mlm-afacerea ideala
Raspunsuri - Pagina 5
gabriela_tutuianu spune:
daca ai inteles ca aceasta afacere este afacerea ta ,afacere care-ti va aduce multe satisfactii,este normal sa gandesti asa.propune-ti!
deja te vad ca o invingatoare.serios!!!
ramonav23 spune:
Ti-am trimis un PM, astept sa discutam mai multe.
Am ce discuta, sunt incantata pana peste puteri de ceea ce mi se intampla. Totul este ca un vis frumos, nici nu ma gandeam sa imi mearga asa de bine. Pentru inceput, din puncte de vedere emotional, decat financiar, pentru ca sunt abia la inceput. Dar vad lumea in jurul meu incantata de produsele mele, si imi transmit o stare asa de bine, incat cred ca, consum intr-o zi mai multa energie decat as fi consumat intr-o saptamana...in mod normal.
Da, e afacerea mea. La inceput ma facea sa zambesc gandul ca o numesc "afacerea mea" dar acum am inteles termenul Da, e afacerea mea!!!! Si atata cat lupt, atat voi castiga. E cinstit!!! Munceste, si vei avea. Ahhhhh, am inatalnit persoane, care mi-au zis ca nu au timp, ca nu au cunostinte, can uau bani....si asa mai departe. Of, cat de jalnic: nuai bani, dar nici nu faci nimic in privinta asta...
Gata, ca daca ma pun pe scris, nu mai termin pana dimineata, si destul ca azi am fost in priza si "am produs"
Pupici pentru toate femeile, care vor sa faca ceva in viata!!!!! Si care lupta pentru asta!
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
DARAEL spune:
Pentru ca sunt timid , nu am curaj sa scriu la acest subiect greu dar sa stiti ca va citesc.........
Oricum, cand vad un subiect despre MLM, nu pot decat sa-mi aduc aminte de un cunoscut care, la orice intalnire, mai devreme sau mai tarziu incearca sa racoleze inca un reprezentant......
Cred ca in agenda lui sunt trecut in topul celor mai incapatanati si mai greu de convins.......
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
gabriela_tutuianu spune:
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“
probabil acel cunoscut al tau nu stie ca in mlm este esential ceea ce am citat : trebuie sa te invingi petine inainte de a invinge pe altii.si ei fac exact pe dos : incearca sa convinga pe altii cum ca ar fi bine sau produsele ar fi bune pentru a se convinge pe ei si - de obicei esueaza.
ei sunt cei care spun ca orice afacere mlm nu merge.dar nu stie ca el a abordat-o gresit.
si cand aud de cunostinte agasante ma apuca sila
oamenii trebuie lasati sa respire.nu trebuie sa folosim constrangeri pentru a sponsoriza sau inscrie persoane.cu cat facem asta mai des cu atat ne vom indeparta de cei pe care ii abordam.si nu trebuie sa uitam ca indiferent daca sunt sau nu colaboratori sau consumatori ai produselor noastre sunt prietenii nostri.in primul rand.
ramonav23 spune:
Subscriu si eu la ce a zis Gabriela. Nu consider ca daca vorbesc cu cineva, prieteni de-ai mei, despre acest subiect, MLM, ii agasez sau ii stresez. Le spun o data, daca vad ca ar exista o sansa, insist, daca nu,NU. Dar, daca stiu ca sepoate sa castige un ban in plus, de ce sa nu? Pana la urma, nu le dau in cap, pana la urma, au numai de castigat, chiar daca folosesc produsele pentru uzul personal.
Si inca ceva: in viata daca stai degeaba si astepti sa iti vina banii, sau daca te plangi ca nu ai bani, dar nu faci nimic pentru asta......mai bine, taci!
Eu una, nu am agasat pe nimeni pana acum. Am o prietena, care, pe 14 ian cand m-am isncris eu, a aflat si ea. A zis nu din start, si nu am mai stresat-o cu insistentele mele., Mi-am vazut de treaba, dar i-am povestit fiecare etapa prin care am trecut, pentru ca, asta faceam oricum zilnic, nepovesteam pe messenger, ce am mai facut, minut de minut. Pana si ce mancam, sau ce facusem cu 5 minte in urma. Au trecut 2 saptamani, si exact inziua in care s-au implinit, era deja exasperata de reusitele mele, si m-a anuntat ca vrea sa se inscrie. NO COMMENT. I-am spus ca am sa o ajut cu tot cepot: idei de isncrieri, idei de locuri unde se pot vinde produsele, idei de moduri in care se pot vinde produsele....etc. Si numi-as fi inchipuit ca, dupa hotararea cu care imi spusese ca nu vrea sa se inscrie, o va face.....
Recunosc ca, una este sa insisti sa se isncrie cineva intr-un MLM unde dai 800.000 pe un gel de dus, si alta este sa te inscrii intr-unul unde dai pe un gel de dus din flori.......80.000 :))))
Va doresc sa reusiti in ceea ce va propuneti:)
anda141 spune:
Sunt inscrisa si eu intr-un asemenea sistem , dar nu stresez pe nimeni.Insa daca nu convingi pe nimeni, nici nu castigi nimic, exemplul sunt eu.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ramonav23 spune:
Anda, ai un baietel superb, da iti traiasca!!!!!!!
Anda, depinde si in ce MLM te-ai inscris: eu continui cu exemplele mele. In seara asta, m-am dus la magazinul mamei mele, sa o inscriu pe angajata ei. Si, in timp ce insirasem cateva produse pe masa, ca sa i le arat, au intrat foreste, cliente, care mai ca nu s-au batut 2 pe acelasi sapun vrac......:) unul de pin si unul "sea bottom" Mai ca ma bufnea rasul. Ne-au intrebat daca mai aducem si alte modele si cand....iar angajata mamei mele s-a convins singura sa se inscrie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mie deja, la MLM-ul meu, nu imi mai trebuie nimic sa ma convinga ca este bestial. Am avut atatea emotii cu atatea persoane, la care am asteptat sa ...imi dea un raspuns despre cum sunt produsele, si au fost reactii atat de pozitive, incat sunt mandra demine ca am o afacere.
Si .......da, Anda, daca nu tragi cumva, nu reusesti:))
anda141 spune:
Multumesc, Ramona,de complimente.
Eu sunt inscrisa la Hemel, produsele sunt f. bune, le-am incercat, numai ca eu nu ma ocup asa cum trebuie. Prima luna am fost mai harnica, dar daca nu prea am avut rezultate cine stie ce, m-am lasat. In geberal lumea prefera produse ieftine, chiar daca sunt mai proaste. De ex. Avon merge f. bine, desi mie produsele mi se par de duzina.Insa colegele mele cumpara ptr. ca au multe reduceri, promotii..sunt ieftine.Pe cand la Hemel produsele sunt ceva mai scumpe, insa merita. Per ansamblu tot acolo iesi. Insa trebuie sa convongi lumea de chestia asta, iar eu nu prea am timp si nici nu am un serviciu in care sa ajung in contact cu multa lume, iar dupa serviciu stau cu copilul sau invat. Acum de ex. am licenta, adica in vara. Dar mai citesc la voi, poate ma motiveaza si pe mine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert