mlm-afacerea ideala
din punctul meu de vedere o afacere MLM este o afacere ideala.am vazut ca multe/multi dintre voi au o asemenea afacere.care este motivul care v-a miscat din loc?
Raspunsuri
ingerash spune:
ce este o afacere MLM?
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
CristinaT spune:
o chestie din asta piramidala, dai niste bani pe niste produsepe care le cumperi de la un membru, apoi tu aduci alti membri, care cumpara produse din care un procent iti revine tie precum si celui de la care tu ai cumparat, membrii aduc alti membrii, care.... si tot asa.... Caritas sa fie oarae???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
gabriela_tutuianu spune:
intre afacerea mlm si caritas este o mare diferenta.
caritas a fost o afacere piramidala in care nu circula nimic si se castiga bani din recrutarea/inscrierea oamenilor care plateau ceva fara a primi nimic (bunuri,servicii) in schimb.este ilegala.
afacerea mlm este o afacere perfect legala prin care se vand/cumpara diverse lucruri/servicii.vezi oriflame,avon,amway,forever etc.peste 53 de companii folosesc un sistem mlm in romania.in lume,sunt mult mai multe.
fatima spune:
acum vreo cativa ani, cand inca nu era asa popular, am intrat si eu in mlm-ul (Multi Level Marketing) "forever"..de ce? pentru ca nu ma costa nimic..doar sa povestesc in treacat cunoscutilor despre produse..pe care le si incercasem, cu rezultate bunicele..deci, intr-un fel, si credeam in ele..dar la scurt timp am plecat din tara si l-am abandonat, normal...cand m-am intors, dupa mai putin de 2 ani, majoritatea oamenilor aflasera deja despre produsele lor si chiar folosisera, in ciuda pretului destul de "piperat"..deci afacerea a functionat, nu stiu daca datorita calitatii sau a sistemului in sine...probabil din cauza amandurora...oricum, sistemul de recompensare individual e de luat in seama, fiind probabil motivul cel mai important pentru care asemenea afaceri au succes..
CristinaT spune:
Caritas sau nu, tot piramidal este cel din varf favorizat oricum.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
gabriela_tutuianu spune:
nu cred ca ai dreptate.multi level marketing inseamna tocmai recompense pe mai multe nivele.adica chiar de la inceput esti recompensat pe masura implicarii tale.
in sistemul piramidal sunt recompensati numai cei din varf.si este ilegal.
fatima spune:
Sunt de acord cu gabriela..in plus, mlm-ul nu necesita nici o investitie financiara, poate nu castigi prea mult, dar nici nu pierzi nimic...si poti sa o parasesti oricand fara riscuri..esti ca un fel de agent comercial, castigi un procent din vanzarea produselor sau promovarea serviciilor, numai ca decizi tu cand, cat si cum te implici, fara constrangeri, fara penalizari..
corinadana spune:
Este ca si o vanzare cu comision! Comisionul e al tau. Cu cat vinzi mai mult cu atat mai bine! Am prietene n tara care au facut banuti frumosi cu chestia asta!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Burtocika spune:
Nu e chiar asa ... adica sa nu investesti nimic ... Ceva tot trebuie sa investesti. De exemplu, la Forever Living, trebuie sa faci comanda de minim nu stiu cit, plus sa acumulezi niste puncte (adica sa faci vinzari de minim nu stiu cit timp de 3 luni) ca sa poti recomanda la rindul tau pe cineva de pe urma caruia sa beneficiezi. si e destul de greu. Poate ca merge, sunt convinsa ca unii au facut bani din chestia asta, insa mie personal (si persoanelor intre care ma invirt) produsele mi se par foarte scumpe.
La fel cu California Fitness, eu imi cumpar din cind in cind numai pt ca imi da cineva cardul de membru si beneficiez de 30% reducere, altfel mi se par foarte scumpe.
La Avon, de exemplu, trebuie sa investesti ceva bani, in primul rind trebuie sa fii firma sau persoanaa fizica autorizata ca sa poti fi coordonator si deci sa beneficiezi de comision din vinzarile echipei tale, in al doilea rind trebuie sa indeplinesti tot felul de conditii si sa te tii de capul reprezentantilor sa-ti faca vinzari (deci telefoane, intilniri etc.) Toate consuma bani si timp, si sincer nu prea merita.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
gabriela_tutuianu spune:
daca ti se par ca-ti sunt nepotrivite,asta nu inseamna ca nu sunt si profitabile.daca ai card california,te avantajeaza reducerea.dar sila avon ai reducere,si la forever.si la fiecare dintre ele nu poti comanda un singur produs.trebuie sa ai o comanda minima.
cum ti se pare mlm-ul in schimb?daca ai sti ca intr-un an-sa presupunem- ca ai ajunge sa castigi 100milioane/luna, crezi ca merita sa faci un efort?