mlm-afacerea ideala
Raspunsuri - Pagina 6
cornelianeli spune:
buna dimineata
anda iti dau dreptate.produsele trebuie sa fie si bune si accesibile ca pret
se vand si cele mai scumpe dar.....acolo da munca de convingere!!!
la mine avantajul este ca produsele se vand aproape singure,vorba ramonei,au un super impact la consumatori,iar asta e un mare avantaj,e mai usor
pupici
ramonav23 spune:
Anda, totul depinde si de persoana, recunosc.Eu am atata energie in mine, si am gasit unde sa o consum, si se pare ca o consum cu rezultate nemaipomenite. Nu e cazul sa mai spun ca si MLM-ul meu ma ajuta grozav, pentru ca asa cum spunea Cornelianeli, produsele sunt si bune si ieftine. SI atunci cand te duci undeva, sa prezinti niste produse, si .......te trezesti ca lumea mai ca se bate pe ce produse sa cumpere, iti creste inima de bucurie in tine, si iti spui: "multumesc DOamne ca mi-ai deschis ochii"
Produsele se vand singure, si nu e o lauda, chiar se vand singure.
Nu exista zi, fara sa nu conving pe cineva, sau macar sa nu incant pe cineva cu produsele mele. Sunt intr-o verva continua, fiecare zi imi ofera o surpriza noua si imi da un avant in plus. Pe zi ce trece, avantul meu este mai mare, si sunt convinsa ca atunci cand va veni momentul sa imi primesc si plata pentru munca mea, voi fi in culmea fericirii.
Totul este sa vrei!!!!!!
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
lorelaim spune:
Buna ziua la toata lumea,
Acum 7 ani, īnainte de a pleca īn Canada, si eu am facut parte dintr-un MLM si anume Zepter. Mi-au placut foarte mult produsele lor - si desi foarte scumpe, am avut succes cu ele. Din pacate eu nu mi-am putut permite sa-mi cumpar pt ca strāngeam bani pt Canada... dar am cāstigat ceva banuti buni... Este o munca grea... Nu aveam familie - deci aveam timp berechet sa contactez toti cunoscutii si sa fac prezentari la care gateam. Imi amintesc si acum cum tāram valiza aceea cāt toate zilele cu tramvaiul prin Timisoara sa merg la prezentari! :-)
Ramonav23 - īn ce MLM esti īnscrisa? Aveti un web-site unde ma pot documenta mai bine? Multumesc frumos,
Lorelai
ramonav23 spune:
Buna Anca.
Eu sunt inscrisa intr-un MLM care mi se potriveste ca o manusa, ma ideintific cu el, (si el cu mine :))))) )
Nu vreau sa scriu aici despre ce este vorba, pentru a nu se crede ca le fac reclama, ca nu asta vreau. Eu imi exprim entuziasmul pentru ceea ce fac, pentru ceea ce vand, pentru oamenii cu care interactionez, pentru absolut tot.
Aici totul este atat de simplu, toate te duc spre dorinta de a afce mai mult, SI, am facut o socoteala simpla, si, la orice ban castigat de mine, ca sunt 500 euro, ca sunt 1000euro, ca sunt 5000 euro, firma castiga mult mai mult, deci nu imi fac probleme ca ar fi sume prea mari si prea imposibil de atins, ca nivel de salarizare. Asa ca, merg tot inainte, ca se pare ca, multumesc lui Dumnezeu inca o data, merg bine.
SUnt prea entuziasmata ca sa ma darame cineva, si pot sa dau peste nas, oricui ar incerca sa o faca.
Te pup, ti-am trimis un PM cu MLM-ul meu.
anda141 spune:
Zi-mi si mie Ramoana, ca m-ai facut curioasa care e MLM-ul tau!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ramonav23 spune:
Anda, ti-am trimis un PM, nu vreau sa se creada ca fac reclama, pentru ca nu fac
ramonav23 spune:
Buna seara.
Ce linste s-a asezat pe forum......ce s-a intamplat, nimeni nu mai MLM-este, hehehehehe
Eu una, MLM-esc cu un succes nebun. Cand zic si eu ca ma linistesc, si ca am intrat pe o linie normala, iar se intampla ceva si iimi da peste cap planurile. Am inceput sa stau seara la calculator, sa imi fac exceluri cu comenzile, pe zile, pe saptamani, ca sa le vad eu ce si cum.
Mi-am facut si niste calcule, am indraznit, si....stuppoare: am deja de pe 14 martie de cand m-am isncris vreo 3 milioane profit din vanzari directe, plus vreo 6 parfumele bonus, de alea mici la 11ml, plus unu mare de 50 ml, nemaivorbind ca din cauza ca am isncris 6 persoane, am bonus 15 euro in produse.
Aaaaa, ,si am uitat de punctele care se strang....adica....salariul prorpiu zis....
Sunt in delir, ce am fost pana acum, dar ce sunt acum. Adica, nu stiu cum sa va zic, eu una, ma sateptam sa castig cate un milion cu tot cu puncte pentru inceput, si, ce sa mai zic ca la bonusuri nici nu ma gandeam,. Daca fac socoteala ca vand bonusurile, inseamna ca mai pun la socoteala inca 1.300.000:)
Eh, cu entuziasmul meu, chiar ca are de castiogat MLM-ul meu......daca si cei pe care ii isncriu o sa fie la fel, ma gandesc ca o sa explodeze reteaua mea. Am deja 9 inscrisi, plus altii pe drum....
Mi se pare asa de usor...proudsele se vand singure, mai ales cand am o sacosa plina cu ele, si am ce arata clientilor...si cand inscrierea este asa de facila....pentru noii inscrisi.
A, am citit si eu cate ceva despre alte MLM-uri. Am vazut ca, ori intr-un fel ori in altul, ingradesc intrarea in el, sau dezvoltarea.....In asta, castigi si tu, dar si el....asa ca totul ese bine, pentru toata lumea.
Scuze daca am vb prea mult, dar trebuie sa vb cu cineva.,
va pup pe toti, o seara buna, excelenta, cel putin la fel ca a mea!!!!!!!!!!!!!!!
gabriela_tutuianu spune:
buna
a fost mai liniste pe aicipentru ca eu mlm-esc toata ziua.este foarte frumos atunci cand iti merge bine.eu sunt ok cu bonusurile.
ramona felicitari.
ramonav23 spune:
Ooooo, bine ca mai posteaza cineva.
Multumesc eu gabriela.
O duminica placuta.
daniela_b spune:
Ca sa va tachinez putin (prieteneste, bineinteles), va felicit si va doresc sa nu aveti parte de nici un client de genul meu...ca daca toti oamenii ar fi ca mine MLM-urile ar da faliment in scurt timp.
Serios vorbind, imi place sa-mi aleg produsele cu "mintea" mea si nu a altuia, imi place sa merg prin magazine si desi e posibil sa cumpar timpenii ( doar pentru ca mi-a placut ambalajul sau stiu eu ce...), produse de mai proasta calitate decit astea prin MLM, cel putin stiu ca nu m-a batut nimeni la cap.
Din pacate si eu trebuie sa spun ca am renuntat la doua prietene din acest motiv, desi ele credeau ca nu ma agaseaza oferindu-mi cine stie ce sampoane sau parfumuri, eu simteam ca ma isterizez si la cea mai mica intrebare care batea spre produsele lor, de exemplu "nu-i asa ca miros bine? stii cu ce m-am dat?"
Sint de acord ca acest tip de afacere este una de succes, reteta e veche si functioneaza, chiar daca celor ca mine nu le place.
Dar daca va regasiti in ea...va doresc succes!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii