mama pe sot si o zambila mov. Ce dragut
Ieri am cheltuit bani pentru bebe.....i-am luat o perie de spalat sticle ca acum avem nevoie, 2 bluze, 3 body, 3 caciulite de interior, bavetica de cauciuc la chicco, farfurioara cu suport.
Mai vreau sa iau maine sa iau geaca si pantaloni ca in salopeta ne e cald deja....si e cam mica. Si sa nu uit papuci. Mama mia...papuci.. Am facut deja progrese.
Ieri s-a intors de foarte multe ori singur pe burta si statea asa minute in sirrr, fara sa maraie. si aseara eu il pun sa doarma ca era obosit el...pe burta una doua.
Acum ne trezim pe la 3 noaptea pentru titi si dimineta la 6 pentru titi. E mai bine cu programul....ca doarme dus in rest. Papa si adoarme imediat la san.
Papam titi la greu.
n-am cu cine bea cafea si nu-mi place. Deh,a sta e. Cupilu doarme inca.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Veronica, uite sunt eu prin preajma... Buna dimineata!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

bianca,
esti draguta. Cum iti palce cafea cu zahar, fara cu lapte, fara?
La voi copii beau suc de fructe ca asta al meu topeste tot, oricat i-as da cu l-ita. Bineinteles ca le numar ca altfel...
Azi ii dai din mere Jonatan, sau cum se scrie
papa lu l-ita de parca ar fi concurs...

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

godzila, ca vorbesti de asemanari, Maria mea e in schimbare totala doarme si manaca de rupe; aseara s-a culcat de la 6 seara si a dormit pana la 7 dimineata; i-am dat sa manance in somn :) m-am speriat un pic sa nu aiba ceva; da arata perfect normal; ca mama denaturata am incercat sa o trezesc sa ma joc un pic cu ea pe la 8 seara da nu putea sa tina ochii deschisi; in schimb am avut un intermezzo de la 5 la 5:30 dimineata dupa care s-a culcat din nou-eu n-am mai putut

Anya, deci lucrezi la IOMC; mama mea e asistenta acolo la etajul 3-Florica Stan

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hildi, bravo pentru cumparaturi si eu vreau sa ii cumpar o pereche de pantaloni de iesit fara. Tot asa, salopeta e groasa.

Acum va vorbeste un zombi............

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am venit si eu, la timp sa schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

`neatza buna florilor

Bina ca pufuletele meu a fost in forma de cozonac de la ora 6 , ca altfel nu apucam sa recuperez tot ce ati scris ieri. Eu ca dupa chef, incerc sa-mi deschid ochii cu cafea fara cofeina . La restaurant, copilu` s-a comportat exemplar, cel mai bine de pana acum (noi l-am mai dus de cateva ori la restaurant), de parca ar fi stiut ca e ziua lui tasu`. Si noi ne-am distrat tare bine. Multumim de urari.

B_Irina_c norok pe capul tau ca ai soacra la Cluj, la sute de km distanta. A mea sta la 5 minute de mers pe jos de noi, si cand ne vom muta la casa, a promis ca se muta si ea in zona . Dar partea buna e ca nu mai vine in fiecare zi "sa ma ajute" ca pe Maddy, ci la 2 sau 3 zile acum. Si aceste zile libere se gaseste cine sa le umple: mama, tata, socru`meu, cumnata. Ca toti vin tot pe rand....
Da pleaca Matei la facultate si vom fi mai linistiti atunci.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70797" target="_blank">aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput